Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Taková malinká placatá konzervička by z rytíře byla, kdyby schytal jenom polovinu ran z toho videa. Zřejmě nějakej newyorskej rytíř. Tohle nemá, krom identického vizuálu, ani špetku Dark Souls.
  • Jack1947
    F2P a hlavne P2W!!! Vice a vice, F2P her, dit jeste uz tak krvacejici herni prumysl , (nedostal poradnou davku tech F2pecek.) *3*
  • nie len ze sa z ppci vyzerajucej hry vyklubala graficky super vyzerajuca ale stale kktina, navyse ten imbecil co to hral, toho by som na mieste vyhodil, sak co drzal controller prvy raz v ruke? zacne tam mavat okolo seba nemiesto toho aby otvoril bednu, nedalo sa na to pozerat, keby mozem tak ho zaskrtim cez internet
  • Mahcake
    Kdyby z toho udělali normální single-player s normální kampaní nebo aspoň a lá Dragon's Dogma, byla by to paráda a mohla to bejt startovní pecka na PS4. Teď mě akorát hrozně zklamali a už o to nemám ani takovej zájem...škoda *9*

    A k tomu gameplayi, nějak se mi zdá, že vývojáři jsou poslední dobou líný. Udělají tomu sice ultra-super grafiku, ale na hratelnost se pak totálně vys*rou jako kdyby záleželo jen na ní a to nemluvim teď jen o Deep Down. Jestli budou takhle vypadat i budoucí next-gen hry, tak to budem hodně vzpomínat. Aspoň, že vyjde ten Zaklínač.
  • Títo oznámením můj zájem opadl nejméně o 50% *9* a to ta hra vypadala tak slibně z prvních ukázek, těšil jsem se na něco dalšího podobného jako Souls hry nebo Dragons Dogma.
  • Grafika super ale to je tak vse.. docela sklamani podle gameplaye..
    • ucho
      no hlavně podle gameplaye to vypadá jako primitivní hra. něco jako grimrock, jednoduchý dungeon na čtverečky, nic komplikovaného. vlastně neukázali nic zajímavého. oheň a stíny pěkný, ale z té hry neukázaly nic...
  • No ja nevim, ale ty animace souboju mi prijdou hrozny (respektive celej ten soubojovej system) - aspon podle tyhle ukazky. Navic je to fakt hodne klaustrofobicky, i kdyz to je mozna jen tahle uroven. F2P zalezi jak implementujou, to by vadit nemuselo. I kdyz se to cpe uz skoro vsude a dobrej pocit z nej taky nemam.
  • Paul_cz
    Aneb jak zabít nejlépe vypadající hru E3 (Zaklínače nepočítám, ten vede všude):
    1) random generování obsahu
    2) scifi gimmick
    3) free to play
    4) online only

    Gratuluji Capcomu, podařilo se jim zcela dokonale zabít jakýkoliv zájem který jsem o Deep Down po prvním představení na E3 měl, a že byl značný. Toto už vyžaduje opravdový um.
  • Bože, z F2P se stal přůšvih. Dobrý nápad, který docela fungoval na uršité žánry se teĎ bude násilně montovat na všechno. Nevím koho napadlo to namontovat na hry jako Tekken nebo Soul Calibur ale pro toho člověk bude rezervováno "speciální" místo v pekle. Které bude sdílet s lidmi co koukají na dětskou pornografii a s lidmi co mluví v divadle.

    U Deep down to snad takový průšvih nebude. Pokud bude fungovat na principu F2P a ne P2W. Ale stejně se mě to nelíbí...raději si zaplatím plnou cenu hry a dostanu všechno co k tomu patří....i když s další morovou ranou jménem DLC to taky už není pravda.
  • Free to play je dobry model, umoznuje hracum za hry platit podle toho, jak se jim libi. Spatne hry bezplatne zkusi, za dobre zas budou vyvojari dobre odmeneni. Pokud budou hraci tento nastroj dobre vyuzivat, budou tim vyvojare motivovat k delani lepsich a delsich her. Zas pujde vic penez do vyvoje nez do hype, protoze kvalita hry bude dulezitejsi nez velikost hype.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit