Jsem jedním z těch, kteří se na Asura’s Wrath opravdu hodně těší. Styl hry mi přijde příjemně svěží a jde o kousek, který zase ozvláštní bojovky něčím novým, tedy minimálně v oblasti stylizace a vyprávění příběhu. Po několika misích z preview verze už nyní mohu odhadovat,...
Veselá kopa opět brečí jak mu ti zlí pckáři ubližují! "s arogantním úsměškem západních hráče, který se rád mazlí se svou rádoby realitou v hrách." Prostě nemůžou být všichni homoderátoři.
Abych pravdu řekl, text článku mě zaujal více než přiložené video... Při čtení jsem si říkal "wow, to zní skvěle", ale po dodívání videa se můj dojem změnil na "ježiši, to je zase kravina".
Já souhlasím s Alešem, taky se na hru neskutečně těším... Soudě dle dema z PSN musím říct, že přesně tohle jsem čekal, že dostanu... Baví mě to a doufám, že to v plné hře neposerou !! Nevím už který ze zahraničních magazínů dal hře 8,5/10... Tak uvidíme.... Asura nám to ukáže !!
Dva posty a hned o Tobě vím jednu věc dvakrát.
Řešíš ,,mínuska" - palec dolů. Nějakým nepochopitelným způsobem si nejenom myslíš, že je Tvůj názor natolik dechberoucí, že musí být zveřejněn (to je to nejhorší, co internet do moderní společnosti přinesl), ale také čekáš že s ním budou ostatní souhlasit - druhý palec dolů.
A teď mi třeba můžeš dát ono ,,mínusko", nějak jsem ve svém životním vývoji nikdy nedospěl do fáze, kdy by mi na nich záleželo.
já nevim mě spíš ty vaše reakce na kokesovo názor přídou dětinské. Prostě někdo napsal na hru na kterou se těšíte negativní názor a hned jste z toho na větvi.