Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já nic netušíc jsem obětoval 10 EUR s tím, že koupím dobrou hru a podpořím kvalitní vývojáře. Je to kuřinec hra a měla by se prodávat pouze a jenom na AppStoru a Play Storu za maximálně 1 euro a na PC vůbec nevydávat - to byl omyl lidstva.
  • rozhodne radsi nove Tropico
  • vonTossis
    To je tak strašně nezajímavá hra, že si ještě nezasloužila ani jeden komentář *1*
    • N7N7
      Poslední dobou je tady více takových. Zájem hráčů o indie hry začíná pomalu ale jistě opadat, protože už je jich příliš mnoho. Velké hry začínají být nedostatkovým zbožím. Až bude recenze na Watch Dogs, tam tipuji minimálně 500 příspěvků.
      • vonTossis
        Mně vůbec nevadí, že se tady recenzují primárně indie hry, když je zrovna "sucho". Ideální by však bylo, kdyby se o konceptu, jak má games.cz vypadat, trochu více přemýšlelo. Myslím si, že by to chtělo vyladit, ať se tu zbytečně nerecenzuje každá kravina. Když už recenzovat kravinu, tak aspoň takovou, která je tak blbá, že si to svou hloupostí zaslouží. Tahle hra je tak nezajímavá, že by vůbec své místo mít nemusela. Nebo by se jí mohl věnovat jen malý článeček pro zájemce. Ale plnohotnotná recenze je příliš. Každopádně toto prezentuji jen jako svůj názor. Pokud to má redakce zmapováno a ví, že tento přístup je funkční, pak nevidím problém *4*
      • ucho
        ano, příspěvků tam bude hodně, ale 90 % z nich bude obyčejný hejt, takže o ničem. poslední dobou lidi rádi víc a víc na všechno nadávají.
      • To neni indie hra, ale v prvni rade mobilni rychlosracka. Fakt jdete s tou radobyhipsterskou pozou proti indie nekam, akorat se takle selfzpwnujete.
        • Rádobyhipsterská póza proti indie? A já si myslel, že hipsteři jsou právě proti mainstreamu, takže póza proti indie nemůžu být hipsterská, protože je indie od slova independence.
          • vonTossis
            Hipsteři můžou být klidně i proti indie. Oni neřeší obsah a hodnoty věcí, ale jde jim především o to být pozérsky jiný. Takže bez problémů budou proti čemukoliv, když jim to pomůže v jejich snažení. Svým způsobem smutné, protože je to zároveň vrchol povrchnosti. Ale to jen tak informačně. Na debili.ě příspěvku nad tebou to nic nezmění. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit