Diskuse pro
Článek
1 výstřel za 30 minut, tak se hraje I Am Alive
Pod pojmem postapokalyptická akce si každý představí něco jiného, takže je na úvod vhodné předestřít, že v I Am Alive vás nečekají žádná auta jako z Mad Maxe, obchodování se zátkami od lahví ani skupiny hladových zombíků. V nadcházející stažitelné akci od UbiSoft Shanghai,...
(nové)
Hellmut (anonym)
+1
V Call of Cthulhu se snad do tretiny hry nestrilelo a jaka je to i tak paradni hra... Porad neztracim nadeji...
12.1.2012
Ještě, žes mi ji přopoměl, hru sem hrál asi před rokem a v jednom místě asi po půl hodině hraní pořád padala, nepomohlo ani přeinstalování. Díky
12.1.2012
Pro mě vůbec jedna z nejlepších atmosfér v počítačových hrách spolu s Silent Hill 4. Bodejť by se střílelo, tam když člověk chtěl vystřelit, musel si to sakra hodně promyslet, protože nábojů mnoho nebylo a nevhodně vyplýtvaná munice pak chyběla v těžších pasážích.
12.1.2012
Kura, já to napoprvé četl, že v Call of Duty se do třetiny hry nestřílelo *1*
12.1.2012
Jen na konzole?
Díky, nepotřebuji.
12.1.2012
to bude nářez *1* i císař Rudolf už tuhle hru doporučoval
za celou půlhodinu hráč z pistole vystřelil jedinkrát - a to když spáchal sebevraždu
12.1.2012
(nové)
plescher (skrytá identita)
+1
Mě zarytému adventuristovi a zastánci plíživých stealth akcí (viz. první sp-celové), kde nemusí padnout jediný výstřel, se tento koncept jeví docela dobře. Na mě toto téma působí atraktivně a rozhodně si hru pořídím.
11.1.2012
A ja si naivne myslel, že ste hrali preview verzi. A on zase jen google translate.
11.1.2012
a cela hra bude mat 180 minut
11.1.2012
takže celkem 6 výstřelů. To by mohl jeden zásobník stačit, aspon nebudou muset definovat akci po stisku klávesy R :D
11.1.2012
(nové)
Irisis (skrytá identita)
+1
Chtěl jsi snad říct R1
11.1.2012
předdefinované klávesy miluji, když hraji po tmě *1* *1*
12.1.2012
rychle rychle přitvrdit - a najednou máš v ruce rybářský prut nebo seš ve spodním prádle
12.1.2012
(nové)
hithere (anonym)
-2
Co takhle podsvicenou klavesnici, trotle?
12.1.2012
no co ved half life: episode one ide prejst cele s jedinym vystrelom...a je za to achievement *7*
11.1.2012
(nové)
Papám sníh na snídani (anonym)
+4
Jo, ale tam máš Gravity Gun...
11.1.2012
a tu macetu ci co je to na obrazku...je vela hier kde nemusi padnut vystrel...aj ked tych zbrani je v tych hrach...ja len nechapem co je na tom tak uzasne..
11.1.2012
tak to je mi te lito
11.1.2012
Pocit to musí být skvělý, stejně tak jako u starých Commandos, když si prošel level naprosto čistě, zabíjel si jen, co si musel a to vše bez spuštění alarmu a nebo bez kompletního vystřílení levelu a zničení všech kasáren.
12.1.2012
(nové)
Papám sníh na snídani (anonym)
-1
No to na nějakej větší úspěch nevidím.
Kde jsou výbuchy, destrukce, atomovky, teroristi?!
11.1.2012
(nové)
Veteran (anonym)
+8
Pust si film The Road a myslim, že budouci atmosferu hry ti to nastini... I bez megastrelby se da atmosfera dokonale vypiplat...
11.1.2012
Tak to bude vypadat, pokud to udělají dobře...
11.1.2012
Na tuhle hru jsem dávno zapomněl.Pamatuju si ten renderovanej trailer ale když jsem pak viděl screen jak ta hra vypadá teď a četl co se tam všechno změnilo...nepopsatelné zklamání.Vidím to tak že na tohle rád zapomenu znovu *15*
11.1.2012
No že toho zatím z téhle hry bylo vidět .... Zatím spíš samá negativa :/
11.1.2012
Tento formular nevyplnujte!!!