Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a po par mesicich maji asi utrum zase *16* *16* *16*
  • Chickaree
    Obdivuhodný projekt, který musím zkusit.
    BF2142 je pro mne prostě srdcová záležitost (tým + NSL). Každá strana trochu jiná, od základní zbraně přes tanky heliny a dropshipy, a přesto vše dohromady perfektně vyvážené. Kolosální bitvy v Titan módu, taktický Conquest, nebo můj oblíbený ClanMod *1*
    Za mne zkrátka poslední vynikající Battlefield, ty další až do BF3 jsou jen dobrý ostatní už ani komentovat nebudu.
  • Titan mód byl super... bohužel ale tento díl opět nesl chybu otřesných zbraní, aneb rozptyl v průměru jednoho metru na vzdálenost dvou krok a šíleně slabého poškození... sorry, ale díky aspoň za Frostbite (v tomhle směru) ...radši jsem se vždycky vozil..
  • DekkerDave
    Z části to vynahrazuje Planetside 2, ale pořád tam chybí ti mechové a hlavně Titani.
    • Za mě taky nejlepší, ale v těsným závěsu BF:BC2 u toho jsem se taky dost bavil a měl i věci které dnešní BF nemají (třeba viditelné poškození tanků). Jinak v 2142 byl velice dobře použitelný kulometčík, možná proto mě to tak bavilo. A občas někoho podřezat v neviditelnosti taky nebylo marný :)
    • Jo no. Za me dodneska nejlepsi Battlefield, na svoji dobu neskutecna akce. Skoro kazda mapa zajimava, Titan mod byl parada, unlocky a vybaveni byly taky moc fajn.

      Planetside mi tu diru v srdci zalepil, ty bitvy o Crown na Indaru byly genialni, ale prijde mi, ze to posledni dobou nejak upada - bitvy nejsou tak velky, malokdy se sejdou vsechny tri frakce, ze by bojovali o jedno uzemi atp...
      • DekkerDave
        Bitvy o Crown byly šílený hlavně když ještě Crown měl starej design. Tehdy to opravdu byla koruna Indaru. Dost často byly situace, kdy frakce držela jenom Warpgate (mateřskou základnu) a právě Crown. Byly celý outfity (klany, guildy), co se soustředily jenom na dobývání a držení Crownu a byly i situace, kdy se obě útočící frakce dočasně spojily, aby tu pevnost dobyla.

        Dneska po nerfu, nebo spíš balancu, je Crown už jenom takovej tichej výkřik toho, co bejval a i bitvy obecně jsou mnohem dynamičtější a proto se už tak často frakční zergy nesetkávají všechny tři naráz.
      • heyy aj za mě NEJ Báfild!!!!! zrovna teď před pár dny jsem na něj dostal zase chuť a tak jsem po tom pídil jak to rozjet, je několik možností v podobě ruznejch modifikací jako je tahle o který se píše v článku, ale mě docela vyhovuje to co maj kuci ruský:::: musíš mít hru na verzi 1.51 (což je poslední patch ofiko) pak sosneš tenhle .exe - na týhle stránce třeba::: http://www.novgames.ru/community/threads/cant-create-account.5772/ --------- a pak normálně ve hře založ novej acount a jěď jeď jeď,,,,,,,,,,,,,, pojdi zapařit Titan na těhlech serverech od kluků ruskejch.. :-)
      • Podle me by Planetside 2 potrebovala casteji vetsi update aby znova pritahla lidi. Napr: Novy kontinent Searhus, colossus tank od NS, ukoly jako je ochrana konvoje, zmeny pocasi (Hossin si o to primo rika) atd. Vse je v konceptech davno, nicmene vyvoj trochu stagnuje.... Nove strelne zbrane to nezachrani. Stejne je jich ve hre vic nez dost... Co se tyka Battlefieldu 2142 ze me taktez jeden z nejlepsich dilu serie.
        • souhlasim.
          tenhle battlefield se mi tez libi, ale s planetside 2 bych ho srovnaval jen diky podobne stylizaci.
          na to jak nesnasim pvp, tak v planetside 2 se mi libi otevreny svet kde kdyz me serou spolu/protihraci tak proste klidne muzu prejet/preletet na vzdalene misto, kde se bojuje klidne uplne jinym zpusobem.
          kdyby udelali ukoly, pridali nejake pve(treba staticke jako jsou ted stavitelne zakladny s AI strilnama) , tak bych byl stastny jak blecha.
          rekl bych, ze po odchodu od sony to nemaji jednoduche a nelze rict ze nic nedelaji. jen to nejde tak rychle jak bych si pral :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit