Diskuse pro
Článek
Alan Wake na PC: bez interfacu, ale pořád s checkpointy
Pokud se dobře podíváte po diskusních fórech Remedy, zpráv o PC portu Alana Wakea najdete vlastně spoustu. Jen v uplynulém týdnu tu autoři stihli potvrdit, že ve hře nebude chybět nastavení v-syncu či možnost kompletně schovat celý interface, jak žádali fanoušci. Stávající systém...
(nové)
Pietro (anonym)
+3
pokial su checkpointy dobre rozmiestnene tak to nieje velky problem :)..hlavne aby to slo na pc tak ako to na pc ma ist :)
6.1.2012
Adept na hru roku 2012 na PC PLATFORMĚ *3*
6.1.2012
Nenápadně se nám tu rýsuje jedna z nejatmosferičtějších pc gamesek 2012.
6.1.2012
Doufem, ze spolu s novym Silent Hillem daji mym nervum zabrat
6.1.2012
Těším se, už aby to bylo.
6.1.2012
Moc se na tuto hru těším kvůli této hře si budu kupovat nový PC.
6.1.2012
To mas jeste 486 nebo proc novy pc? Vzdyt to musi valit na 10let starem kousku
6.1.2012
Jedině dobře... možnost F5 a F9 je jeden z největších zabijáků atmosféry ve hrách.
6.1.2012
(nové)
Kubas (anonym)
+13
podle mě když hra člověka nutí každejch deset vteřin ukládat, tak to vypovídá o sakra hustý atmosféře :)
6.1.2012
Na Alan Wake se dost těším shlídnul jsem první tři lvly na youtube a je to nářez...
6.1.2012
Jestli máš rád Twin Peaks a Stephena Kinga, tak se ti to bude po stránce atmosféry určitě líbit
6.1.2012
Kinga miluju, mám všechny jeho knížky...
6.1.2012
zdá se mi to nebo poslední dobou v těch diskuzích někteří jedinci píší, jak nádeníci? ty vole začínáte hnidopišsky upozorňovat na překlepy a omyly redakce. hádáte se jestli to či ono mmo je nebo neni převratné. nic proti diskutujícím, ale mít v diskuzi 10 příspěvků a v každé větě někomu nadávat, jak malé děti. když se vám to nelíbí, tak si táhněte třeba na Eurogamer.
6.1.2012
Na tu hru jsem se nezkutečně těšil, ale když oznámili že nevyjde ne PC jsem byl nezkutečně nasr... .Když jsem vyděl v reálu hru tak mě nezkutečně zklamala a ta ledová sprcha mě studí do teď. Tak že Alane zůstaň si na konzoli sbohem a šáteček.
6.1.2012
(nové)
duke (skrytá identita)
+2
haha prej "nezkutečně" to sem snad este neviděl *1*
6.1.2012
ještě štěstí že ti tam nechybí háčky a písmenka že duku *1* *1*
6.1.2012
A to ještě vůbec nic není oproti tomu, co jsem už viděl já, a v tom hrály roli i špatná íčka ;). Můžu říct upřímně, že je mi z té negramotnosti fakt zle. Dobře, pochopím, když je někdo dysgrafik. Ale pokud je někdo normální a dělá tyhle hrubky, tak jako co si pak o něm má člověk myslet, že? :P Rozhodně nic dobrého ;). Na vině jsou ale hlavně sociální sítě, na něž dnes chodí většina a tam se takovýchto hrubek dá pochytit celá řada :P. Hrůza prostě.
No to jen tak na okraj :D.
6.1.2012
Taky tam máš chyby :D
6.1.2012
(nové)
karliczekk (anonym)
Je mi jasný, že si tenhle sloh psal 20 minut a dalších 40 sis ho kontroloval a upravoval :D jen abys ses vyhnul všem hrubkám, kterým normálně v diskuzích nevěnuješ pozornost :D :D :D.
7.1.2012
(nové)
aaa (anonym)
+5
No hlavně, aby to bylo dobře optimalizované, pač moc dobře všichni známe ty pozdější konverze ;).
Ještě, aby na to vznikla čeština a bude to nejvíc super :). Ne, že bych s AJ měl jakékoli potíže, ale přeci jen (shlédl jsem walkthrough) se tam nachází poněkud obtížnější AJ v jistých bodech, hlavně, když se tam sbírají ty skripty.
Tak jako tak se již velmi těším a doufám, že to dopadne dobře, celkově :).
6.1.2012
Toho bych se nebal, Remedy si to delaji sami a Remedy o PC i hrani na nem neco vedi. Zrovna tak verim, ze cestina bude... to si fandove nenechaji utect. Mozna od Mrazika, od casu "ach, zima" usel kousek cesty. ;)
6.1.2012
xboxová verze je přeložená. sice ne oficiálně, ale je
6.1.2012
Tento formular nevyplnujte!!!