Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim, jestli to tu nekomu uniklo, ale mód Battle Royale už je v H1Z1 (a je to paráda), tak je asi blbé to stejně pojmenovat i v ARKu..
  • A co optimalizace - uz je to lepsi? Zkousel jsem to cca mesic na zpet a nedalo se to prakticky vubec hrat. NA nejnizsi nastaveni jsem z toho nevymackl vic nez 25 FPS a to jeste s degradovanym rozlisenim.
  • Jack1947
    Uff, takže z toho udělají simulátor lovení? místo toho aby třeba zlepšily oči trhající stuttering...
  • Citace z clanku: "Ten si bere dle autorů hodně z Hunger Games, čímž jen dokazují, že neznají pravého zakladatele tohoto maličkého žánru Battle Royale."

    Ja bych rekl, ze autor clanku zase dokazuje, ze se o hre zajima (coz mu nelze vycitat) jen vzdalene a nepravidelne, protoze tento mod byl jeste par tydnu nazpet oznacovan jako Battle Royale. Predpokladam, ze k prirovnani k Hunger Games se autori priklonili proto, ze Hunger Games je mnohem popularnejsi. Tedy jedna se zrejme o marketing a ne neznalost, jak autor clanku asi naznacuje.
    • tak pan Aleš navíc dokazuje, že asi nezná knížky od Kinga např 1982 Running Man.. což je samozřejmě starší datum než najdete u Battle Royale.. ale tak co jsme v čechách.. :)
  • Zatím mi nejlákavější přijde singleplayer ...
  • Kdyby radši zfunkčnili soukromé servery. Chci si s kamarády obhospodařovat soukromý ARK, ale evidentně to stále nejde. Člověk má možnost hrát buď sám, nebo na veřejném serveru, který pak už nikdy znova nenajde takže kromě jednorázového zablbnutí si to postrádá smysl.
    • V menu dej "Host/Local"
      Pak vyber druhé zleva - "Host non-dedicated multiplayer session". *4*
      Možnost soukromého serveru tam už nějakou dobu je.
      Přetvoří to singleplayer save na CO-OP, který lze později zase vrátit do singleplayeru.
      Jediná nevýhoda je, že ostatní hráči mohou být během hry maximálně několik desítek metrů (tuším) od hostitele.
      Tudíž to zatím asi není přesně to, co hledáš, ale prozatím to postačí pro hru s několika kamarády, aniž by vás někdo okradl, když budete pryč. *12*

      Jo a servery, na nichž jsi hrál, se ukládají do seznamu. Dej "join" a vlevo dole máš filtr, tak si s tím vyhraj.
      • Díky.
      • Tak nic, koukám, že Zed byl rychlejší a přesnější. *15*
    • Pokud soukromym server myslis neoficialni server (tedy, nekdo musi koupit hosting serveru), tak takove bezi uz od zacatku. Aktualne pres deset tisic.

      Seznam zde: arkservers.net
      • jakubc
        Řekl bych, že spíš myslí hru hostovanou jedním hráčem, nebo na jednom počítači (nevýhoda je to, že hostitelský ARK by musel být vždy zapnut). To je dobrý systém, má ho určitě více her, já ho znám z 7 Days to Die - limit je 8 hráčů, ale je to ideální na coop pro několik kamarádů, kteří nechtějí platit 400 měsíčně za profi server...
        • Aaaah. Nemohu byt moc konkretni, protoze o tom moc nevim, ale doporucuju kouknout na forum na steamu ke hre a nebo na navody jinde na webu, protoze vim, ze lide hosti ark u sebe na pocitaci i pro jine.

          Stacilo nejake nastaveni v adresari hry a podminkou bylo i nutnost otevrit nejake konkretni porty. Dokonce ani neni zapotrebi steamCMD, protoze hra ma svou vlastni serverovou slozku.

          Par dni nazpet spustili moznost non-dedicated serveru, coz by pry melo byt pro male skupiny hracu, kteri hraji tesne vedle sebe a nechteji za servery platit a uklada se to lokalne nebo tak nejak:

          "Non-Dedicated Host Session: for small groups to play cooperatively -- you use singleplayer saves with this mode, seamlessly! If you're looking to join such a session, you'll find these sessions listed in the "Non-Dedicated Session" filter type on the Session List UI. Or join using your Friends list, or the LAN list, if it's a LAN game. Note that Non-Dedicated Hosting uses your SINGLEPLAYER saved world/character, so you can seamlessly switch between Hosting and playing Singleplayer :) . Also, everyone but the Host is restricted to playing within a ~200 meter radius around the Host (it's primarily for Coop-only play). For the time being, this is necessary to preserve Host performance & system memory."
          • Jo, tohle je to, co jsem měl na mysli.
            Problém je, že to nefunguje a člověk si musí vyrobit LANku přes Hamachi, který nesnáším a který nakonec taky funguje na čestný slovo.
            Dám tomu chvíli a zkusím to znova. Děkuju za shrnutí.
    • Neni problem si server pronajmout a posleze treba zaheslovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit