Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mathy
    Já teda dost nesouhlasim s tim, že by se hra měla srovnávat s velkejma titulama. Pořád je to mobilní hra. A svoje tvrzení podporuju vlastnoruční videorecenzí *1*
    https://www.youtube.com/watch?v=yKgHyGnMWlc
  • Jejda tady je najednou lidí kteří lpí na slovíčkaření a zahrnují nás výlevy na úrovni erudovaných právnických ponožek. No, rozdíl mezi 60fps a 144fps na 60Hz monitoru fakt nikdo nepozná :) A porovnávat Skyrim s touhle hříčkou a chtít po recenzentech porovnatelné hodnocení považuji za vyloženě sklon k dramatismu. Hodnocení je subjektivní názor (každý má jinou preferenci co se týče žánru, grafiky, příběhu atd.) a předpokládám, že každý psychicky vyvinutý a svéprávný jedinec si dokáže na základě podnětů vytvořit názor (a hodnocení) vlastní. Aneb jak říkám, není potřeba z lidí dělat blbce, většina lidí je schopna blbce udělat ze sebe sama jak je vidět na mnoho zde diskutujících :)
    • PanS
      "Každý psychicky vyvinutý a svéprávný jedinec..." Už narážíme na problém, jelikož je zjevné, že tyto dvě základní podmínky zdaleka ne každý diskutér tady splňuje. Radši ani nezmiňovat, kolik lidí je tady pedantních na pravopis, aniž by se starali o obsah nebo smysluplnost příspěvků.
  • Moc se mi k tomu líbil koment na YT: Assassin's Creed Identity Crisis
  • Skyrim (10/10) - zabugovaný, nedokončený, museli ho látat amatérští fanoušci. Vanilla v době recenze na 10/10 rozhodně podle mého názoru neměla.

    WatchDogs (7/10) - klamavá reklama, bugy, značné nedodělky. Stejně to na Games stačilo na velmi vysoké hodnocení 7/10 (když se používá CELÁ stupnice, ne jenom 6-10)

    AC:Unity (6/10) - naprosto evidentně nedokončená hra, i Ubisoft si už byl vědom reálného rizika možných právních tahanic, proto vydal "náhradu" v podobě hry zdarma, jejímž stažením se uživatel a veškeré bytosti s ním spřízněné na věky zříkají práva soudit se s Ubisoftem za cokoliv ohledně AC:Unity (číst ty podmínky pro stažení náhrady byl děs, to vypadalo, že si z lidí dělají legraci). Přesto to i v takovém stavu na Games stačilo na 6/10.

    Dark Souls II (10/10) - na AAA titul rozhodně podprůměrné grafické zpracování, klamavá reklama, odfláknutý port z konzole na PC včetně ikon Xbox tlačítek místo ikon kláves. I tak titul na Games dostal 10/10.

    Citace: "Jednoduše ji hodnotím jako každou jinou. Jsme na Games.cz, máme rádi kvalitní tituly nehledě na platformu - žádný dvojí metr jako na paralympiádě mobilních aplikací se tudíž používat nebude. "
    Nemyslím si, že citovaná věta z recenze odráží celou realitu. Možná nemáte dvojí metr pro mobilní aplikace a možná máte rádi kvalitní tituly bez ohledu na platformu, ovšem rozhodně nehodnotíte všechny hry stejnou optikou ("jako každou jinou"). Tak to prosím nezkoušejte čtenářům podsouvat v recenzích.
    • Já půjdu v duchu dnešní doby a řeknu že za to může Putin *1*
    • Dark Souls 2 tady byla recenzována PS3 verze, takže krásná fabulace s Xbox tlačítkami... Co je na Skyrimu nedokončené proboha? Můžeš mi to říct? Ta hra má extrémně hodně obsahu a každá linie je dokončená. Takže můžeš vyčítat jen ty bugy... Navíc bugy zalátala Bethesda sama.
      • Dark Souls II PC verze zobrazuje ikony Xbox kláves místo PC kláves:
        http://www.gamefaqs.com/boards/693333-dark-souls-ii/69009976

        Na Games byla recenzována PS3 verze a dostala 10/10 navzdory nesplněným slibům a klamavé reklmě. Pak později dostala vlastní recenzi i rozšířená verze "Dark Souls II: Scholar of the First Sin", která obdržela 8/10, což už podle mne sedne o mnoho lépe. Nicméně v době kdy měla recenze největší váhu (vydání původní verze Dark Souls II) byla k dispozici pouze nadstřelená 10/10 recenze.


        Changelog NEOFICIÁLNÍHO (tzn. nebyl vydán oficiálně Bethesdou) patche do Skyrimu:
        http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/71214/?

        Vlastní slova od tvůrců tohoto neoficiálního patche: "Hundreds of gameplay, quest, NPC, object, item, text and placement bugs fixed."
        • Ja sí myslím, že Zaklínač 3 měl dostal 6/10, DS 2 6/10 a Bloodborne 20/10 ale udělám s tím naprostý howno, stejně jako ty!
    • Kde máš Zaklínače ty toxiku?

      Největší downgrade v herní historii! Lži do posledního dne, lhaní o skvělé optimalizaci na konzolích. Oblbovaní zákazníku laciným PR. Nezapomněl jsi na něho v té tvé objektivitě náhodou?
      • PS. Witcher 3 je zabugovaný a zaglitchovaný do teď... Hlavně že jsi si mohl kopnout do ostatních her. Do Skyrimu se tak dobře kope, co?
        • Já jsem třeba v Zaklínačovi nenarazil na žádný bug za desítky hodin hraní.. za to takový Syndicate jich má tunu. Jsou bugy a bugy že jo. Nejlepší kategorie je ta, která vám neumožní pokračovat dál. Následuje loading checkpointu nebo úplný restart hry. Rádi dobré hře sem tam nějaký bug promineme, ale pokud za pár hodin hraní narazíš na několik vážných chyb, za hru vysolíš dost peněz a ještě její zpracování je napřesdržku, tak si zkrátka nezaslouží dobré a ani průměrné hodnocení. Zdejší recenze na zmíněný ACS je prostě facepalm. Jako by recenzent hrál svou první hru.
          • Hochu, zaklinace jsem kvůli chybám jednu dobu ani nehrál. Pak jsem se po opravách rozpoutal a za pár hodin hraní jsem viděl tolik chyb... :D. Sám jsem tomu nechtěl věřit. Ale aspoň to nebyli chyby, co kazí li gameplay... Pouze grafické chybky a jen sem tam gameplay. Při vydání nebyl problém, ale čím víc "zdarma dlc" a patch... Tím hůř.
          • že jsi slepý fanboy, to neznamená, že tam nejsou bugy. V té hře nefunguje absolutně A.I a Agro. Naprosto základní věci tam ABSOLUTNĚ NEFUNGUJÍ!
            • já nevím, jestli lidi tohle neřeší nebo jak, kdysi jsem tankoval ve wowku za Paladina a DK i třeba ICC, takže možná prostě si agra a takových věcí všímám více. Zrovna ten Bloodborne má taky dost problémů s nějakými zaseknutím postav apod. ale agro je tam neskutečně dlouhé a nepřátelé tě pronásledují fakt daleko a myslím si, že trochu poštelovali i A.I, např. když se zasekne nepřítel do sudů, tak použije sekerku a rozbije ten sud. Absolutně není to nic z čeho by si člověk sednul na zadek, ale oproti opravdu špatnému A.I v DS2 to šlo prostě nahoru, v Zaklínači 3 to šlo dolů.

              Jako já s tebou souhlasím, že ty hry co jsi řešil neměly dostat 10/10, ale tohle je naprosto zbytečné řešit tady a obecně.
            • Luxus, takže v roce 2015 máme v offline akčním RPG vymezené zóny pro nepřátele a tím parádně nakročeno k spamovacím taktikám.

              Tohle ale tady v recenzi nikdo nezmínil. Takže 10/10 open world hře, kde se postavy teleportují/zdvojují v cutscénách a nepřátelé mají fixně vymezené zóny pohybu?

              Další příspěvek do sbírky "vtipných" recenzí, díky moc.
            • jsou to offico vanilla verze, jedno tam je i z Playstationu, kde se nedá modovat. Samozřejmě i mně se to stalo ve hře několikrát...
            • Pro Raw:
              Zaklínač 3 šel mimo mne, nezkoušel jsem ho hrát a moc jsem ho do detailů nesledoval, akorát jsem se smál, když jsem viděl na YT, že v AAA hře Zaklínač je v CUTSCÉNĚ (kde mají vývojáři komplet kontrolu nad scénou) možno vidět zdvojování postav popřípadě teleportace postav.

              Ta videa na která jsi odkázal, do je oficiální vanilla verze nebo nějaká modovaná? Pokud je to oficiální verze tak mne tedy Poláci nemile překvapili, že tam pro nepřátele vymezili ohrádky. To bych od nich nečekal.
            • https://www.youtube.com/watch?v=gp0u-roGPzw

              https://www.youtube.com/watch?v=XokQkN8yckE

              https://www.youtube.com/watch?v=6AyA91k8kKg

              Kombinace mizerného A.I a nulové agra dělá ze hry frašku. Agro je naprosto minimální, takže stačí ujít pár metrů a enemy tě přestane sledovat...
            • jake zakladne veci? menuj, celkom by ma to zaujimalo.
              s A.I. som nemal za 150h ziadny problem. navrch jake agro, witcher nieje MMO kde na seba nahrnas tupe mobky...
        • Musíš si koupit legální verzi hry, dost to pomáhá *3*
          • pirátská verze je ta samá jak originál experte...
    • Kamil.Zatlouikal
      Já bych ještě doplnil Oblivion a Fallout 3 (9/10) ... obě hry nuda po pár hodinách, obrovské prázdné světy, ploché charaktery. V Levelu dokonce 10/10, epic fail.
    • ty zas podsouváš svým komentářem svoje názory tak jako co? *7*
      • Asharak
        Heuréka! Konečně víš k čemu jsou komentáře *1*
  • Lukyz
    Boloňské špagety FTW! *1*
  • Tilwaen
    Levely zaberou vždy jen pár minut a jsou navržené tak, aby člověka zabavili při cestě metrem.

    http://goo.gl/lEk5mK
    • MikeR
      No, normálně. Zatímco budeš hrát a nevnímat svět, dojde k tvému zabavení (nevyřčenými osobami) a budeš vrácena pravděpodobně až na konci školního roku. To se v metru děje pořád.
      • Tilwaen
        Za tu neshodu podmětu s přísudkem je to adekvátní trest.
  • Ilusiveman
    Doufám, že jste při hraní trpěl. *1*
  • Vidím, že někdo to recenzi bral opravdu vážně... "boloňské špagety" :D
  • letos udajne nevyjde vyjimecne AC, protoze letos vyjdou tri, zatim *1*
    • Tilwaen
      Kde jinde ironicky najde lepší uplatnění heslo Nothing is true, everything is permitted? *1*
    • *1* *1* *1*
  • mikezz
    Skúšal som už dávno tú novozélandskú verziu a hrať to bolo utrpenie. Bez páčok mi to proste nejde. Ak väčšie značky na dotykáče tak maximálne hry typu This War of Mine alebo X-COM, klobúk dole pred každým, kto je schopný ovládať postavu v plne 3D prostredí na mobile/tablete, pre mňa sú podobné veci zosobnením frustrácie a slepá vetva mobilného hrania.
    • hrát něco co neni tahový na dotykovym zařízení je kravina Space Hulk , X-COM ,This War of Mine , Darkest Dungeon , Little Inferno , Heroes 3 complete GOG verze , to jsou hry co se mají hrát na dotyku , ne AC nebo CS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit