Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fajna recenzia, osobne si dovolim nesuhlasit len s jednou vecou a tou je neprehladnost mapy. Myslim si, ze je to individualne a zda sa mi, ze presne tato ista vytka tomu tu bola vycitana aj pri recenzii samotnej hry (neviem ci to recenzoval ten isty clovek).
    Ja osobne tu strategicku mapu uplne zboznujem, tak ako aj jej drobne detaily. Pri odzoomovani cez mraky sa realtime blenduje "pergamenova" mapka, ktora je tiez skvela a aj velmi funkcna.
  • Morraw
    AoW 3 ukázal jak převést klasiku do moderní podoby. Něco, co se Heroes od trojky ještě nepodařilo a pochybuju, že VII na tom něco změní.
  • obětí opravit na objetí
  • kostejnesmrtelny
    Mohl by mi někdo věci znalej říct, jakou formu mají ty datadisky? Mají kupříkladu zpětnej vliv na vanilla kampaň? Docela přemýšlím nad koupí a zvažuju jak to nejlíp udělat: nejdřív původní AoW3, pak teprve Golden Realms a na závěr toto?
    • Ja mam vsetky datadisky, ale este som nepresiel ani zakladnu kampan :) Datadisky maju vplyv na kampan, ale len do urcitej miery myslim...nestretol som sa tam napr. s "race governance" levelingom, aj ked vazaly a podobne tam veci, ktore prisli s datadiskom tam zapracovane su.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit