Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rohlos
    Já miluju letadla... Prostě miluju. *14*
    A jak píše Levik, ''sympatický'' - je to, jak mě to prozatím příjde.
    Prostor ke kvalitnímu příběhu, krásným scenériím, atmosféře a hlavně tvůrčí fantazií, to má.
    Takže tvůrcům a hlavně sám sobě držím palce, aby to stálo za to.
    Těším se, co z toho vyleze. *4*
  • Tohle vypadá sympaticky - teda pokud tam bude další náplň hry, než jenom létání. Podle článku to zní spíš na létání-přistání-textová okna s rádoby volbou v dialogu a šmitec :) Jestli dialogy nebudou rádoby, na ostrovech se bude muset i něco řešit - například podobou ruzných puzzlů, či miniher a člověk si tak to poletování zpestří - tak pak jo, to by šlo :) A děsně mě štvou upgready-výzkumy v hrách které jdou jenom jednou cestou a vaší náplní je grind surovin aby jste je měli prostě všechny - ať se jednotlivé upgready vylučujou a ovlivňuje to hratelnost :)
    • pust si video, v 0:25 to vypada, ze bezis s postavickou po ostrove k letadlu, se zombikama v patach, takze asi nejakou akcni slozku na zemi to mit bude
  • Za mě velké plus. Více takových her. A kdyby už konečně udělal někdo pořádnou hru s letadly s různou výškou a kochat se jak Fw 190 útočí na svazy B 17, které se brání a padají k zemi. A pořádné letecké souboje. Obloha plná letadel. Škoda, něco podobného jsem čekal ve Steel divisionu. Třeba jednou v příštím životě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit