Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Adventurní speciály jsou jednoznačně TO NEJLEPŠÍ (záměrně používám caps lock), co na Games.cz ve videopodobě nabízíte. Mistr Ticháček je extra sympatickej typ a na každý další díl se netrpělivě těším. Dík patří pochopitelně celému týmu, který tato videa připravuje.
  • Sympatickej chlap, klidně bych vydržel i delší rozhovor. Líbilo se mi že odpovídal dost otevřeně a žádnou otázku neobkecal aby se jí mohl vyhnout.

    Angličtina je úplně v pohodě a popravdě se mi líbí když je video jen otitulkované a nikdo ten rozhovor nedabuje, rád slyším konkrétního člověka než hlas přes hlas...
    • PLuto.petr
      Cesar mi, hlavně zpočátku, připadal hodně vyplašený. Obzvlášť, když měl čas přemýšlet při sledování našeho připravování techniky, Vitek u stolku za kamerou se jen potutelně usmíval. Každopádně Cesarova otevřenost mě hodně překvapila (navíc se přiznal, že chvíli před Gamescomem byl navštívit Neuschanstein a předběžně jsme se dohodli na společnou návštěvu Rennes-le-Chateau).
  • martin.mares.984
    Angličtinu netřeba překousávat, to tolik nevadí, protože jinak Petr Ticháček dělá ty rozhovory naprosto skvěle! S tímhle si nedělejte hlavu, protože Adventurní Speciál je super! Jeden z nejlepších "nových" pořadů na Games.
    • Musím souhlasit, Linhart i Ticháček jsou dva největší specialisti na adventury u nás, jsou věrní žánru čemuž tleskám a dělají svoji práci moc dobře. Super otázky, fajn vystupování, angličtina je v pohodě to bych vůbec neřešil. Myslim že je i kolikrát u těch interviewovaných vidět nadšení z výběru otázek, že se jich někdo ptá na něco zajímavýho :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit