Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řeknu vám jenom to, že je AC rogue stejný jako AC4 *9*
  • blbečci neřešte detaily :D grafika vypadá skvěle a hra je zábavná a dokonce máte vlastní loď, prostě paráda! Lepší než far cry :-) *15*
    • Far cry4 je mnohem lepší !!!!!!!
      *16* *16* *16* *16* *16*
  • fps test -
    https://www.youtube.com/watch?v=Rm7XtadWvLk
  • Ps3 a xbox,360 jsou 10let stare stroje,a ta hra byla primarne delana pro ne,kvuli tomu ze ma nekdo nove koupene pc,se vyvojari nepodelaji.Budte radi ze ta hra na pc vysla a ze neni rozbita,tak si ji uzijte a furt nebrblejte.
  • Co by jste chteli!Proc kvuli pc by meli delat extra novou grafiku,a vrazet do toho dalsi prachy! hru jaka je a hrajte!
  • kvalitna hovadina, ten násilný írsky prízvuk ma vždy dostane do kolien.
  • Tak nějak jsem čekal že tu bude i srovnání grafických detajlů s konzolí. Jen mě zajímá zda do hry byli přidány navíc nějaké textůry nebo se na PC vybodli a udělali konverzi na PC.
    Co se týče Unity tak to my jede na nízké detajly a vypadá hratelně někdy fps asi klesnou na 22fps u Rouge vše na maximu a to nemusím vypínat Chrome ani stahování aby hra jela na maximu plynule.
    Ovládání je podle mě jak napsal recenzent někde uprostřed, už se my stalo že kamera kdy by se hodila otočit byla nalepená na záda hlavní postavy, nemluvě o tom že v jedné utíkací sekci ovládání vás nechalo vždy zemřít pravděpodobně proto že intuitivně jsem pohnul myší tak abych skočil před sebe a nakonec postava skočila do trosek.
    Rouge je určitě lepší než Unity asi proto že není tak zabugované, bugy jsou malé a dokonce vyšel update 1,1 takže bugy na které jsem narazil na 1,0 možná jsou opravené. Hratelně je asi Rouge lepší jelikož je větší to co v unity nabízí Paříž je v Rouge asi polovina souše kterou můžete navštívit, samotný New York my připadá jako polovina mapy Paříže v Unity.
  • Právě sem dohrál tuto hru. Hrál sem i Unity a po všech stránkách lepší Rogue , příběh za templáře opravdu skvělý , smysluplný a příjemný. Grafika sice není "nextgen" ale hra vypadá velmi dobře za což jedině plus. Námořní bitvy jsou jako z black flag což je podle mne taky plus , navíc tu přidali i možnosti že nepřítel může napadnout a nalodit se na vaši loď.. Podle mne tato hra stejně jako AC:4 rozhodně plus protože rogue pro mne bylo jedno velké zklamání *3*
  • Vy toho naděláte no booože 1x nebo 2x do roka AC no a co když to nehrajete tak co řešíte ? já taky třeba neřeším kolik vyšlo moba her a simulátorů "chleba" ,,,protože je nehraju at o hře rozhoduje fanoušek a ne hejter
  • Assassin’s Creed 4: Rogue se to mělo jmenovat, ať ti lidi drži hubu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit