testovaci text

Diskuse pro Článek 100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim

Dohrál jsem Oblivion, Fallout 3 i New Vegas. Miluju západní RPG. Jsem tedy typický představitel cílovky Skyrimu. Jenže zatímco celý svět řičí nadšením z nového přírůstku v sérii Elder Scrolls, já doma soptím vztekem. Proč? Především proto, že naprosto nechápu, jak může...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
(nové) Mathes (anonym)
+1
S některými body souhlasím, s některými méně. Je to o pohledu daného hráče.
Já například jsme si těch bugů, chyb, nedodělků, nelogičtností apod. vědom ale i tak mně Skyrim chytl. Dle mého názoru je to o přenesení se. Já se přes většinu chyb přenesl a Skyrim mám rozehraný už potřetí a stále mě baví. Ale panu Vávrovi to neberu, prostě ho to nechytlo.
Nemůže to bavit každého ;)
7.5. (9 dnů)
Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!

(Jo a Skyrim je děsná kravina, viz článek...)
20.4. (26 dnů)
No jo lamy promluvili.Vratte se k battlefieldu a COdku.
12.4. (34 dnů)
(nové) matous (anonym)
Skyrim stejne jako Oblivion na me pusobi dost umele, pribeh je jednoduchy a do deje se jen tezko vziva... grafika neni nijak vznikajici... neni to hra ktera by cloveka opravdu chytla... narozdil od Morrowindu a Daggerfallu ktere ve sve dobe byly uzasne a velmi zajimave...
12.4. (34 dnů)
č.80:jenže realný člověk taky neunese 400 kilo a ještě nebude běhat že?
č.81.nikdy jsi neslyšel o Islandu a Sahaře co?
č.96:to není až tak pravdu kůn nekdy i uteče.
č.113:jo takhle nějak funguje assassins creed ale nepřijde mi že by to někomu vadilo co?
č.116:zabugovanou arenu?LOL.Arena vyšla před 18 lety.víš co to je 18 let?Mohl by jsi být rád že tehdy něco takového vyšlo.
10.4. (36 dnů)
př:
č.14:ty snad máš v hlavě když se potápíš zabudovanej časoměr jak dlouho pod tou vodou ještě vydržíš?
č.20:co je špatného na tom srovnávat to s předchůdcem?Navíc redemption a Noire jsou v úplně jiné době a každá hra jde jiným směrem.
č.33:a zaklínači snad jo?Nebo si myslíš že každej fanoušek rpg tam potřebuje záchod?
č.61:ten meč by mě docela zajímal.
č.62:nauč se hledat.
č.65:obchodníci tě asi budou podporovat v krádežích vid ?
č.74:hodně dobrý ,,sprinter,, může uběhnout podle mě sprintem kolem 200m navíc většinu hru taky běháš.Kdyby to bylo realnější tak jsi teprve ted došel z Vorařova do Průsmyku.
č.75:to většině hrdinů
č.77:nikdy se mi nestalo že by kůn přestal sprintovat
10.4. (36 dnů)
No to snad není možný.Jak si někdo může myslet že zaklínač překonává Skyrim?Vždyt se každá odebírá jiným směrem?Zaklínač je především na příběh a Skyrim na open world.
Když se vám hra nelíbí nehrajte.
Dobrá grafický mody jsou dobrý ale co třeba takový Dragon Age hm?Dragon Age taky nemělo nějakej frostbite 3 a stejně se to lidem líbilo i bez modů.
A nebo přehlednej inventář kterej vypadá jak seznam na nákup?
Hrůza to si rovnou kupte s panem Vávrou G mod a delejte si tam vlastní hru.
10.4. (36 dnů)
(nové) Bleedy (anonym)
+2
No a nemůže to být snad magie? Politik v RL není žádný mág aby zahlazoval své chyby, ale v této a i jiných RPG hrách to možné je. A když tam kouzla jsou tak je to jasný, že může existovat kamenný strop. *2*
7.4. (39 dnů)
(nové) Waki (anonym)
+1
Souhlasím s většinou argumentů. Někteří kritici autora jsou k smíchu. Co ale obhajuji je modařská komunita. Zde nejvíce oceňuji mody pro grafiku, stíny a nasvětlení, které prakticky ze hry udělá novou hezčí hru, hodnou dnešních standardů. To samé se týká modelů. Vhod přijdou mody pro členění inventáře atd. Skyrim je skvělá hra. Leč je tak velká, že některé věci stojí zaprd. Nechce to u ní trávit hodiny časy (přesto se tak děje díky něčemu magickému, co vás nutí hrát dál). Vysoká hodnocení kvituji, ale kritiky mělo být více. Povrchnost, jednotvárnost a dabing postav je pro mne tou nejvtší slabinou hry. Pro mne je jako celek lepší Zaklínač 2, ale zase to není open world. Jako open world u mne vítězí Fallout.
5.4. (41 dnů)
(nové) Waki (anonym)
Některé překlepy,.. ach fuj. :)
5.4. (41 dnů)
(nové) xXx (anonym)
+5
zo vsetkych 116 dôvodov suhlasim max. s kovactvom.... v jednom bode sa spomina jak "hrdina" plava v tazkej zbroji a hrozne sa to autorovi nepaci a dva body potom sa stazuje jak v tazkej zbroji zabehne 10 metrov... stretnut ho na ulici mu naplujem na do tvare.
Nijak skyrim nebudem obhajovat lebo chyby ma, ale urcite mi tam zachody nechybaju (sra*ky splachujem a nerobim si z nich fotky, reps. screeny) a ked tento pan dokazal zabit draka obicajnym sekanim do boku, tak by si mal ocividne o 1-2 stupne zvisit obtiaznost, mozno potom uz aj tie dungeony nepreleti jak superman. Autor by sa mal zamysiet nad sebou *7*
5.4. (41 dnů)
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se