zavřít
...

Assassin's Creed Unity - recenze

Ulice jsou plné a na náměstích se vedle sebe tísní bez nadsázky stovky lidí. Většina Pařížanů se jen tak prochází (pokud tedy zrovna neprotestují a nestávkují, jsme přeci ve Francii), ale tuhle pokřikuje obchodník, támhle fidlá houslista, občas zakopnete o nuzného žebráka a vyhlášená kavárna na břehu...

Novější 1 2 3 4 5 6 7 14 Starší

  • Dusko (anonym)
    8 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Hru hraju az nyni, tedy v dobe, kdy vyslo mnozstvi patchu a musim smeknout... Pariz vypada uzasne, je rozmanita a je tam zabava na hromadu hodin...Dat tomu 6/10 muzeme jen vocas, ktery nerozumi hram.
    3.12.2015

    reagovat

  • koserm tiscali.cz
    1 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Od začátku bylo cítit, že je zde něco špatně. Série se dílem Unity už naprosto odtrhla od původní myšlenky Assassins Creed, toho AC, které mě naprosto uchvátilo svými prvními díly. Je cítit snaha o vylepšení, ale to se povedlo možná tak v případě grafického zpracování, protože Paříž je krásně vyobrazena. Možná, že je až zbytečně velká. Snad kdyby se lépe vyřešily přesuny z místa na místo, bylo by to o něco záživnější... Co se týče hratelnosti, nejvíce mi vadí, že se hra nakazila morem moderní doby, kterým jsou mikrotransakce a celkové napojení na internet, vadilo mi to už u Watch Dogs, ale tam se to nikomu nevnucovalo, tady to bije do očí na každém rohu. Definitivní tečkou v mém hraní bylo, když jsem se snažil nepozorovaně lézt po římse na balkon a když si mě všimli strážní, postava odolávala asi deseti mým pokusům vylézt na balkon, načež jsem hru ukončil a od té doby nehrál a ani hrát nebudu. Kéž by další díl přišel s nějakou revoluční myšlenkou nebo alespoň nebyl tak strašně odfláknutý jako tento...
    25.11.2015

    reagovat

  • Wolf (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Muze mi někdo poradit jak si zobrazit minimapu v levém dolním rohu? sama se mi nezobrazila a v nastavení sem to nedohledal. Díky
    12.8.2015

    reagovat

  • karel (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    to snad ne nekomu dela obtiznost problemi ja jsem skoro vsechny hry co mam dohral v te nejtezsi za to jsou totiz platyny kdyz nekdo neumi hrat tak at si nestezuje.
    12.5.2015

    reagovat

  • TimoTee (anonym)
    0 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Někde v půlce jsem koukal na to, jak si tu někdo stěžuje na náročnost ... Hrál tu někdo Dark Souls?
    11.3.2015

    reagovat

  • Holldir (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Zajímavý úvod v recenzi...hm zcela nový příběh? A to je jako jak možné? Hlavní příběh se táhne už od prvního dílu a vyvíjí se. Změny postav a informací...ale příběh zůstává pořád není žádný nový...tak jak může autor recenze napsat tak nevýslovnou kokotinu? Asi to samé jako kdyby řekl, že film pán prstenů 1 a 2 nemají vůbec nic společného...zbytečná námaha číst recenzi když autor napíše takovýhle nesmysl
    27.2.2015

    reagovat

  • Ferency (anonym)
    3 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Recenze jako hra samotná... trochu uspěchané. Bylo by fajn zopakovat si to ještě jednou po patchy. .
    Souboje parádní, zmizel neduh, kdy v předchozích dílech šlo vše vymlátit, bez potřeby využít jakékoliv schopnosti assassina - díky bože . Co se týče vybavení, jeden nejdražší set jsem si poskládal před začátkem 6 sekvence, stačí se zamyslet nad ekonomikou ve hře a přizpůsobit se. Odehráno po posledním updatu a pro mě určitě společně s prvním dílem nejzdařilejší počin. Pár chyb jsme objevil
    ale vhledem k tomu co vše se na mapě odehrává, jsem spíš příjemně překvapen. Coop mise jsou zábavné a i s náhodně zvolenými spoluhráči zábava. Jsem rád že na recenze kašlu, pro mě s far cry 4, jedna s top her.
    18.2.2015

    reagovat

  • Jirka79 (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Může mě někdo poradit jak spustit hru zase od začátku. Dik
    2.2.2015

    reagovat

    • Ferency (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Nutné v settings PS4 vymazat profil AC4. Ne hru celou, pouze informace o účtu a jeho zálohu.
      18.2.2015

      reagovat

  • veska (anonym)
    0 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Skoncil jsem u zabiti meho assassinskeho mistra kdy mam mackat klavesu E.po prvi se mi to vzdy podari ale pak kdy ho muzu dorazit me vzdy odrazi a zabije.uz si nevim s tim rady,jde preci jen o blbi mackani klavesy E a ja vsechny dily assassins creed dokoncil ale tenhle...poradite mi co pri mackani klavesy E muzu delat spatne?nebo spis jak tim projit.dekuji
    16.1.2015

    reagovat

  • Loco (anonym)
    2 souhlasí, 1 nesouhlasí
    je pravda co píšete.Nic méně ten týpec co dělal recenzi nemá asi nový pc.protože s amd64 8 core 3,5gbh mi hra nejede to par vterin i Load Last Checkpoint,A kdyz hru spouštím tak runnuje do 30s s detaily na hight ale pravda je ,ze hra na pc neni dobre optimalizovana jako Shadow of Mordor tam to provedli luxusně a grafika je tam taky překrásná.
    19.12.2014

    reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 7 14 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.158.212.93.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.