testovaci text

Diskuse pro Článek Assassin’s Creed: Revelations - recenze

Altair Ibn-La'Ahad, Ezio Auditore da Firenze a Desmond Miles. Tři asasíni, kteří nás provázeli sérií Assassin's Creed, se měli ve dvou a třičtvrtém dílu Assassin's Creed II dočkat rozuzlení svých příběhů. I když v Desmondově případě šlo spíše o vyjasnění dalších neznámých...
« Novější 1 2 3 Starší »
(nové) Javaans (anonym)
Já tedy nevím, ale připadá mi to jako úplně jiná hra. Co je tedy podpásovka je úplně jiný Ezio/Desmond/Altair. To si toho nikdo nevšimnul, že je vypadá úplně jinak a asi o sto procent hůř? Takže teďko hraju AC, kde je hlavní hrdina Radim Uzel *9*
11.3.2012
(nové) ČEHÚŇ (anonym)
DOHRANO Dohral som to . Niekdo tu hovoril že Enzo zomrie . Ja som to dohral ináč. Enzo otvoril dvere, pomocou tých diskov ale jablko si nezobral , spojil sa myslov s Desmontom a povedal mu kde je jablko . Desmont sa zobudil s kresla a povedal že ide pre jablko Konec a išli titulky. Potom to ešte môžem hrať v Istambule . Takže neviem či to je ozajsný koniec alebo treba ešte hrať . Napište ake ste mali vy konce.
13.2.2012
(nové) kazirasco (anonym)
To kto je ten Enzo? Tak chalan taky tam nehra... bud fetujes alebo si hral nejake formule... Ak mas na mysli postavu Ezio Auditore, tak ten nezomrie.. A ozaj... bud sa nauc citat pocas hry alebo.... nefetuj..
21.2.2012
(nové) adastt (anonym)
Ezio umrie, ale v epilogu, ktory sa vola AC: Embers a ma 20 minut. Bohuzial Ferrari Enzo som v hre nenasiel, neviem ake ine bonusy si tam mal ty pribalene...
27.2.2012
(nové) JohnnyX (anonym)
Hra vypadá výborně, mám v plánu o víkendu kupovat. Doufám že bude stejně výborná jako dvojka a Brotherhood, věřím že ano :)
2.2.2012
(nové) Johny Inkognito (anonym)
Proboha! to ovládání! čokoláda na nervy nutná!
1.1.2012
Chtel bych se zeptat jestli po dohrani pribehu , muzu jen tak free behat po meste a kupovat si veci ?
13.12.2011
(nové) Garbus (anonym)
+1
j
31.12.2011
(nové) sysasysa (anonym)
+2
Dobrá recenze, akorát jedna poznámka: "Mnohokrát se vám to vyplatí, protože ač nepřátelé stále útočí „tupě“ (ona by ale hra byla jinak nehratelná) po jednom" Soubojovým systémem má AC hodně blízko k Batmanovi a tam jsou dobrře zvládnuté souboje i s občasným útokem více nepřátel najednou. Hratelná by asi byla, ale tvúrci by měli nejspíš dost práce navíc.
16.11.2011
jaka je doba hrani ?
15.11.2011
(nové) sysasysa (anonym)
+3
V recenzi bylo řečeno že cca 15 hodin bez side questů, 40 hodin s nimi
16.11.2011
(nové) adastt (anonym)
za 8 hodin to prejdes
27.2.2012
(nové) Wiki (anonym)
+1
Jak vypadá to pátrání po desmondových vzpomínkách? jeho příběh mě zajímá snad ze všech postav nejvíce. Dozvíme se v Revelations, jak se dostal do absterga, o jeho mládí atd?
15.11.2011
(nové) Palver (anonym)
+1
Pěkná recenze, děkuji za ni. Jen drobná výtka: Istanbul, Istanbul, Istanbul. Autor recenze BYL v Istanbulu. Autorovi se v Istanbulu MOC líbilo. Autor se v Istanbulu vyzná. No a co? Já taky. Ale koho to zajímá? A navíc tvrdit, že je to jednoznačně nejkrásnější město na světě? Autor zdá se chodil jen po turistických trasách... To je věc názoru, ale myslím, že do recenze to nepatří. Stačí přiblížit atmosféru....
15.11.2011
(nové) ales.smutny tiscali.cz (sugestivní psychokomunista)
To je jednoduché :) Je to prostě nádherné město (a ano, budu tvrdit, že je nejkrásnější), které "funguje" i mimo právě ty turistické trasy, nicméně to není pro hru důležité, pro ní je mnohem užitečnější, že se dobře drží reality. Třeba Montereggione ve dvojce se reálu moc nepodobalo. Přijde mi docela důležité zmínit osmanskou architekturu, kterou dnes už ve měste nenajdeme, stejně tak ocenit, že mapa ve hře končí za Galatou a nikoho nenapadlo tam vrazit třeba anachronismy. To je podle mne významné plus.

A díky bohu, že jsem prozatím měl na Istanbul dva týdny, takže jsem stihl projít víc, než jen klasické trasy po Sultanahmetu:)
15.11.2011
(nové) Palver (anonym)
+1
Dva týdny je dobrý čas *4*. Já měl pocit, že když jsme sešli z hlavní trasy stylem "Osamělý minaret na obzoru - plížením a plazením vpřed", město nastavilo svoji ošklivou a nepříjemnou tvář. Ale jak říkám je to věc názoru.

Proto se mi nelíbí, když píšeš "budu tvrdit, že je nejkrásnější" a chtěl bych, abys psal "myslím, že je nejkrásnější". Pokaždé, když někdo svůj názor vydává za obecnou pravdu, trochu se naježím. "Istáč" je nejzajímavější město, které jsem navštívil a IMHO nejzajímavější město vůbec. Rozhodně ne nejkrásnější.

Ale na téma objektivity-subjektivity recenzí jsme tu spolu již diskutovali. *3* Opravdu to neber ve zlém, tahle recenze se mi moc líbila a Tvůj vztah k Istanbulu vpodstatě chápu...
15.11.2011
(nové) ales.smutny tiscali.cz (sugestivní psychokomunista)
V pohodě, vždycky, když píšu "to je nejkrásnější, nejlepší, nejhnusnější", je to jen a jen můj názor, neberu, že by to někdo vnímal jako mou snahu "a teď si myslete to co já":) Někdo může mít New York, Řím, Florencii (a je také krásná:))... Vždyť zrovna tohle je otázka osobního vkusu, vnímání jak vizálna, tak prostě pocitu:) Subjektivita na druhou:)

Mně se právě líbila i ta odvrácená tvář, na asijské straně, kde je buď ta levná hromadná zástavba a nebo industriální zóny. Jestli je teda nějaké místo v Turecku fakt hnusné, je to Karabük, to je industriální peklo jak z nějaké dystopie...a vedle něj zas úžasný malý skanzen osmanských domů ve městečku Safranbolu (ale je to zamořené turisty z Asie, asi je to v nějakém místním průvodci). Sakra, už se tu zas rozkecávám o něčem jiném, pardon, Turecko je moje láska:)
15.11.2011
(nové) rmt (anonym)
-23
Hrozná recenze na hroznou hru od hrozného autora... Multi Kill
15.11.2011
proc by mel byt autor spatny ?!
15.11.2011
(nové) poslitomne (anonym)
a co tady teda delas? *1*
15.11.2011
(nové) Roman76 (anonym)
-1
*2*
Ale uz mas uspech hodne Ceskych ovecek se stihlo nachytat podle tech -11 :o) *4*
16.11.2011
« Novější 1 2 3 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se