testovaci text

Diskuse pro Článek Assassin's Creed: Revelations PC asi čeká patch v den vydání

Zdá se, že PC verzi Assassin's Creed: Revelations doprovodí již v den vydání (tento pátek) patch. Jeho obsah se s předstihem podařilo získat redaktorům serveru DSOGaming. Patch naznačuje, že v krabicové hře v určitých místech správně nefungují kouřové bomby, kvůli lokalizovaným...
« Novější 1 Starší »
(nové) nemo (anonym)
Bez urazky pani novinari, cakal by som od Vas poriadny clanok, a aj dost ostry. Tato jesen-zima pekne ukazala technicky aj kvalitativny upadok aktualnych AAA titulov. Rage (technicke problemy, ignorovanie zakaznikov biedny pribeh, v podstate ziadny mp), MW3 (zasa obsah,zastarala technologia,CoD Elite na PC), Battlefield 3 (Origin, divne banovanie), Skyrim.
Ja osobne sa priznam ze uz pristupujem k nakupu tym sposobom ze si hru ztiahnem a otestujem ci ma vobec cenu si ju kupit a potom si kupim originalku. Cena nie je problem, ale nepaci sa mi, ako zakaznikovy, ked doslova na mna s*ru a chcu iba peniaze. A ak nahodou klesa predajnost tak ma este, ako zakaznika, obvinia ze sa pirati a neberu ani do uvahy ze ludia mozu byt aj zhnuseny a proste nekupovat tieto polotovari. Preco sa do tohto stavu trochu neobujete a ako novinari nespachate nejaky clanok. Docela by ma aj zaujimalo co je v pozadi, lebo uz neverim ze to su len financne problemy a kriza.
30.11.2011
(nové) karl (anonym)
+5
No jo piráti už mají hru ale co je asi nejvptimější už i ten patch. Řekl bych že v distribuci her by se ubisoft mohl od firmy Skidrow leccos naučit *1*
30.11.2011
(nové) tajtrlik (anonym)
-6
a kupujte pak tyhle shi*y...
30.11.2011
(nové) Jacob (anonym)
Nechapu ze v predeslych dilech se vpodstate zadne bugy neobjevovali..a nahle jich tu par je.Co se stalo? *3*
30.11.2011
Tak já už mám dohráno a v pátek se těším na MP, nevím proč, ale v Revelations se mi líbí víc než v Brotherhoodu.
30.11.2011
Nejsi sám :) Asi je to tím, že R je mnohem odlišnější od druhého dílu než BH
30.11.2011
(nové) PepazDepa (anonym)
+5
A piráti to už mají dávno dohrané, to jen my platící stále musíme trpět vrtochy vydavatelů... *11*
30.11.2011
(nové) Sony (anonym)
-1
Kapitán Morgan *15*
30.11.2011
Jo, ale piráti nebudou mít to bezva triko a plakát, co k tomu dostanu, až to přijde :D
30.11.2011
(nové) Crook (anonym)
+8
To triko se ti po prvnim vyprani rozpadne.
Nebo jeste pred nim : P
30.11.2011
Bohužel jsou většinou tyhle reklamní trika opravdu špatná, ale tak uvidíme. Není to pravidlem.
30.11.2011
(nové) Crook (anonym)
+3
Ja uz videl : )

Frajerinu jsem v nem nehonil, dvakrat ho mel doma a na spani, a uz jsou snad vsechny svy venku.
A to jsem v ty posteli nedivocil, a hulkovskou promenou v tu dobu prosel jen jednou...
30.11.2011
Uvidíme. Připlatila jsme si oproti games jenom 80 korunc (chtěla jsme to kupovat tady, ale..ty veci! :-/), to se dá přežít. A budu tu mít už druhýho Ezia na stěne...:D Nejvíc mě štve, že na tom triku jsou hezký červený křídla na zádech, kde já mam vlasy...
(editováno v 15:48) 30.11.2011
Vlasy dolů! Křídla jsou důležitější! :)
30.11.2011
Kdyby se na těch křídlech dalo létat...
30.11.2011
Létání je pro sraby! Praví hrdinové přece skáčou po střechách!
To tě v AC nic nenaučili?!
30.11.2011
Praví hrdinové skáčou do sena ze 100m!
30.11.2011
Praví hrdinové seno nepotřebují! Praví hrdinové se totiž nebojí smrti.

Kousky takových hrdinů ale často končí na jiném místě než kde končí jejich hlava.
30.11.2011
(nové) heretic (anonym)
-3
Som fakt zvedavy, ze s cim novym pridu, lebo pomaly, ale iste zacina byt AC linearne.
30.11.2011
No, jsem zvědavej, jak si tenhle díl povede... Teď nevím kde, ale někde jsem viděl už videorecenzi (možná Replay?) a moc se to nelíbilo...
30.11.2011
(nové) Crook (anonym)
+1
Vzdyt recenze uz byly vsude. Ted teprve vychazi jen PC verze.
30.11.2011
Já jsem PC hráč čili recenze na ostatní platformy mě nezajímají. Navíc u této série jde čistě o zvědavost, nehrál jsem ani jeden díl, ale o scénu se zajímám a sleduji ji.
30.11.2011
(nové) Crook (anonym)
Takze te zajima "jak si tenhle díl povede" ve smyslu konverze?
Vot eva
30.11.2011
(nové) Sony (anonym)
-3
vzhledem k tomu že věčinu času budeš hrát za Etzia tak se mi to taky nelíbí.. tuhle krajkovou dobu vůbec nemusím.. První díl se mi líbil moc ten zbytek nuda..
30.11.2011
Doufam, že až si to po novym roce konečně zahraju, tak už to bude pořádně opatchovaný...
30.11.2011
Jsem zvědavej, jestli se také zvedne taková tsunami nevole jako u Rage... *15*
30.11.2011
(nové) Altair (anonym)
+1
Lenže Rage bol hneď po vydaní pre niektorých absolútne nehratelný a tu sa opravuje akurát pŕa chýb...
30.11.2011
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se