Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hry z druhé světové bych určitě uvítal, zrovna před týdnem jsem si to sám říkal. Především mi již vadí přetechnizovanost moderních konfliktů ve hrách a vždy se mi zdá, že se dívám na film, který tupě ovládám k posunu vpřed. Druhá světová je mnohem syrovější a to se mi líbí. Nehledě na to, že absence všeljakých technických vymožeností lépe prověří skill hráče.
  • her s tématikou WWII, vietnam, a fantasy sem přežranej až na dosmrti. Ať už jeto FPS,RTS letecký simulátory nebo RPG. Chtěl bych co se týče FPS tak WWI Nebo něco z 2.pol 19 stol. třeba Americkou občanskou válku nebo cokoliv podobnýho. Co se týče RTS tak cokoliv co neni středověk nebo WWII, A co se týče RPG tak SCI FI nebo post apo. No a cose týče simulací: tak Scifi vesmírná simulace se zatim na trhu (kromě Starshatter) neobjevila.
  • WWII byla skutečná, konflikty v COD a B3 nikoli.
    • Jazz
      Co je to B3 ?
      Bosukokot 3 ?
  • WWII sem se nikdy nepřejed jelikož mě tohle období enormně zajímá a naopak moderní konflikty mě znechutili,takže za sebe sláva hurá jen houšť.Ale ne za každou cenu.Například WWI má taky hodně co nabídnout,samozřejmostí je,aby tak hra nebyla jen tupá akce S.E.1 byla z mýho pohledu dost slušná hra a jestli dvojka naváže tak už sem vážně nadr..... *16*
  • Mne je jedno z akého obdobia sa budú hry robiť (aj keď moderné konflikty mi vyhovoujú), hlavne nech sa autori zase začnú viac zameriavať na single player. Poriadna kampaň ako bolo kedysi bežné, nielen doplnok k multiplayeru.
  • Keď sa detailne zamyslíme na druhou svetovou vojno tak zistíme že je nenormalne množstvo témat, pribehov, z tej doby o tu už nehovorím o rôznorodých lokaciach celej Európy, proste zobral by som aj nejaku adventurnú akčnú hru s príbehom. Ja už okrem tejto hry zvedavy na dve dalšie hry z toho obdobia Enemy Front a druhá má názov Iron Front no uvidíme.
  • 2. světová, vietnam, "moderní" konflikty... Fakt mi tady chybí hra z první světové, případně pořádná "hra na piráty" nebo kovbojka, kterých taky na PC moc není.
    • souhlas ale i tak sniperu není nikdy dost
    • ZvacA
      Domnívám se, že problémem je několik věcí - neochota vydavatelů/ vývojářů podpořit takový projekt, dále vyřešení navržení celého konceptu tak, aby se nesesypaly hratelnostní a designerské principy a taky zásadně postoj hráčů, páč ne všichni by byly ochotní si zpracování jiného konfliktu, ve kterém by se používaly neautomatické, či vůbec žádné zbraně kupříkladu, osvojit. Historie nabízí plno válečných střetů od starověku, přes středověk a novověk, které by se mohly objevit v herních enginech jako zajímavá poučná rekonstrukce událostí, ve kterých by hráč mohl figurovat, ale nikomu se do toho bohužel nechce. Zkrátka válečná taktika založená na skupinkách ozbrojených až po uši pohybujících se městem a střílející jednoho skopce/Rusa/teroristu za druhým se zpracovává prozatím nejlépe. Avšak nesouhlasím s tím, že vytvoření FPSky z takové první světové ( na pár titulech se maká ) by bylo nutně herně nezažívný, zvlášť když kolem ní panuje mylná představa v podvědomí lidí, že " zákopová válka od začátku do konce, dokud se nehodilo pár podpisů ve vlaku ", což je samozřejmě špatná představa.
      • Hairy_Ass
        S konflikty z dob, kdy šlo hlavně o kontaktní boj (starověk, středověk), by jako akční hra podle dnešních měřítek šla udělat jen velmi obtížně (například by se muselo z větší míry úplně rezignovat na skripty, jinak by taková klasická středověká bitva vypadala jako úplná fraška). Něco jiného je například hra M&B, ale ta právě tak úplně mainstream není. Tyhle epochy se lépe zpracovávají ve strategiích. První světová válka a nejen ta, při troše snahy, by šlo kvalitní "střílečku" udělat z konfliktů od poloviny 19. století.
  • Já osobně mám rád hry z 2.sv., ale ocenil bych v náký střílečce kvalitní kampaň za němce myslim že by to byla velmi příjemná změna a dal by se udělat kvalitní neohranej příběh, nee furt dokola běhat za amíky. *3*
  • Škoda zbytečných chyb a nevyužitého potenciálu Sniper Elite. Kéž by se u dvojky polepšili.
  • DarkHawk
    Další tituly z 2 sv. války by bodly.
    A jak už tu někdo psal.. Hodně zajímavý byl Black Ops, ve kterém bylo spoustu válečných konfliktu. A z těch moderních serii Call of Duty nabídl nejlepší příběh. Tento rok to májí zase v rukou lidi s Treyarchu, a padl název Black Ops 2, tak to bude asi zase na ten způsob, různorodé mise a speciální jednotky.
    • Osobně nerozumím tomu honu na čarodějnice, který se pojí s tituly od Treyarch. Samozřejmě chápu, že je CoD především MP titul a jeho kvality zřejmě pramení zrovna z tohoto faktu. Co se single části týče nemám co bych jim vytnul. CoD 5, ano sic se navrací k tématu WWII, ale ukazuje nám alespoň konflit z trochu jiné perspektivy a to z bojů v pacifiku. Kde jinde krom Pacific assaultu jsme se s tímto fenoménem mohli setkat? Co se Black Ops týče, nemám co bych mu vytkl. Konečně díl, který nám nastínil i nějaký (nejen rámcový) příběh i když byl jak z pera laciných spisovatelů válečných thrillerů. Kdo si stěžoval na přehnanost tohoto dílu je pokrytec, protože dejme si ruku na srdce, který z dílů CoD měl co do uvěritelnosti, či realističnosti blízko.
      • Myslím, že první dva díly, které se zakládaly na reálných bitvách v reálných kulisách, v kůži obyčejných vojáků, měly k uvěřitelnosti rozhodně blíž než Black Ops, který na mě působil jen jako slepenec věcí které zbyly v šuplících z ostatních dílů.
        • Přesto se nevyhly patosu amerického mainstream "bijáku". Ruská část prvního dílu okatě vykrádala film Nepřítel před branami, ale zas na druhou stranu která válečná hra alespoň náznakem nevykrádá nějaký úspěšný film s válečnou tématikou.
          • ZvacA
            No, on takový druhý díl přistoupil k problematice víc zodpovědněji a přinesl řadu lokačně autentických potyček, které podporu ve filmech nemají. Kde jinde se člověk mohl setkat například s možností poznat střety, jakým byla bitva o kótu 400 během kampaně v Hürtgenském lese nebo části britské kampaně v Africe na Marethské linii nebo v Normandii v bitvě o Villers-Bocage. Sice to zpracování je podmíněno hratelnosti a v některých momentech ne úplně přesné a naopak okatě zdramatizované, ale už jen představení těchto lokací, kde došlo k nějakým střetům a přitom se nejedná o velkolepé kampaně typu vylodění nebo Stalingradu, je přece jen víc přibližující k autenticitě a uvěřitelnosti než pseudozáležitost typu BO, který si studenou válku a některé konflikty vypůjčil na okrasu k filmovému zážitku, než aby se dal brát víc vážně. A to zcela upřímně jako někdo, kdo proti Treyarchu a jeho titulům nechová zášť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit