Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ehm... na porovnávání výsledků jsou achievementy/ranky v MP a na sdílení zážitků fora. Jestli budou budovat nějaký herní Facebook, tak můžou jít rovnou do háje.

    Tyhle sociální kraviny jsem nepoužíval u žádné hry a u žádného programu (Steam, GfWL, Origin, RGSC). Podobné blbosti jenom brzdí a odvádějí od hry. Nikdy jsem nepochopil ten kult "přátel" na všech těchto sociálních sítích. Z 95% jsou to lidi, které daný člověk nikdy neviděl a mají sotva jeden společný zájem. Když toho člověka potkají na ulici, nejspíš si ho ani nevšimnou a on jich taky ne. Ale hlavní je, že na Fejsbúku mají 500 přátel, a to přece nemá jen tak každý!
    • zvelicovani ti opravdu jde dobre...tohle neni vubec neco jako facebook a uz vubec nepotrebujes mit 500 pratel i kdyz takovy lidi taky nechapu...ja mam 180 pratel a vsechny znam osobne xD Nerekl bych ze to odvadi od hry na tyhle veci se muzes v klidu podivat nez se pripojis na server a nebo jak dohrajes...vis nekteri lidi radi sleduji svuj progress...
  • Resis bobky. Get a life.
    • *Reakce na jekjejdas*
  • Už to tady bylo psaný mockrát, ale přídám ještě něco - nejsem vůbec, ale vůbec zvědaví při hraní jakékoliv hry na jiné - další hráče. Nechci se ničím "chlubit" ani s nikým "soupeřit" (mám té buzerace v normálním životě až až). Chci se prostě na chvíly uklid někam stranou a zahrát si (v klidu) -klasické- FPS, RPG, nebo cokoliv jiného a dobrého. Takže jsem rád za každou "hratelnou i pro starší hráče" hru, která je offline.
    • GlaDOS
      Souhlasím. Nechci mít ve hrách další fujbook. Nepotřebuji nějaky super sociální funkce. Já chci hrát a nestarat se o ostatní. Až budu mít potřebu něco komentovat, jdu na net.
    • Souhlasím a dávám bod,hraní her nepovažuju za společenskou událost ale to že chci mít chvílku klid a nikdo mě nebude otravovat.
  • stupidita tady nezna meze, cesi proste nejsou spokojeni nikdy s nicim...btw a tohle pouziva i x desitek her, nevidim nic spatneho na tom sdilet vysledky,strategie,rady, vyzyvat nekoho atd. pres napr. facebook....
    • No s facebookem to určitě vyhraješ *15* *15* *1* na týdle dementní sociální síti sou jenom děti, školáci, děti a nýmandi co sou pedofilní a maj rádi děti, jo a málem sem zapoměl tuna lidí co dělaj pro tendle reklamní servr ty nesmysli co tam kolujou, ale většina sou stejně děti *1* *1* takže si di sednout k tý farmvile nebo jak se to jmenuje a podobnej stupidnostem a užij si to *12*
      • podle tveho vyjadrovani bych rekl, ze jediny dite ses tady ty...pane ''dospelej'' :D:D ,,smich,,
    • Vis ja myslim ze lidem nejde o to ze by to byl spatny napad sdilet vysledky apod. Ale o to ze lidi pomalu ale jiste degeneruji a za chvili uz nebudou muset vubec vylezt z baraku na vzduch, protoze budou komplet "socialni" za pc. Myslim ze proste se lidi (vcetne me) boji toho kam to az dojde, kdy za chvili clovek bude porad jen muset byt online jinak nebude zit..to uz neni demokracie, to uz je diktovani podminek. Demokracie by byla: chces to? fajn tady to mas, zaloz si ucet a pouzivej..nechces? tak dej skip a funguj bez toho.
      • romannet: no ja bych to zase tak tragicky nevidel, urcite je na svete hodne nerdu kteri jen sedi u PC a nevylezou z baraku....ale taky hodne normalnich lidi. Ja posiluju,jezdim na kole a x dalsich veci a asi nejsem sam :D s demokracii to nema vubec nic spolecnyho...vis taky si muzes vybrat jestli se tim zdegenerovat nechas nebo ne, vyrobci urcite nemaji v planu nikoho degenerovat :D tohle sem videl resit jen na ceskych forech :D:D
        • No .. bohužel nemáš tak docela pravdu, právě že poslední dovou i výrobci tlačí lidi do toho se na nějaký takový "sociální sračce" registrovat, třebas tím, že pouze v nějaké jejich hře na facebooku si můžeš do PC/PS3/Xbox hry odemknout nové věci a tak podobně (viz AC:Brotherhood). S tím mě upřímně štvou, nikdy bych se na FB neregistroval. Chci mít ale stejné možnosti jako ti co se tam registrujou (v tomhle ohledu, když jsem si produkt zakoupil stejně jako oni). A to už mi přijde jako nátlak ze strany výrobců . *11*
  • Nevim cemu se tak stupidne divite, tohle je uz davno na Xbox live nebo jak se to jmenuje a SONY to stejny...Nevidim duvod proc se tomu branit..je tady snad ''demokracie'' si muzete vybrat jestli to budete pouzivat nebo ne....ja se pro!!
    • Ehm kdeže jsem si mohl vybrat že budu používat nebo ne? Pokud vím tak třeba u toho Splinter Cellu jak jsem psal dole se to nainstalkovalo smao a je to nutnost pro hru, vytvořit účet a synchronizovat ho s údaji ze hry. Bez toho aniž bych nespustil uplay to prostě nefunguje. Tak co je to za svobodu? Dobře tobě to vyhovuje ale mě ne, a přesto to musím používat. Nutí mě používat crack, který toto obejde. Já prostě nechci být závyslí na jejich serverech nechci se nikde ukazovat ale na druhou stranu je mi jedno že tam ta funkce je, ať si jí používají ty co o ní stojí, ale já bych prosil možnost jí NEPOUŽÍVAT.
      • j chapu, ale tohle je individualni a ne v kazde hre ji ,,MUSIS,, pouzivat...
  • kdyz se chci socialne sblizit jdu na pivo s kamosema, s holkou do kina nebo s partickou na koncert, jak se muzu socialne s nekym sblizit kdyz sedim doma pred monitorem :-/ nejsem tak starej, ale tento trend nepochopim. Jo FB muze byt dobry na navazani kontaktu s lidma, ktery nevidivam casto, na planovani akci, ale proc pred nim sedet cely dny? ted podobny veci integruji do her a nakonec to dopadne tak, ze lidi misto her budou jen cumet nekde na chatech a vymenovat si "zazitky".
  • Já žádné sociální kraviny ve hrách NECHCI!!!!!!! Obtěžují mě, zdržují jsou ZBYTEČNÉ! Patřím ejště do staré školy a jsem zvyklý zapnout hru a hrát. Pro příklad dnes včera ráno jsem si chtěl zahrát SC Conviction a kvůli uplay a celému ubisoft launcheru, který se nemohl připojit k serverům, kvůli výpadku služby, jsem nemohl spustit hru a hrát, musel jsem čekat dvě hodiny než se to spustí. A pak jsem stejně musel počkat až se načte meníčko uplay a objeví se tlačítko play kdy jsem konečně mohl začít hrát!! Tohle je pro mě naprosto nepřípustné. Chci hrát vždy pořád i když jsem mimo internet a už vůbec nepotřebuji správce videoherrních přátel které si budu moci řadit do okýnek, psát si co si dnes myslím a podobně. Chci hrát né hledat buchtu na intimity po lance proboha. Tohle je tak možná pro onlajnovky né pro normální hry. Takže žádná nutnost ježiši. Už jen příchod facebooku a všichni si sedají na zadek jak je před nimi výborná věc co vydělává prachy. Vydělává protože lidi josu blbý a mají potřebu se ukazovat. Jinak je to hovadina a Zuckerberg nebo jak se jmenuje se jen tiše směje jak ho ty miliony blbých lidí živí.
  • facebook pohaneji vztahem posedle zeny, socialni funkce v hrach je business bublina ktera splaskne podobne jako 3D
  • Jasne ze slovo socialni ztraci svuj vyznam, kdyz je tu spousta debilu, kteri netusi jeho vyznam a anglicke slovo social preklada jako socialni misto spolecenske. A to vcetne autoru v mediich.

    Mimochidem, mate rozbiy web, uz nekolik dni tu nejde psat z androidu. Za prve jsou tu silene odezvy a za druhe se pri psani neustale zavira virtualni klavesnice.
    • ax jo mudrlante, sezen si slovnik co ma vic jak jedno vyznamove vysvetleni daneho slova...
      • To ze ma slovo vice vyznamu a lze prelozit ruzne neznamena, ze tyto muzes libovolne zamenovat, tupce. Proto jsem take uvedl, ze spousta troubu nezna vyznam slova socialni a pouziva ho nesmyslne pri spatnem prekladu anglickeho slova social.
        • ales.smutny
          Takže ono je slovo socialní už nečeské? To jsou mi novinky... Ne, problém je pouze ve změně vnímání významu onoho slova. Překlad social jako sociální skutečně není špatný, pouze je synonymem ke společenskému.
          • Pise to snad nekdo nekde? Problem je v nevzdelanosti mas, v tom ze lide pouzivaji cizi slova jejichz vyznam neznaji ve spatnem kontextu a pricinou je spatny preklad trendy pojmu social. Pojmy sociální a společenský nejsou synonyma, mají různý a nezáměnný význam.
            • ales.smutny
              V tom případě mají sociální vědy pořádný problém s pojmenováním...:))
              Sociaální v sobě skutečně od vzniku slova nenese ekonomický podtón, v tom vás musím zklamat. Pouze provádíte zcela stejný proces, jaký vymezil skupinu společenských her do určitého, omezeného prostoru... Stejný přístup, jiné téma.
            • Nejsou a nebyli. Socialni v sobe na rozdil od spolecensky nese ekonomicky podton, implicitne chudy, a vzdy tomu tak bylo. Socialni oblek ve smyslu spolecensky neslo pouzit nikdy. Zato spolecenske hry tu byly a jsou a to ze to dnes nejde pouzit v pripade videoher je prave dusledkem nevzdelanosti lidi na kterou poukazuji. Tihle hlupaci do cestiny zavedli dalsi nelogicnost. Nedeje se tak poprve a silnou merou se v tom angazovala prave internetova media.
            • ales.smutny
              Ony jsou původně synonymální... bohužel v současnosti dochází k posunu významu, většinou v politické a ekonomické sféře. I proto vznikl pojem "jet sockou" atd. Jenže stejně jako nemůžu nahodit "sociální oblek na významnou akci", tak nemůžu ani na Games vytáhnout "společenskou hru", protože to bude zase někde úplně jinde.
  • Osobne tento smer vice nez vitam, tak lepe pro me. Alespon budu mit vice casu na jine veci nez hrani her nebo si vice uziji starsi hry bez techto blbosti. Spise to vidim na vice uzivani te nejskvelejsi hry na svete, a to sveho vlastniho zivota *5*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit