Diskuse pro
Článek
Batman: Arkham City - rozhovor o hře z GC 2011
Úspěch Batman: Arkham Asylum byl překvapení, nemá cenu předstírat, že ne. Pro vývojáře z Rocksteady dvojnásob, protože do té doby se v centru pozornosti hráčů a novinářů nikdy neocitli. S úspěchem však přichází i zvýšený tlak na to, aby Batman: Arkham City na předchůdce...
(nové)
Joseph (skrytá identita)
+1
Tuto pecku mám předoobjednanou jako jedinou z podzimní nadílky,protože prostě věřím,že to bude bomba.Jedničku jsem si opravdu silně zamiloval:-)
26.8.2011
Máte to blbě, na slideru je Arkham Asylum... :D
26.8.2011
Zrovna jsem chtěl napsat to samý :)
26.8.2011
Cesta mezi mozkem a rukama je dlouha, obcas se tam nejaka informace trosku pokrouti. Dik za upozorneni ;)
26.8.2011
Se divim, ze jste neco prelozili jak mate vzdycky ve zvyku sem hodit video v anglictine a spatni anglictinari at se treba pokakaj... *16*
26.8.2011
Inu, dobrovolnosti se meze nekladou, ale na jejich místě bych se spíš snažil si tu angličtinu zlepšit. *3*
26.8.2011
Mas na mysly to barevny telokalkulacku? Jo z toho mi mohly vypadnout oci z dulku.
26.8.2011
Arkham City už od začátku vypadá celkem zajímavě, navíc her s Batmanem, kterým by se dostalo takové pozornosti a snahy o kvalitní zpracování není nikdy dost:-) Líbí se mi přístup toho scénáristy, působí jako pravý fanoušek a jeho nadšení je celkem nakažlivé.
Jen se obávám, že ta hra bude mít pořád příliš arkádový styl boje a obecně se bude člověk mlátit až moc často, což se přejí stejně rychle jako v jedničce.
26.8.2011
nevim jestli neni chyba na mem prijimaci, ale u nekolika vet chybel preklad. kazdopadne co se tyce hry samotne, tak je tam sice viditelny posun od prvniho dilu (napriklad rolehlost prostredi), ale az tam me to nenadchlo.
25.8.2011
(nové)
Dieselguy (anonym)
Je nějakej specifickej důvod, proč je přeložená jenom každá druhá věta??? Schválně jsem se na video zkoušel dívat beze zvuku, a kvůli chybějícím titulkům je pro hráče neovládající angličtinu nemožné porozumět...
25.8.2011
Teď jsem chtěl napsat zda jsem jediný komu vypadávají titulky asi ne.
25.8.2011
aha, takze chyba neni na mem prijimaci :)
25.8.2011
Omluva je na miste, pri konverzi se to video nejak pokazilo.. Ted uz by to melo byt OK.
26.8.2011
Tento formular nevyplnujte!!!