testovaci text

Diskuse pro Článek Arma 3 posouvá výsadek kapitána Millera až na zimu

Vojenská akce Arma 3 si trošku protáhne letní prázdniny a namísto původně oznámeného léta se objeví až v průběhu posledního čtvrtletí tohoto roku, jak nyní hlásá homepage hry. Jinými slovy hra vyjde až v období mezi říjnem a prosincem 2012, ale nevadí, s dodržením původního...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) Venddy (anonym)
-1
Fakt užasná hra přímo do popelnice.Fuj Fuj Fuj.Proboha hlavně né na konzole takovou sračku.Hrál sem jak jedničku tak i dvojku mise otřesný spolubojovníci no hruza o tudle hru rád přijdu.
8.2.2012
Arma si úplně říká o podporu stylu LittleBigPlanet. Kdy by tisíce lidí dělaly mapy a kampaně a ty by se shromažďovaly na oficiálních serverech... hodnotilo by se, dělaly by se žebřícky...
To je snad jediná nevýhoda českých vývojářů - tohle se z ČR těžko někdy zorganizuje, navíc pokus o konzolové vydání Army by asi položil celé studio.
6.2.2012
Hlavně nevím, jestli je komplexní vojenský simulátor vůbec možný pro konzole - se svým ovládáním a tak....
7.2.2012
No nevím, Arma se ovládá jako každá jiná střílečka... přinejhorším bychom museli na konzolích oželet kompas a hodinky. A výběr možností (nastoupit, sebrat zbraň, vylézt po žebříku) by se musel uspořádat do kruhu, aby se snadno a rychle dalo vybírat páčkou. Totéž menu pro rozkazy jednotce.
7.2.2012
(nové) Kockopes (skrytá identita)
+1
No hlavne nevim jak by konzole ten engine utahly. Neni zrovna HW friendly a aji nejlepsi kompy mely v dobe vydani docela problem.
7.2.2012
(nové) anonym (anonym)
-3
nepolozil. Arma na konzole muze vyjit, jen by museli zmenit pristupy. Jenze pokud delas hru stylem "tohle a tohle muze vypadat uzasne, tak tam narvem prehrsel textur a polygonu", tak nevyjde.
7.2.2012
(nové) grazyboy (anonym)
hrál jsem OFP:Elite na prvním Xboxu a mohu říct, že hra neztratila to své kouzlo, jistě pár věcí tam bylo řešených jinak, ale jinak prostě to byl pořád OFP se vším všudy
7.2.2012
(nové) Ivan Lendl (anonym)
-8
Arma je výborná hra na dělání screenshotů, ve všem ostatním už je to těžký podprůměr *5*
6.2.2012
(nové) komixík (anonym)
+7
Až na to, že screeny z Army nejsou renderovane a nijak upravované.
6.2.2012
(nové) FragmeNT (anonym)
-8
Komixíku, tak jestli tomuhle věříš, tak asi čteš ješte komixy typu Čtyřlístek.
6.2.2012
(nové) njn (anonym)
+1
nevsiml jsem si. alespon u dvojky a arrowhead je grafika naprosto odpovidajici zverejnenym screenum. zrovna v tomto je arma jeden z poslednicch ostruvku kdy neni hrac bombardovan falesnymi iluzemi. konkretne flashpoint2 od codies byl primo tragikomicky priklad jak se marketing lisi od realneho produktu.
7.2.2012
No jo čeští chlapci se činí ta hra vypadá krutopřísně tak..jak bych si představoval call of duty..
6.2.2012
(nové) komixík (anonym)
+5
Nějak mi tam chybí koridor abych poznal Call of Duty.
6.2.2012
a tobě asi řikají blesk co?
6.2.2012
Ty obrázky vypadají super...
6.2.2012
(nové) koko*I (anonym)
+3
kdyby raději zapracovali na sítovym kodu pro Armu2, aby pomohli rozjet Project reality
6.2.2012
(nové) komixík (anonym)
+2
kdyby radsi si tvůrci Project reality nevzali velké sousto a delali vse postupne. Navic vyvojari PR mi přijdou oproti třeba ACE dev strasně sobecctí a uzavreni. Ale je to jenom muj nazor.
6.2.2012
(nové) asdf (anonym)
-12
nejlepsi jak se chlubej v obrazkach, ze po narazu auta do krabic se krabice sesypou, i kdyz u jinych vyvojaru je toto standard jiz 30 let
6.2.2012
(nové) komixík (anonym)
+11
pokud jsi to uměl před 30 lety, proč jsi jim neporadil?
6.2.2012
(nové) Bouben (anonym)
+1
Míjíš kontext.
6.2.2012
ty nevidíš že to auto je terčem krabicového naletu?..
6.2.2012
(nové) P. King (skrytá identita)
+1
Ale nééé to néééé .... a to jsem se těšil. Doufám snad že to vyjde ale na vánoce, o svátcích mývám dovolenou a tohle by povzbudilo mrazivé dny v kterých se chci jen válet jíst a hrát.
6.2.2012
Vůbec mi to nevadí na Armu si vždy rád počkám... I když asi další díl bude v první verzi opět strašně zabugovaní. Moje rozhodnutí o koupi mi to nesebere!
6.2.2012
(nové) komixík (anonym)
+13
Lepší bugy a nové věci než to samé bez bugů alá CoD
6.2.2012
(nové) asdf (anonym)
-3
jj akorat ze arma je porad to same a dokonce ma i porad ty same bugy:D
6.2.2012
Alespoň od sebe rozeznáš jednotlivé díly. S jednotlivými bugy je to už těžší, ty jsou pořád stejné *1*
6.2.2012
(nové) komixík (anonym)
+3
co vím tak v každé armě jsou nove zbraně a ostrov/poloostrov. Staci srovnat DLC k Arme a CoD.
6.2.2012
(nové) trololo (anonym)
A dufam ze tam bude mat prekrocenie plotu zasa vlastnu klavesu :) Ale ajtak vykysnem pri Domination na mesiac, uz to vidim
7.2.2012
(nové) Kim (anonym)
+1
auuu
6.2.2012
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se