zavřít
...

Aliens Go Home Run - recenze

Vetřelci a baseball, to je vážně prapodivné spojení. Jenže v retro arkádě Aliens Go Home Run úžasně funguje. Asi proto, že ani o jedno, ani o druhé nakonec příliš nejde. Sportovní utkání proti zeleným mužíčkům je pouhou zástěrkou pro výborně odladěný derivát klasických arkádovek Galaxian a Breakout....
  • snad slepej (anonym)
    2 souhlasí, 1 nesouhlasí
    ... zase se nic nelibi, ikdyz maj veci zadarmo vzdycky jsou nespokojeni... budme hrdi jako spravni cesi... fak of!
    18.2.2017

    reagovat

  • perversePassion (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Jak jsem již psal, pokud bych už něc otakového měl chuť zahrát koupím raději
    http://store.steampowered.com/app/521920/
    18.2.2017

    reagovat

  • Zenith (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Námět hry není originální, je to v podstatě předělávka Bunny Bricks z roku 1993. A úrovní grafického zpracování jsou si obě hry vcelku vyrovnané, i když Bunny Bricks vypadá i po 24 letech of vydání asi o něco líp *3* .
    17.2.2017

    reagovat

  • Lord (anonym)
    3 souhlasí, 3 nesouhlasí
    To se Ales zasekl u nejakeho bosse? :-D Nebo proc tu jeste neni recenze na Nioh?
    17.2.2017

    reagovat

  • blut (anonym)
    3 souhlasí, 4 nesouhlasí
    4 reviews na steame a steamspy tu hru ani neregistruje :D taketo skvosty recenzuje iba gamescz :D
    17.2.2017

    reagovat

    • aaa (anonym)
      0 souhlasí, 3 nesouhlasí
      a ještě 8/10 když si vzpomenu na nedávný Transport Fever, chce se mi brečet.
      17.2.2017

      reagovat

  • Prescot (anonym)
    6 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Dalsi hipsterska osklivost.
    16.2.2017

    reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.169.119.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.