Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový rasistický titulek se nedá tolerovat!
  • jamar28
    Špatně vloženo
  • TheGGG
    nemůžu uvěřit, že zrovna bob věčný hater a remcal obhajuje tuto hru... hraje si tu jaký má božský taste a pak toto....
  • nevim jak vy ale cela ta andromeda vypada hrozne

    nemyslim ani gameplay, to je jasny ze bude hrozny (3rd preson konzolova hra je automaticky spatna)
    ale jak to vypada, ty postavy, ty xichty, ta hlavni postava, ty vedlejsi hlavni postavy...
    neco hroznyho...
    dabing uplne divnej taky

    mi to prijde jako s co nejmensim budgetem vytriskat co nejvic penez ze zname značky..
    • TheGGG
      a 3rd person pc hry jsou jako kvalita? Pls, vždyť půlku tvoří generická asijská mmo a zbytek nějaké early access survivaly v lese...
    • No jo, pak ale nechapu petice PC hracu o portovani techhle 3rd person konzolovych spatnosti...tak ale debata s nekym, kdo oznaci ME 1 a 2 za spatne hry je asi zbytecna...v kazdem pripade, ME: A zrejme hrozna skutecne bude, ale problem bych videl jinde a ne v konzolich.
    • (3rd preson konzolova hra je automaticky spatna) - celá série 3D Legend of Zelda, Bloodborne, Metal Gear Solid 3, The Last of Us, Shadow of Colossus, Horizon Zero Dawn, Red Dead Redemption, Okami... mohl bych pokračovat celý den, a to jsme vybíral jen z těch co jsou exkluzivní pro konzole.

      Pověz mi ještě něco o tom, jak celá odnož her, jejíž zástupci zabírají velkou část herní knihovny na vrchních příčkách většiny herních žebříčků, je automaticky špatná jenom proto, že je nemůžeš hrát? :)
    • Co je na tom nejhorší je to že to není enginem(viz postavy v battlefieldu). Prostě tam maj buď absolutně neschopný lidi a nebo tam nějakej lead designer má problém s tím když lidi vypadaj dobře.

      Uvidíme co mi poví prvních 10 hodin hraní(vyšlo mě to na 4 éčka) tak uvidíme. Ale zatím to vypadá dost špatně.
      • TheGGG
        to je ta dnešní doba, všichni musí být škaredí, aby se náhodou někdo neurazil...
        • Not true. Ty ženské postavy, odfláknuté modely, efekt voskové kůže nejsou úmyslně, prostě to totálně nezvládli.
          Jenom mě zajímá z jakého důvodu. Bylo to kvůli tomu propouštění a nabírání nových nezkušených lidí do teamu?
          A nebo protože EA tlačila na datum vydání (to je u EA typické!) a vývojáři to kvůli tomu nestihli všechno vychytat??
          • TheGGG
            ty ženské postavy nejsou jen odfláknuté po technické stránce, ale úmyslně škaredé
      • Fordzy
        Vždyť jim většina schopných lidí odešla a museli natáhnout nováčky a ti asi žádná kouzla nepředvedou. *15*
        • Takhle velká firma a studio si přece nemůže vzít bandu lidí bez zkušeností a dát jim takhle důležitej projekt.
          Podle mě za to fakt může ten designér kterýho vyhodili. Otázka je co s tím budou dělat.
          To bude zase shitstorm až se CC dostane k lidem :D
    • Nevím jak ty, ale já hrozně nevypadám.
  • Velmi dobré postřehy.
    https://www.youtube.com/watch?v=f8iQ6e6VuIE (EN)
    ..i ostatní videa na kanálu stojí za zhlédnutí.
  • Vřele doporučuji všem, kteří stále pochybují o "kvalitách" hry - respektive, stále vidí nějaké kvality na této hře - včerejší stream z hraní hry. Zaměřil bych se na pasáž, kde se věnují možnosti vytvoření postavy a její úpravy. Poté doporučuji sledovat jednotlivé "přednastavené" obličeje, z kterých si můžete vybrat a poté sem přijďte a řekněte mi, že ta hra je pěkná, nebo dobře udělaná. Přímo se tam zmiňují o tom, že se jedná o DAI engine a že vše z původního ME enginu museli předělat do nového a byla to pro ně výzva nebo tak něco. Evidentně výzva nad jejich síly. Také bych doporučil pořádně sledovat pohyby ženské hlavní hrdinky při běhání po lodi v úvodní scéně - vypadá to jak hodně zrychlená opice. Dále bych doporučil porovnat pohyby mužského hlavního hrdiny s ženskou hlavní hrdinkou při volném pohybu ve skafandru - skoky a tak. Zatímco mužský vypadá tak nějak normálně a docela se na to dobře kouká, pohyby ženské hrdinky vypadají groteskně a v některých pasážích nepřirozeně.

    A nakonec otázka na zamyšlení pro každého zastánce tohoto "víkvětu": proč mají jinou technologii armorů, zbraní a jinak vypadající schopnosti než v trilogii ME, když hra začíná v době ME1-2 a pouze po hybernaci se všichni ocitnou o 630 let v budoucnosti, ale s původní technologií a schopnostmi? Je to tedy stále Mass Effect univerzum - když je všechno jiné, nebo spíše jen podobné, a nebo je to naprosto nová hra a autoři se jen snaží vyždímat peníze z hrářů pod dojmem ze jména skvělé značky?
    • jestli ti vadí animace v andromede, tak jsi asi nemohl hrát hry nekolik let nazpátek, kdy hry vypadaly ješte o neco hur. Duležitý je príbeh a jak se to bude hrát.
      • Tohle bude hra za 60 éček. Je to ME - údajně. Tedy by to mělo mít nějakou kvalitu. Jelikož animace vypadají hůř než v ME1, jeto s tou kvalitou docela bída. A příběh? Však z dostupných informací ta hra má tak děravý příběh, že to snad ani nemůžeš myslet vážně.
    • Ještě jedna otázka na zamyšlení pro všechny "fandy" ME......jak je možné, že v Andromedě je vylepšené Maco a vylepšená Normandie jmenující se ovšem jinak, když Normandie i Maco byly experimentální, neskutečné drahé vynálezy a byly jediné svého druhu??? *16*
      • Normandie a Maco byly experimentální v době, kdy se odehrával první ME, kde se na konci dostal rasám citadely do rukou vrak Reapera, na jehož základě vzniklo XY technologií a technologických vylepšení (viz. třeba turianský Thanix kanon, který byl schopný zničit loď kolektorů). Jak bylo Mirandou zmíněno na začátku ME2, Normandy SR-2 byla po uběhnutí dvou let od prvního dílu už zastaralá, a přitom se jednalo o modernizovanou kopii Normandy SR-1 + EDI.
        Vzhledem k tomu, že archy se do Andromedy vydaly někdy po konci událostí v ME2, tak mi to nepřijde jako nic zvláštního.
        • Normandie 2 byla opět jediná svého druhu, což dokazuje i fakt, že to byla jediná loď aliance, s tímto označením. Navíc Normandie v ME3 je jen přebarvená Normandie z ME2 kterou vytvořil Cerberus. To znamená, že i v době odletu archy a začátku MEA byla stále Normandie jedna jediná loď, navíc je potřeba si uvědomit, že při odlétání archy v MEA byla tato loď v přísném utajení a jen pár lidí vědělo, že existuje nová Normandie. Pro zbytek vesmíru byla stará Normandie jediným exemplářem zničeným kolektory. To jsou neoddiskutovatelná fakta původní trilogie. Byl na tom vystavěn nosný příběh všech tří dílů původní trilogie. Doporočuju si to znova zahrát a osvěžit si to. Jelikož teď dohrávám nového Sheparda v ME3 s tím, že ho jedu od ME1,2,3 tak to mám docela čerstvé. A i ta tebou zmiňovaná poznámka Mirandy o zastaralosti některých systémů původní Normandie je mířena k ospravedlnění přidání AI do lodě. Stále se však jedná o jedinou loď svého druhu. *5*
          • jamar28
            Když existuje Tempest, tak zjevně ne... *7* Proč by o existenci toho projektu koneckonců měl vůbec Shepard vědět? Nebo kdokoliv z jeho okolí? Předpokládám, že v ME funguje armáda podobně jako dnes a ne každý z armády má přehled absolutně o všem, co dělají všechny části armády. Stopro šlo o přísně tajný projekt.
            • jamar28: Já teda furt doufam, že Bioware ještě logický uvažování úplně neopustilo. Mimo to, co už jsem napsal, tak nacpat do DLC x Reaperů... nevim, ale vždycky když jsem jednoho z těch velkejch parchantů dostal, měl jsem pocit, že jsem konečně ty plechový zmetky kopnul do koulí s rozběhem. Byl to vždycky skvělej moment, ale právě danej svojí unikátností, každej dostal za uši jinym způsobem. A teď si představ zabít jich v rámci DLC třeba pět. I když pominu všechno ostatní, nebylo by to vončo.
            • jamar28
              Prase: Byla. Já jsem o tom nepsal v kontextu, že bych to považoval za super nápad, spíš naopak, ale bohužel bych se tomu ani moc nedivil.
            • jamar28: A nebylo by DLC "za archama poslali několik Reaperů" úplná kravina? Jednak se očividně jedná o fenomén naší galaxie. To je teda moje dedukce, páč by byla fakt náhodička, kdyby se Reaperů zbavily 2 galaxie v jednom cyklu. A ještě k tomu takový, co jsou hnedka vedle sebe. Úkol zněl jasně, vyrubat Mléčnou dráhu, o zbatek se nestarat. Stejně, i kdyby v těch archách byly desetitisíce lidí, za předpokladu, že Reapeři vyhrajou už by svojí civilizaci stejně neobnovili. Takže mise splněna, šupem domů. Ale hlavně, celý se to odehrává 600 let po trilogii, kdy jsou Reapeři buď pod drnem, nebo je ovládá Shepard, nebo došlo k syntéze. Nebo Reapeři vyhráli a lidstvo neexistuje. Pak ale hledat pro něj novej domov trochu ztácí smysl.
              Ale dejme tomu, hypoteticky, že galaxie se Reaperů zbavila a těch pár co poslali za utečencema se barevnejm efektům nějakou záhadou vyhnuli. Třeba už byli za hranicema Mléčný dráhy a Crucible dál nedosáhnul. Stejně jsou všichni Reapeři propojený, takže tahle partička by věděla minimálně tolik, že se něco řácky posralo. V takovym případě by nedávalo žádnej smysl pronásledovat výpravu do Andromedy, protože hlavní cíl se splnit nepodařilo, tak co se patlat s vedlejšim?
            • jamar28
              Esanti: No a? Myslíš, že něco takového není možné? Tak si to mysli, ok. Já to beru tak, jak to zamýšlejí autoři - prostě se to utajit podařilo. Nevidím důvod, proč by to nemohlo být možné. Koneckonců třeba Protheanům se v ME povedlo dokonce před Reapery utajit komplet celou planetu. Taky ti to ME totálně shodilo?
              Co se Normandie týče - a kdo to ve hře říkal, že je jediná svého druhu? Normandie byla jediná svého druhu, která byla oficiálně představená veřejnosti, proč by armáda neměla mít v rukávu a v utajení další podobné nebo dokonce ještě lepší lodě? S vojenskými technologiemi se tohle dělá běžně.
              No a jak se této nové galaxie dotýkají Reapeři? Nevím, na co narážíš. Proč by o vyslání archy měli cokoliv vědět? Vždyť odletěli před jejich vpádem, ne?
              Zápletka Andromedy (archy, let do jiné galaxie) mi přijde tak logická, že jsem ji přesně takovou očekával ještě před oznámením, protože jiná zápletka ani být nemůže (museli by zvolit jeden ze 4 konců 3. dílu). Co ti na tom přijde nelogického.

              Btw co se Reaperů týče, vůbec bych se nedivil, že by pro Andromedu vzniklo nějaké DLC typu "za archami bylo vysláno několik Reaperů, teď dorazli do Andromedy a chtějí to, co jim uteklo".
            • Nezapomínej, že Shepard je Spectre a jako takovej má přístup k informacím, ke kterejm se běžnej smrtelník nedostane...
            • tak to je největší JOKE dneška....přísně tajný projekt, na kterém se podílejí DESÍTKY TISÍC lidí a VŠECHNY VELKÉ RASY.....to se utají jedna dvě....Jednou bylo v ME - NEJEDNOU bylo v ME řečeno, že Normandie je jedinečná a teď je tu ždímačka na peníze z naivních fanoušků, tak to najednou neplatí a je tu znova....jen má ve předu křidélka, aby se neřeklo. A jak se této nové galaxie dotýkají Rapeři? Jak to tedy měli tady v té galaxii....to o ní ti nejdokonalejší z dokonalých nevěděli, nebo jsou v této galaxii tak hnusné ksichty, že by reaperům nechutnali...? Už jen vznik Andromedy a její časový posun je tak nelogický z hlediska ME universa, že potěš koště.....
  • Nedivím se že je uživatelé Ketaminu chtějí vyhladit,v tom jejich rauši jim ty obličeje opravdu musí připadat demonicke.
  • A má již Angařan animace aby vůbec nějak vypadal během mluvení a pohybu? Dle videa stále ne. I když neustálý smích u lidí a vykulené oči je ještě větší sranda. Rok 2017, AAA hra za plnou cenu.....
    • vadí to nekomu?
      • Fordzy
        Podle mého skromného odhadu mohu říci, že to vadí spoustě hráčům a jen místní trollské duo flash a Bob alias bratři v triku se zakoukali do plastikovitého poprsí miss Švýcarska a pasovali se do role neohrožených ochránců bránící její čest, ale aby to nebylo tak nápadné, tak to dělají sofistikovaně a obhajují kvalitu hry, která viditelně postrádá všechno dobré .
  • TheGGG
    co to je? Se mě vybavil nějaký anglický lord s monoklem jehož otec byl twilek....zatím teda dost bída po všech stránkách ten nový mass effect, všichni víme proč...
    • urcite to ma nieco s konspiracnym spiknutim rasistickeho game designera...ci?
      • TheGGG
        to si řekl ty *3* já jen naznačuji, třeba je to jen klimatem...
      • Na netu už jsou videa s character creation části hry. A je to totální tragédie. Ten kkt co vytvořil a nastavil CC tak aby nešlo upravit default rydery(a vyházel polovinu sliderů co měl DAI) by měl dostat přes držku.
        Všechny postavy u ženský postavy jsou tak neuvěřitelně hnusný(a vyloženě rasistický -- tam snad není jediná bílá žena) že jestli z toho někdo vytvoří něco co se bude dát používat tak to bude zázrak.

        Takže pro mě je to jasný v trialu půjdu scotta v defaultu. A pokud někdo bude chtít jít sáru tak bude muset vzít taky default(ano ten default s nejhoršími animacemi ve hře).

        BTW:toho designéra před pár týdny vyhodili..ale škodu zcela očividně už stihnul napáchat.
        • Sakra, z toho co slyšim ta hra vypadá čim dál tim hůř. Naštěstí jsem se už otrkal a jsem zvyklej, že moje oblíbený značky časem někdo zprasí. Akorát jsem teda nečekal, že v roli prasičů někdy uvidim Bioware. Z toho je mi smutno, tohle studio jsem měl vždycky rád.
          • flash789
            Jeste to nikdo nehral ale kazdej vi ze to je zpraseny..melete hubou, ale stejne si to vsichni koupite a budete hrat jak magori..pokrytci hloupy.
            • ja ne, mne je andromeda ukradnuta zato ma bavi ako opravujes gramatiku v diskusii k Zelde a tu napises hloupY pokrytci...
            • Víš jak flashi, samozřejmě se můžu mýlit, ale po 25 letech hraní mam už poměrně slušnej odhad. Jasně, za posledních deset let jsem se taky tak třikrát seknul a fakt doufam, že u Andromedy to bude počtvrtý, ale s každou novou informací moje očekávání padaj. Čert vem, že je to open-world, třeba v Bioware začali opisovat od ostatních a bude povedenej. Souboje taky vypadaj dobře. A že to je graficky podivný, animace jsou strašný a Sarah vypadá jako outloň jávský bych taky nějak překous.
              Ale jinak mi to celý nějak smrdí. Zas máme v partě Asarijku, Turiana (dobře, teďka je to aspoň ženská), Salariana a Krogana. Jasně, Council, blablabla, ale pravý důvody se evidentně jmenujou Liara, Garrus, Mordin a Wrex. Proč se mnou nemůže letět Volus, nebo Batarian? A to, že všechny lidský postavy jsou mi těžce nesympatický taky nepomáhá. Původní trilogie přinesla nějakejch 15 ras. Tady jsou nový 3. Opuštění systému class. To mi jako chcete tvrdit, že drsňák Shepard se musí specializovat, zatimco nějaký Ryderovic ucho může umět všechno na tý nejvyšší úrovni? To je přece blbost. Zase čelíme prastarýmu zlu, už je to nuda, Fallout New Vegas nám ukázal, že se dá vykouzlit dobrá hra i s podstatně komornější zápletkou. Proč nemůže v Andromedě probíhat nějakej normální konflikt mezi dvěma rasama mimozemšťanů? To by přece jako základ pro příběh úplně stačilo. Dál taky všichni, kdo z Bioware udělali legendu na poli rpg jsou dávno někde v tahu. Tohle už zkrátka neni společnost, která vytvořila původní Mass Effecty. Takže jo, obávam se i kvality dialogů a jednotlivejch postav. Detaily jako osekání editoru ksichtů jsou nepodstatný, jenom zamrzí. Takže jo, obávam se, že tahle hra dopadne dost špatně. Teda na poměry Bioware, ono to nejspíš bude docela dobrý. Jenže od Bioware mi docela dobrý nestačí. Ani zdaleka.
            • kostejnesmrtelny
              Ani ne, no *15*
              Jinak doporučuju skotský střiky, na hysterii prej dobře zabíraj *3*
        • teda su tam len hnusne cernosky? nie je to tiez rasisticke? nejak to nedomysleli... *15*
  • Vogon
    Video o kroganím společníkovi: https://www.youtube.com/watch?v=8np0-h2nI7Y&feature=youtu.be
    • doufejme že s ním půjde mít romanci, zatím jediný sympaťák ze všech těch xichtů
      • flash789
        Ty vole..prej romanci..ty mas teda vkus. mas za zenu samicku kapra ne?
        • uaxpk
          Kapřenka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit