testovaci text

Diskuse pro Článek Barevné tělopočítadlo - dojmy z hraní střílečky Bodycount

Ode dneška za týden bude na tomto místě viset recenze arkádové střílečky Bodycount, a i kdybych chtěl, stejně vám nemůžu ani naznačit, jak hra dopadne, resp. kolik švestek jí do balíčku na cestu do obchodů přibalíme. Zatím to ještě nevím a netroufám si ani odhadovat podle...
« Novější 1 Starší »
(nové) Ondra (anonym)
+2
Trošku mi to připadá situaci s BRINK. Tu taky vynášeli do nebes a jak to ve finále, po vydání, dopadlo? Už měsíc jsem na to nesáhnul a nějak mi to nechybí, ikdyž nutno dodat, že potenciál tam byl. Je to škoda.
26.8.2011
(nové) Zaujimava zmena (anonym)
-2
Sice takymto hram neholdujem, ale celkom sa mi tam paci to chovanie postav pri explozii...tusim prva hra, kde sa zda ze maju aj nejaku hmotnost + kosti a nelietaju tam len ako handrovy panaci.
25.8.2011
(nové) Bouben (anonym)
GTA 4 (Euphoria engine, případně hry s active ragdollem).
26.8.2011
Já jsem si teď vyzkoušel demo, a zaprvé mě strašně mate to, jak ta hra vypadá tady na screenech, a jak vypadá na mojí PS3. Měl jsem trochu pocit, že hraju spíš na PS2. No k tomu, že hra má naprosto mizerný framerate, hratelnost nestojí ani za starou bačkoru, zvuky zní jak ze starého rádia a animace jsou neuvěřitelně prkenné, se snad ani nemá cenu vyjadřovat.

Takhle si představuju budgetovku od nezávislého ruského studia za 10€, ale něco mi říká, že za ní budou chtít 50. V tom případě nebrat. *9*
25.8.2011
(nové) Joseph (skrytá identita)
Vystih jsi to přesně...
25.8.2011
Myslím...že i na těch screenech to nevypadá nijak dobře.
25.8.2011
(nové) NateLogan (anonym)
A když si člověk vezme, že Black, jakoždo duchovní předchůdce Bodycountu, měl pravděpodobně jednu z nejlepších grafik na PS2, o zvucích a animaci střelby nemluvě, tak se nedivím, že sám autor Blacku Mr. Black vzal nohy na ramena a utekl jim. Tohle bude průšvih jako hrom.
25.8.2011
(nové) Sony (anonym)
Nojo některý věc je lepší nepřekládat...
25.8.2011
(nové) Lans (skrytá identita)
Telopocitadlo? To je najaka myslenkova salmonela, ne?
25.8.2011
(nové) Zdepa (anonym)
Tělo - body , ale počítadlo ?
25.8.2011
Jo, ja chapu teoretickej vznik....ale takove przneni nazvu a tvoreni paskvilu je moc. Proste neco je hrich prekladat....jedna autorka prelozila x-wing jako krizokridlou stihacku....musel bych ji zabit. :D
25.8.2011
No jde hlavně o to, že angličtina má jakési "kouzlo" které se tupým překladem prostě ztratí, nehledě na to že český překlad zní sám o sobě dosti tupě, chce to hodně odvahy dát něco takového do článku! ;)
25.8.2011
Jako vtipná poznámka do článku by to šlo, pokud se to nebude rozmazávat v každém odstavci, ovšem to by to musel autor přeložit alespoň doslovně správně. Jelikož to není bodycounter ale bodycount, moc se netrefil.
25.8.2011
Když už na tom chtěl postavit článek, nějak si to k obrazu svému upravit musel. Tak schválně, co by jsi použil ty?
25.8.2011
(nové) Unreal (anonym)
-1
Tělokalkulačka. *5*
26.8.2011
(nové) . (anonym)
co se vam na tom nelibi dneska se takhle preklada 90% her jeste ze se da nakupovat v anglii nebo na steamu
25.8.2011
jako treba :D? to me docela zajima .. 90% her takhle prelozenejch :D.. asi ziju v jinym svete O.o
25.8.2011
Prosímvás, všimli jste si, že nejde o žádný oficiální překlad? Je to výplod smyslu pro humor, jímž oplývá pan redaktor. Zkuste občas přemýšlet.
(editováno v 18:42) 25.8.2011
-1
Normalne se rad zasmeju, ale tenhle humor mi nejak unikl...nemam prad przneni originalnich nazvu a tohle bylo hodne low a nekolikrat....
25.8.2011
(nové) sleepless@tiscali.cz (Šéfredaktor Games.cz)
Da se rict, ze je to salmonela, nicmene to slovo neni ani jednou pouzito jako preklad nazvu, ale jako charakteristika hry jako takove, jak naznacuje jedna z vet v uvodu. Cili to nebyla ani snaha o zvraceny humor, jen proste vyjadreni podstaty hry s vyuzitim casti nazvu. Sorry, pokud to nekoho popudilo, ale jsou hry, ktere se jinak nez uchylne opsat nedaji. A podotek pro ostatni, v clanku samotnem je to slovo jednou, ne v kazdem odstavci, jak kdosi bez cteni naznacoval :)
25.8.2011
Je v nadpise a hned v prvnim odstavci :).. mozna proto "v kazdem odstavci" :D.. i to je dost
25.8.2011
(nové) sleepless@tiscali.cz (Šéfredaktor Games.cz)
Psal jsem v clanku samotnem, bez titulku, ale to je fuk. Nekdy se holt nezadari podle predstav :)
25.8.2011
Ja vim, co jste psal, umim cist :).. Nicmene jen se snazim obhajit tvurce vyroku, ze toho tam je presprilis :D.. Nerekl jsem, ze souhlasim, nicmene taky se mi vyraz telopocitac moc nelibi a vlastne by mi to bylo vcelku jedno, ale v tom nadpise mi to prijde takovy zvlastni :D..
25.8.2011
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se