Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro všechny milovníky Tower Defence her doporučuji mrknout na hru - Space Run (2014) *3*
    https://www.youtube.com/watch?v=lUPEP9hzBUg
  • To uz je pro nektere jedince prilis slozite
  • Ku ultra-komerčnej reklame na Disney Infinity sa pre istotu komentár vôbec nedá pridať, tak to okomentujem tu :-) Výraz Disney Infinity sa tam zopakuje 28x !!!! To je v priemere 4x za minútu. Tak tomu hovorím skvelý brainwashing (vymývanie mozgu) už od malička. Veď ľudí treba dostať kým sú mladí (deti) (Get them while they're young). Takto si to zapamätá aj zombie. Disney sám priznal že na filmoch vlastne príšliš nezarába, zarába na hračkách a licenciách na tovar (tričká, nálpeky, ... s obrázkami jeho postavičiek). Týmto sa to len potvrdzuje. Tá sada začína od 43 EUR. Je to baňa na peniaze. Lacný plastový výprdok z Číny prepojený s konzolou za zhruba 1180 KČ. A dieťa samozrejme bude chcieť dokúpiť ďalšie postavičky, pretože spolužiaci ich majú tiež, a rodičia sa nedoplatia. Takto sa zarába na deťoťch a ich úbohých rodičoch, priatelilia! Treba sa učiť od profiesionálov na brainwashing!
    • Veskoslav
      A jak si myslíš, že funguje reklama na ostatní věci? Jinak? Navíc takový The Sims 3 včetně všech datadisků vyšlo na nějakých 8000. Navíc nechápu, proč to píšeš sem, když většinou takové věci, když nejde komentovat se píšou do Bleskovek.
  • XXHUGOXX
    Milujem tower defense hry, aj keď sú časom ťažké. A to čo je za mínusy ? Skoro žiadna tower defense hra neprináša nič nového. Do takého žánru ako je tower defense sa nové nápady dávajú ťažko. Proste vždy sa dá len nová mapa a veže, nič iné. A že časom stereotypné, to je v pohode, tým trpí každá tower defense hra. Takže pre mňa nepodstatné mínusy. Určite kupujem !
    • Blue.Shark
      I já ti sem hodím tip - pokud ti nejde o to, aby hra byla ve 3D, pak určitě vyzkoušej sérii Gemcraft, zejména poslední díl jménem Chasing Shadows. Je to flashovka, ale neskutečně návyková a bavila mě víc, než kterákoliv jiná Tower Defense. Navíc má v dohledné době vyjít přes Greenlight.
      • kostejnesmrtelny
        Dík za tip *4*
        Osobně za vrchol žánru považuju zmíněnej Kingdom Rush (jedničku, dvojka mi přišla už přeplácaná a tech-tree nezajímavej) a Cursed Treasure - obojí strčí s přehledem do kapsy jakoukoliv "plnohodnotnou" 3D verzi. Gemcraft jsem zatím zkoušel akorát původní...
        • Kingdom rush je rozhodne top a pak jeste squadron (nevim jak se to presne jmenuje, je to custom mapa z W3). Frontier mi prisel dobry, ale cekal jsem trosku vetsi tech-tree, jinak opet kvalitka. Rad bych zahral neco tomu podobneho, ale zatim jsem nenarazil. Nekdo zkusenosti s Tower Dweller?
        • ucho
          Kingdom Rush mě zatím moc nechytl, asi mu zkusím dát druhou (nebo třetí?) šanci, ale Cursed Treasure je bomba, to souhlas.
          • kostejnesmrtelny
            Já CT zazlívám ty ninji, který tě defacto nutí ke grindování (který IMO v TD hrách nemá co dělat), jinak nemáš šanci uhnat bezchybný score. Ve dvojce už naštěstí (myslím) nejsou, nebo to není takovej voser.
    • VaZqeZ_EU
      Určitě vyzkoušej (pokud si ještě neučinil) - "Gratuitous Tank Battles" *3*
    • Veskoslav
      Takový Kingdom Rush rozhodně nabídl něco inovativního v rámci TD. Navíc mi přijde, že Anomaly Warzone Earth je lepší a přitom je to mnohem starší kousek.
      • Presne, gemcrafty jsou nedostizny..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit