Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Antikach neslo o to mit nahunteno milion bodu a mit k/d 1000/1,ale slo tam o partu stalych lidi co si radi zahraly BF2. Par let sem tam taky stravil(cca 7) tak vim o cem antyk byl. A co se tyce kvality hracu tak to vetsinou byly srdcari co hru hrali, protoze je bavi a ne kuli bodum a to ze zadnych tabulek a statistik ci hvezdicek v hodnostech nevychyzi a urcit se neda...
    • spatne postle soory *13*
  • Njn, nejni to stoprocentne, ale pro mne jde o jeden z nejlepsich DLC urcenych pro BF3. Je mnoho veci, ktrere bych resil trochu jinak, ale to potkava temer kazdoui novou hru dnesni doby. Osobne si mylsim, ze tento DLC je vubec jedene z nejlepsich, ktery pro BF3 vysel. Mam obavy, ze zvysne DLC uz budou jen slabym odvarem. Mam rad tanky a celkove obrnenou techniku, takze na AK jsem cekal jak na smilovani. Nebyt mapy Death Valley by jsem byl se vsim spokojen. Dana mapa mi vazne prilis nesadla. Muj favorit je mapa Alborz Mountains, ktera je znacne odlisna od ostatnich map (zrejme diky snehu). BF3 rulez, i kdyz je to trosku nadsazene konstatovani.
  • S tím že se dlc povedlo nemůžu souhlasit zaprvé bugy nejsou stále opravené(např. zalehnutí do zdi),hra není stále reálná např. voják v plné polní běhá jako Bolt a hra není vyrovnaná např ten kdo má gunship vyhrál a ruský stíhač tanků plave zatímco americký plavat neumí.Klidně mě zdislikujte ale říkat že se dlc povedlo nelze říct(snad kromě map).Doporučuji zhlédnout tuto video kde je armored kill hezky zrecenzované :
    http://www.youtube.com/watch?v=pJLaeZY0oV0
  • FPS s tak hrozným NETCODOM ako je táto, som už dlho nevidel, ale to bolo tak aj v Bad Company 2, človek sa skryje za prekážkou a aj tak ho zabijú alebo zabijete niekoho až keď už prebíjate zásobník. AAA titul by nemal mať takéto chyby.
  • autobusar
    Kto ma gule nech hra red orchestra 2 za 5 eur ,najlepsie realizmus. Ostatne je len arkadova picovina. Bf 3 som si kupil a hral tak tyzden aby som tam na hardcore vykosil cely tym dakou shotgun so scope... uz sa z toho stava call of duty : battlefield
    • máš pravdu že se z toho stalo call of duty : battlefield.

      ale armored kill je dobrý , udělali by líp kdyby armoredkill vydali jako BF3 a né jako DLC , ale to by zas nevydělali peníze
    • To jsem zkousel ale ze bych tomu prisel na chut to uplne ne ale to bylo hlavne tim v jak zalostnem stavu byla Red Orchestra po vydani.

      Cekat ale realismus od battlefieldu je ale velikej fejl. Tomu jsme se jako stupidni arkade smali uz kdyz jsme hrali Operaci Flashpoint.
  • já když střílím unzoom full když je u mě, jak je kousek ode mne tak rychle klikám což jsou 1 až 3 kulky povětšinu času
  • Mother_of_god
    Na to že DLC je už toľko vonku, dosť rýchla reakcia :D

    Btw k článku.

    DLC sa vydarilo. Má to svoje muchy, ako každé iné DLC, ale ak má človek rád tankové bitky, kde sa to len mechanikou hýbe, tak nieje o čom.

    Neviem či Vám ušla správa ako vyjeb*li s hráčami, ktorí majú prémium účet. Ale vydali oficiálnu správu že v ďalších dvoch DLC nebude žiadna nová zbraň ani mechanika, len mapa. Čo je dosť úsmevné, keďže slubovali v každom DLC nové zbrane, mechaniky a mapy :)
    • Teda upřímně, už mě moc nenapadá, jaké zbraně by do BF3 dali. Třeba meče? Nebo dělo z americké občanské války? Co se týká zbraní, tam bych teda výhrady neměl.
      • Mother_of_god
        Samozrejme, zbraní je tam viac než dosť o tom nieje pochýb. Ale, skôr som mal na mysli ten fakt. Kúpiš si DLC za 50 € aby si dostal celý obsah, ktorý Ti slúbili a nakoniec (ani neohlásene) v tichosti stiahnu to, čo Ti slúbili a zmenia si to. Proste, nieje to fér jednanie.
        Veľké + mohlo byť, keby sa v ďalších DLC uberali smerom rôznych svetových armád a ich rozdelení aj zbraní
    • Mato1987
      je to hoax, v hre máš už aj tak cez 80+ zbraní a väčšina hráčov využíva tak 2-3. Takže pridať v ďalších dvoch dlc ďalších 20 zbraní by bol nezmysel kedže by sa jednalo väčšinou o iný model/typ iných zbraní.
  • Mohli by uz trochu rozsirit pocet hracu. Bitvy 64v64 na velkych mapach jsou hned o necem jinem.
  • Cast 3)
    Par tipu na zaver pro tridu support: C4 na tank je vazne zabava a zaruceny kill ale pokud v nem sedim prosim vyhnete se mi obloukem, protoze Vas nemam rad :), engineer: protitankove miny jsou vazne ucinne, prosim nepokladajte je na mista kde je necekam, byt se snazim co muzu se jim vyhnout :), engineer podruhe: prosim kdyz uz odpalujete (mnou tez oblibeny Javelin) zkuste si na pribrat Recona a SOFLAM. Jinak je to bida pokud tedy nejste 2-3. Pro piloty heli: nerizene rakety jsou vazne ucinne, taky me to bavi v MI-28 ale pozor pokud na me trefite s laserem rizenou munici a vhodne rozmistenymi SOFLAMy....poslu Vam laserem rizeny 105/100mm darecek. Taktez prosim blize ke me, protoze CANISTER SHELL munice je skvela na nizko a pomalu letici heli vcetne letadel. Jisty kill..... Zaver: jakozto tankove eso, preferuji hodne reconu na bojisti a hodne deployovanych SOFLAMu na vhodnych mistech, byt to mozna RECONi nevite, tak tim pomahate i tankistum. Vrele diky! Zaver: DCL Armoured Kill je vazne vinikajici DCL stejne jako Close Combat coz bych nikdy nerekl. PPS: kdyz uz sedim v tanku prefeji automaticky zasobnik (rychleji strilim coz se vzdy hodi), infracerveny kour jako protiopatreni (Javelin a laserem rizena munice) a laserem rizenou munici do kanonu a jeste jedna vec pro RECONy, kdyz uz jste na kopci nekde asi tak 1-1,2km ode me to jeste neznamena ze vas s kanonu netrefim, byt narozdil od reality tanky v BF3 nemaji zoom na zamerovi kanonu (u kulometu ve vezicce ano). Posledni tip: SOFLAM se bajecne nici laserove rizenou munic. Holt na kazdou zbran existuje protizbran a to je presne to co na Battlefieldu 3 ocenuji. Jiste se najdou jini hraci, kteri jsou taky tankove esa a maji (preferuji) svuj styl. A presne o tom je cely Battlefield. Panove s DICE ja smekam.
  • Cast 2)
    Treba takovy AMX 10 RC si zabojoval ve trech konfliktech ale jasne neni to US/Rus. No budiz, stihac tanku na bazi BMP-3 je mi srdcem blizsi. Co se tyce map tak jednim slovem jsou skvele. Narozdil od autora mam rad mapu Armored Shield byt stejne jako autor jsem na ni ze zacatku nejvice umiral. Tahle mapa narozdil od vsech ostatnich perfektne prenasi typicke Evropske bojiste Cold War s rekami, pahorkatinou, poli, lesy, skalami, atd... ano je to velmi narocna mapa na hrace, diky charakteru typickeho evropskeho terenu si nikdy nemuzete byt jisti odkud prijde uder. Nicmene kdyz vhodne umistite svuj SPRUT-SD (BMP-3 s 100mm kanonem) za zivymi ploty a pekne ve skrytu si za pomoci raketove navadene munice (po laseru) zamerite nepratelsky jeep s osadkou (ci jiny stihac tanku / tank) a pak jen sledujete jak strela leti na nic netusici osadku jeepu, je to vazne hrejivy pocit. Nocni mapu Armored Shield mam vazne ve velke oblibe. DICE vykouzlili zazrak, kazda mapa ma svou atmosferu ale tahle nocni to je vazne neco. Bandar Desert je opravdu vyborna mapa a skvele se u ni bavim. Poust ma neco do sebe a pro tankovy / protitankovy boj je to vazne dobra mapa. Asi nejmene (ovsem ne vizualne!) me k srdci prirostla horska mapa Alborz Mountain zrovna moc pro tankove bitvy neni.....graficky je uchvatna ale v oblibe ji mam zdaleka nejmene ze vsech 4 map. Mozna je to proto ze hory nejsou pro tanky / vozidla obecne vhodne.....nicmene kdyz uz jsme u toho tak jsem si taky oblibil vrtulniky, specialne ty bitevni a snazim se. Zacatky byly tezke (zvladnout i zakladni rizeni heli bylo peklo) ale na techto mapach je radost s heli letat. Najednou se mi otevrel novy pohled na bojiste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit