Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Dopareno, 7hodin na XBLA hru spatne rozhodne neni... konec si mohli odpustit a propúojeni hry s 3dilem (Aha, ono to ma na PSP cislovku 3ze ) je zajimavy. Bavil i pres chyby zasekavani a nic moc AI jsem si to defakto uzil. Rozmyslim se jeste nad 8-7/10 ale asi zustanu 8/10.

    Plnohodnotny dil AC a ten kdo hejtoval pristup ve 3dile bude hejtovat i nadale. Tot asi v celku vse.
  • Holldir
    ja sem skoncil u trojky ktera me naprosto nebavila a tudiz sem se dal nedostal jelikoz mi cely pribeh zacinal pripadat slabej a strasne rutinni

    ale celkove mi nedochazi navaznost tohoto titulu....tato hrdinka nema zadne spolecne geny s desmondem ktery je od zacatku do trojky.po trojce navazuje ctyrka a pak trojka liberation....trochu nechapu posloupnost kdyz to ma v nazvu napsano 3.to jako,ze vydali po ctyrce datak na trojku ktera je z pohledu uplne jineho cloveka?
    • MidnighT91
      Tohle je odbočka od trojky, původně na PS Vita. Aveline se osobně zná s Connorem...

      Ps. Současné já jako Desmond už nadále není potřeba, díky Animu Omega se teď může Abstergo připojit na předky kohokoli jehož DNA vlastní...

      Vyšel tedy 1, 2, Brotherhood, Revelation, 3, Liberation, 4...
  • Jack1947
    Me dojmy veskrze pozitivni, hral jsem od 2:22? Az doted. *15* 37% ... ( 4,5h asi 48%)

    Urcite je tam znat ta grafika, chudsi prostredi a takove nemastne a neslane textury.
    Ve meste fajn v prirode pokulhavajici... mocaly bry jinak.
    Hlavni hrdinka Aveline je celkem prijemna , mlati se slusne a neni pochyb o tom ze sem proste patri. 3 Oblecky a na kazdou prilezitost... mise se zacinaji mirne zajidat, kanoe i na sve zadrhavani a podivne jezdeni ujdou. Je znat portace ale to byva problemz vice her. Ktere doplaci na prilis prisne osekany (nebo nasekany port).
    Mise se sice zajidaj ale zato jsou zajimave, sice to je to same dolezt pomlatit okrast ukadnout... zato podane dobre a postavy pusobi velice zdarilym dojmem.

    Stealth neurazi, (mozna nastve) celkove jsem i celkem prekvapeny na necele 2gb (X360) to je vice nez dobre a obsahuje to vse. To ze tonekomu nesedi (Veskoslav ) je jeho problem me se to libi, i kdyz vim ze se blizi konec nemuzu zit ze jsem si to neuzil.

    Hodnotit bych mohl klido 8/10.
  • Je to mnohem zajímavější než trapná čtyřka, kterou jsem po třech hodinách smazal
  • B.o.b
    Tak po zahrání dema musím říct, že to není špatné a i hezky se na to kouká.
  • Stále neviem či sa jedná o plnohodnotnú hru, alebo len krátku príbehovú odbočku. Môžem od toho očakávať čistý herný čas, ako mal napr. Brotherhood?
    • MidnighT91
      Právě jsem přišel do druhé lokace a mám 15%. Odhadem po 3-4 hodinách hraní, sesbírané všechny truhly v první lokaci...
      • Jack1947
        Uz se nato chystam... takze jsem rad ze zas bude co hrat. Wew, to je plnohodnotna hra koukam se vsim vsudy. *8* Jedine dobre no.
  • Jack1947
    Jo konecne, to bych mel taky uz zacit pomalu i hrat.
  • MidnighT91
    Právě to hraju a zatím naprostá spokojenost. Hejbe se to líp než trojka a čtyřka dohromady a pořád to vypadá skvěle. Perfektní soundtrack doplňuje atmosféru New Orleans. Aveline je neodolatelná a ten systém persón je geniální! Ten by měli zachovat...

    PS. Konečně je tam ta zas**** KÁNOE!!!
    • Veskoslav
      Lepší jak čtyřka? Můžeš mi říct, co je na tom lepší? Už jenom to klišé, kdy se "černoška" stane Assasinem a bojuje proti "zlu" v podobě zlých angličanů a otrokářů je do očí bijící. Co na tom, že by v té době je ještě větší pěst na oko než hrdina v AC III. A to nemluvím o technickém zpracování které je na rok 2014 otřesné. Ta hra má všechny neduhy 3. dílu a mnohdy ještě horší. O optimalizaci a pádech hry, kdy Uplay hlasí, že hra není kompatibilní s grafickou kartou ani nemluvit (a ne nejsem jediný, kdo to má). A říct, že je to lepší jak IV. díl? To chce vážně odvahu nebo to fakt moc žereš. Ta hra byla už na Vitě průměr, jak může být na pc nadprůměr? A lokace Bayou je jedna z nejhezčích? Hrál jsi vůbec hry z té série? Promiň, ale přijde mi, že asi mám naprosto jinou hru, co jsem nejspíš dostal v rámci vývoje, protože to, co ty popisuješ, tak rozhodně nemám na monitoru a při gameplay. A souboje jsou těžší jenom proto, že jsou špatně udělané. Stále bojuješ stylem 20 lidí a 19 se kouká, co se stane, hrdinka přežije prakticky cokoliv a to mi u ženy naprosto absurdní. Jinak pokud má IV dobrou hlavní linii a docela lépe zpracované vedlejší úkoly, které pak ale nudí, tak nevím, co budeš říkat později u této hry. Jinak mám 48% odehraných.

      P.S: A opravdu mi vadí, že když lezu před davem lidí, tak je to všem naprosto jedno a všichni se vesele smějí jako bych tam ani nebyl. Narážím třeba na misi v divadle:)
      • MidnighT91
        Čtvrtej díl mě nebavil do doby než jsem se poprvé dostal do observatoře někdy v 80%. Jsou v tom dva druhy misí, někoho sledovat a někoho zabít. Je to lepší než čtyřka, ta je přehodnocená. Aveline má mnohem víc charisma a umí mluvit.

        Co se bojů týče tak mnohem častěji útočí 2 naráz a tak jako v batmanovy, agresivně vám útočí do zad i když zrovna s někým bojujete....
        • Veskoslav
          Mám to puštěné a stojím před strážemi už cca 15 minut, jsem "hledaná" a jediné, co se děje, že občas mi řeknou, abych si hleděla svého. A mimochodem, otrok na útěku býval okamžitě zastřelen, což je další debilita tohoto dílu. Nikdo by se s ním nebavil, obvzlášť v té oblasti, kde se to odehrává. Schování a napomáhání otrokům se trestalo provazem a nikdo by neriskoval krk kvůli podřadné věci, což v té době otroci byli. Prostě je to další "pravdoláskářská" blbůstka, která zabaví, ale nikterak nevadí, když to člověk nebude hrát. Je to stejné jako s těmi patvary, co přidali k AC III jako DLC s alternativní minulostí.

          P.S: Oblečení naprosto nehraje roli při utopení. Zase z toho nedělej realistickou hru. Ta holka vydrží asi nejvíce ze všech assasínů za ty roky, co jsou s námi.
          • Hater spotted, bež si radši hrát ten svůj úžasnej AC4 a už sem nepiš.
        • MidnighT91
          V luxusním oblečení nikam nevylezete a myslím že se mi podařilo v něm i utopit pokud to nebyl bug. Jako otrok na vás lidi a stráže pořvávají když běháte a automaticky se vám zvyšuje hledanost když děláte freerun a v assassinském, jste nápadní a stráže rychle reagují...
          • Jack1947
            Sakra, nechce se mi verit ze to je z poloviny tak dobre jak o tom pises. ( Tu Veskoslavovu negativni reakci se snazim ignorovat).
        • Veskoslav
          Aveline a charisma? No pokud rád ochraňuješ něžné dívky, tak možná. Jinak je stejně "odporná" jako Conor v III. díle. Sice krapet příjemnější, ale pořád je tam jako pěst na oko. A srovnávat souboje ve skvělém Batmanovi a v tomhle, to už chce hodně odvahy. A i když nerad využívám Metu jako měřítko kvality, tak podle tvých slov to asi přehodnotilo 90% lidí:) AC IV se vzpamatovala a po tragické trojce přišla s něčím novým a zajímavým. A raději budu ochlastaný pirát, co zabíjí obě strany než "černoška", co přesně ví, kdo je hodný a kdo zlý.
    • Tak kdo mluví pravdu ty nebo Veskoslav?
      • Veskoslav
        Doporučuji vyzkoušet i pirátskou verzi aspoň. Nemusím mít pravdu a hra pro Tebe bude skvělá. Ale pokud Vita měla průměrné hodnocení 5,5/10 na Vitě a ta hra byla přímo na ni dělaná, jaká asi bude tahle hra na velkém monitoru, kde uvidíš všechny neduhy grafického zpracování a odfláknutí práce v Ubisoftu.
        • Zkusím stáhnout a uvidím,sice tu sérii moc nemusím,ale to herni sucho už trvá docela dlouho a MGR mám už mám bohužel dohrane
          • Jack1947
            Nepis ze je sucho !!!! Sak, za dvermi je Watch dogs a to bude pecka plus fura lidi jeste ma spousta jinych aktivit a tak pro kape neli je prutrz mracen. ( jinak je sucho jak na prerii nebo v pousti, jop).
          • Veskoslav
            Já se přiznám, že mi to nesedlo. Už výběr hlavního hrdiny je pro mě utrpení. Ale třeba to bude bavit. však uvidíš sám. Jenom bacha, na nejnovějším AMD kartách to z nepochopitelných důvodů lítají FPS nahoru a dolů jako na horské dráze.
    • Přesně! Po nepovedené trojce a čtyřka, no, to nemá s AC moc společného, si konečně připadám jako že zas hraju to pravé AC. No a ještě k tomu za 3 kila :D
      • Čtvrtý díl byl pro mě naprosto v pořádku, já byl v podstatě sérií AC nedotčen, hrál jsem kdysi jen jedničku a ve čtyřce mě nalákala hlavně ta pirátská tématika. Ale chápu, že někdo, kdo třeba u AC vyrůstal a prošel všechny díly, není spokojen díky neustálé recyklaci tématu a nulové invenci.
        Každopádně po čtyřce jsem natolik namlsán, že Liberation rozhodně vyzkouším. Jen doufám, že to nebude tak ploché a přímočaré jako bonusová mise za Aveline v AC BF.
      • MidnighT91
        Aveline poslouchá na slovo. Souboje jsou mnohem těžší, stráže agresivní. Ceny v obchodech jsou vyváženější a Bayou je jedna z nejhezčích lokací jakou kdy udělaly... + kánoe!

        Taky se mi líbí, že daly na vybranou mezi kápí a kloboukem.
  • Veskoslav
    No mám to na recenzi a raději se měli na to vykašlat. Mám cca 6 hodiny za sebou a hra je mnohem horší jak AC III, nastavení grafiky je jak z roku 2002, nepochopitelně mi hra klesá od 100 fps až k naprosto nehratelným 12 fps. A ovládání? Jedu na Xbox 360 ovladači a žádná sláva. Za sebe můžu doporučit vyhnout se obloukem. Na Vitě to mohlo působit lepším dojmem, ale převedení na pc a hlavní hrdinka mi také nějak nesedí. A cena? Kdyby to stálo těch 13-14 euro, to by ještě šlo. Ale aby to stálo 20? Trochu si věří soudružky z Ubisoftu. Možná až to bude ve slevě a cena bude 5-8 euro, tak by nad tím fanoušci série mohli uvažovat.
    • TheGGG
      Kde ty recenze vydáváš? Sector nebo indian
      • Pán si hraje na recenzenta. Doufám, že děláš i vlastní podcasty *1* .
        • Jack1947
          To jo no, "TEMA" Jsem Veskoslav a stal jsem se tercem ultimatniho LOVER CLICKBOTA" Pronasleduje me na kazdem rohu. Vzdy mam o minus vic nez ostatni.
          • Když ho to baví proč ne... ale měl zajít na léčení.
  • já vim, máš pravdu, jen mě ta diskuze k dark souls docela dostala :D každopádně co se týče týhle hry, tak moc toho od ní nečekám. Kdyby to stálo tak 300 tak bych to ale koupil
    • Na greenmangaming to můžeš za ty cca. 3 kila koupit se slevovym kuponem.
    • sorry :D omylem jsem nedal, že chci reagovat na svůj post tam níž

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit