Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A bude to optimalizacei jako u zaklinace? Takze polovicni fps, polovicni rozliseni textur, polovina efektu ... proti prezentovany verzi?
  • Tak ze serie ac jsem vyzkoušel několik her (1,2,3 a BF), však ani jednu z nich jsem nedohrál do konce, protože jsem tak po čtvrtině hry začal umírat nudou a při shlédnutí několika videí z unity jsem měl pocit, že mi opilý Zoidberg provádí dvojnásobnou lobotomii. Nevím jak vy, ale já se chci u hry především bavit a takové kolikrát nelogické a zákony fyziky popírajíci věci, jakou je například skákání z padesáti metrů do kupky sena, jsem, pokud je hra zábavná, přejít bez mrknutí oka. Bohužel ac takovou hrou pro mě není.
  • Je to až k neuvěření ale toto je první serie co nestačím dohrávat a už je tu další díl mg...Proč si nedají aspoň rok pauzu...
    • Meznia
      Mě spíš překvapuje, že to lidi vůbec hrajou.
      • A proč by ne? Když lidi můžou bavit MOBY, RTS, space flight simy, izometrický RPG, blbý mobilní hry, nechápu, proč by nemohli hrát i Assassiny, CODy, BFka apod. Tohle brečení nad tím, jak "hardcore" hráčům vadí, že lidi baví něco, co je ne, je fakt retardovaný...
  • Assassin's Creed Syndicate se na PC zpozdí kvůli optimalizaci. Tak ten byl dobrej, navrhuji na vtip týdne.
  • MalyZeli
    No, treba to tentokrat bude hratelne hned po vydani... moc tomu neverim, ale ja si rad zadoufam.
    • to je jako doufat ze zejtra nevyjde slunce, zbytečná činnost ale nic proti, tvůj boj
  • Je to sice jako by se automobilka chlubila tím, že měsíc navíc ladila brzdy, aby na ně bylo spolehnutí, ale i tak je sympatické, že velcí vydavatelé konečně začínají mít stažený kaďák a nechtějí vydat rozdrbanou hru.
    • Co to povídáš. Co je na tom sympatické? Ta hra má jet 60fps automaticky v den vydání na doporučené sestavě tak jak má a vůbec nemá být potřeba se o tom zmiňovat.
      Tohle jsou pouze další PR kecy jako vždy, realita jak známo je vždycky trošku jiná. Takže se propleskni a nenech se obalumatit takovýma pindama :)
      Bude to další doprasený AC, přeskinované Unity, na který bude vycházet x patchů, na zoli to bude padat ke 20fps a na PC se to bude ladit půl roku. Ty velké vydavale (konkrétně Ubicrap) zajímá jediné, aby jsi vytáhnul 1500kč na zoli (proto ta "priorita") nebo litr na PC za sebevětší kravinu co oni vypustí do světa.
      • Kdyby 1000 na PC donedávna stálo Unity v JRC 1400, jsou to opravdu šílenci a jejich hry kupujou jen blázni. Jak to může někoho po xtý bavit, jinak souhlas se vším
      • Ale Mlho, vždyť o tom, že jsou to jen PR kecy, jsem psal hned v první větě. Dneska nemáš svůj den.
      • a prvni den se toho prodá miliony jen tak... bude se bečet!!!
        • Tak já nemám důvod brečet, mě jen zamrzí, že jsou někteří hráči tak hloupí, ale když to některým stačí, jak píšeš nademnou, je to jejich boj. Já jsem zkrátka náročnější a rád si svoji oblíbenou hru užiju kvalitně s pěkné grafice s dobrýma fps, o nějaké rozbité 30fps semiauto reskin patlanice nestojím :)
  • species
    Aaaa assasin pro tento tyden se jmenuje Syndicate, malem mi to uniklo.
    • I ty tlusťochu, dlouho jsme se nepotkali
      • species
        jsem papal.
  • Stejně nikdy nepochopím, co lidem vadí na tom, že vychází hry jako AC, COD, BF apod. s velkými produkčními hodnotami pro velkou cílovku, když to jsou hry, které jsou početně v menšině a převažují naopak menší hry.
    Ve zbytku zábavního průmyslu to je stejný (Avatar x íránskej film natočenej za půl mega), tak proč zrovna u her se na fórech furt brečí?
    • Protože se mrhá potenciálem a penězi na hru, která je ve výsledku pitomá. Všechny ty peníze a tvůrčí potenciál by mohl jít na hry, které jsou kvalitní. Že to nejde, protože lidi jsou idioti a kupujou jenom blbosti? A co třeba GTA?

      Další problém je, že tyhle hry hrazí vkus - vyrůstá nám generace, která bere hratelnost/příběh/ovládání atd. Ass Cred jako standard, což je třeba z mého hlediska malá tragédie.
      • Vcera rikam kamosovi : rozjel sem zaklinace 3 a hned ze startu sem vypl tu minimapu, takova zvrhlost to tam davat,fakt ulet...A on : coze ? jak teda vis kam jit ? jak nekoho najdes ? co ukoly ? Borec co na PS4 protoci 20 her rocne

        Pokusil se o me infarkt...to jsme dosli az jsem, ze trcatnik(ci) si neprectou ani pribeh ukolu vse kliknout a bezi podle sipecky :) Za tohle muzou tyhle cicovinyco se chrli kazdy rok, urcite by se to dalo udelat lepe,jinak...
        • ZvacA
          Takže dneska je problém už i používání minimap? Hoši, vy jste řádná banda hňupů jen co je pravda... :D
          • sem ti sahl na nakou oblibenou hru co :) soracek, zadne srdceryvne pribehy, jen poznatky z posledni doby, co uz pomalu stoleteho hrace prekvapi ci sokuje tak nejanci hned...uzivejte nove AC :)
          • me to vadi, sem se nachytal i ostatni ze necumi na hru ale na minimapu, vse prozradi, ukaze,napovi,nasmeruje...hrac by mel hledat,zkoumat, cist, premyslet...

            no a pak tricatnik ani nevi jak dojit k mlynu kde ma zabit nakou svini i kdyz je jen 200m od nej...si ted vzpomin jak jeden velky hrac wowka rozjel skyrim a vola me druhy den - to je strasne tezky :) ty ukoly atak...si pripadam jako HC hrac pritom sem obyc casual...
            • ZvacA
              To víš že jo chytráku. Byla by škoda tuhle estrádu nevyužít. Protože tohle spojení těhle srdceryvných příběhů jednoho a toho samýho trotla o škodách minimap a šipečkách s HC hráčstvím, nemá chybu. :D
            • species
              dam ti radu do zivota, vybodni se na sarkasmus, nejde ti to a jen vypadas jak blb.
            • ZvacA
              Já bych zrušil minimapu v Commandos. Viděl si ji tam? No to je teprve skandál. Na té minimapě je úplně všechno, včetně červených teček odpovídajícím nepřátelům. Naprostá hanba ke hráčům.

              Minimapy jsou zlo a způsobily zlo. A to se nebavím o politice a hospodářské krizi. Ne, takhle ne. Jde někdo převrátit tu tramvaj? Vezmem i transparent, obsadíme pár budov a prosadíme svou. Stažení všech her s minimapou. Bohužel, včetně tetrisu.
          • species
            Pro me neni problem ze to nekdo pouziva, pro me je problem ze je to dneska automat, ze mas ve svy hre jeste jakousi digitalni "nadstavbu" ktera ti ukazuje kam mas jit lip nez nase GPS.

            Jeste pred par lety tomu bylo uplne naopak, zrovna Morrowind nebo Gothic ti neprominuly nic. Oproti tomu Skyrim ma sipky PRESNE kam jit + nejaky teleporty, to ses co jako? navstevnik ze star treku?
            • species
              Pisu to samy presne nahore, rozumim ti clovece :D Za me to bylo cteni journalu, pozorne poslouchani npc a nasledne hledani mista podle landmarku, zadny sledovani sipky.
            • ZvacA
              Že mě to nenapadlo u takovýho prvního GTA, konec devadesátek, ona slavná éra věhlasnýho průmyslu a žlutá šipka co se mi otáčí kolem motorky někam přes barák. Zatracený navádění. A pak přišlo třetí GTA a ono se to zobrazovalo už i na minimapě. Kdyby jen nemocnice v podobě červenýho kříže. ONO SE TAM ZOBRAZOVALO ÚPLNĚ VŠECHNO. No nepřipadal jsem si jako lama? Někdo mi radí kam mám jet? Fuj.

              A pak přišel OFP a ARMA. A na té mapě i když jsem seděl ve vrtulníku, kam se mi vyprdlo GPS, se mi zobrazoval velkej křížek na nějakým zapadákovem a navádělo mě to tam. DRZOST.

              Člověče, já ti úplně rozumím.
            • Tak hlavně by to bylo zajímavější hrát s klasickou mlhou na mapě, kdy hráč postupně objevuje a odkrývá, mít třeba jen kompas a vědět, že máš jít tudy na sever nebo po nějaké cestě a ne, že zmáčkneš "m" a vyskočí ti satelitní mapa s každým bodem co ve hře existuje :D
        • jj klasika ... já taky nechápu, když třeba někde narazím u závodní hry na video a borec tam má zaplé všechny šipečky jak pro totální pitomce, to už se vytrácí kompletní podstata hrát hru, to už si rovnou může pustit film, tam nemusí jak zombík stereotypně bez snahy něco mačkat, aby se to posunulo dál.

          PS: Tam vyjde tolik dobrých originálních her, nebo to točí 5 remasterů každý 4x do roka? :D
        • species
          Ja to rikam furt, si vem Skyrim a pak se podivej na Morrowind, NAPROSTO jine hry :)
          • tak Skyrim jeste dobry, oproti tem sipeckam a minimapickam a napovedam co vidim dnes...nastesti se da lecos vypnout a stizit.
            • species
              opravdu? stredoveka rpg s teleporty a nejpresnejsi gps navigaci co jsem kdy videl? V morrowindu byl jakysi fast travel pres ty litaci chobotnice, to bylo vse. Libilo se mi to vic, proste sis zapnul journal a precetl sis jak ma ta lokace vypadat a jak se tam dostat a podle toho si koukal kolem sebe a hledal dane misto.

              Dneska jdes jak vocas podle sipky.
    • species
      Ja brecim uplne stejne u Avatara nebo treba Fast and Furious a vadi to ze stejnyho duvodu, produkcni hodnoty jdou kam? no jdou do pr****!!!! *1*
  • uz se tesim,az nebudu muset lezt po strechach...nastesti tam pridali ten hak a bouchaci kocary...
    takovy just cause creed... :-D
  • Proboha, to opět portuje UBI Kyjev? To zas bude průsr a Syndicate bude hratelný asi tak půl roku po vydání a to ještě kdoví jestli. Do Unity jsem po zklamání z AC3 a BF vkládal naděje - návrat původního příběhu, návrat vertikality a parkouru, překrásná architektura (BF byl dobrý, ale nebyl to prostě AC). Po dohrání zůstala hořkosladká příchuť, zkusil jsem ještě Chonicles:China, což byla docela neotřelá zkušenost (takový lepší Mark of the Ninja, super byla možnost pohybovat se v různých úrovních hloubky v levelech), ale Syndicate čím je blíž, tím míň mě zajímá :(. Na jednu stranu je mi to líto, protože stealthu není nikdy dost, na druhou stranu už asi nemám chuť cpát Ubi do chřtánu peníze (byť časem, ve slevě) za jejich produkty. Možná je to i tim, že jsem nedávno koupil ve slevě za 11€ WatchDogs a mám z ní docela smíšený pocity.
    • UBI Kyjev, to ještě funguje já myslel že hoši vyrazili na východ střílet bolševiky?!
      • Bolešviky ? Nesmíš tolik číst novinky.cz a sledovat TV Govna... mimochodem mě taky fascinuje, že konverzi dělá studio z Ukrajiny. Ani se nedivím, že ty konverze tak dopadají, jestli tam mají platy jako tady :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit