Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aneb jak prodat jedno zboží několikrát... *1*

    obchodně dobrý tah, pro mě ovšem tak tak trochu nemorální... ale morálka se hodí někam do 19. století. *4*
  • Stejně tu pořád jenom brečí děti, co si to prostě nemůžou dovolit. Tak budou blábolit a blábolit. Víte o co je svět v batlefieldu 3 krásnější, když tam není tolik pubertálních výrostků *3* BF3 a Premium se všemi DLC je naprosto v pořádku. Kdo nechce premium, může si jednotlivé DLC koupit zvlášť dle libosti. Ale za více penízků. A kdo už má rozbité prasátko, začne zase blábolit. *1*
    • Další rádoby frajer s hláškou, že někdo brečí. Fakt jo, teď si to všem nandal, si opravdu COOL. Já mám 29 roků, dost peněz na to, koupit si hru, ale od hry očekávám kvalitní plnohodnotný produkt, stejně tak, jako od čehokoli jiného, co si kupuju. Nebo snad doma kupuješ neslaný chleba, kdy sice je jedlý, ale pro lepší chuť si ho můžeš osolit? Myslím, že ne. Chtějí zavést premium, kde budou všechna DLC atd. Dobrá, ale ať to oznámí v samém počátku a ne, kdy spousta lidí karkand koupilo jako dlc. Naprosto vypočítavé jednání a krásně tím předešli vlně nevole, která by se strhla. Takto se ovečky hezky spokojeně pasou a vykládají, jak je to super výhodné...
      • Prestan brecet a zvykej si na to ze takhle to v hernim svete chodi, a vzdycky bude. Kdyz se ti to nelibi, tak se pridej k vlne odporu ktera tak maximalne sedi s kakaem na houpacim kresle u televize, a prestan kvakat sracicky.
        • Ty tvoje vylevy opravdu ten facepalm vylozene vyhledavaji *1*
        • Tak tady se už nezbývá, než zhluboka od srdce zasmát ( (: Ty si tomu nasadil tu pověstnou korunu (((: Díky, hned je člověku líp, když se takto zasměje ((:
          • To mas pravdu, prednesl jsem ti fakt, o kterym se nediskutuje. Dale taky nemam ve zvyku diskutovat s lidma v tyhle diskuzi. Nevsiml jsem si, ze by Battlefield byl nekvalitni produkt. Mohl bys prednest nejaky padny duvod toho, proc je Battlefield nekvalitni? Dale muzes mi rict jedinej duvod proc by to meli oznamovat predem ze budou delat Premium? Aby byl zakaznik spokojenej? Kde to zijes, takhle uz to davno nefunguje. Co se tyce tvych emotivnich symbolu, tak se je prosimte aspon nauc psat a odpust si tyhle Hip Hop vylevy.
            • Jak, dávno nefunguje? Co je to za kecy toto? EA rýžuje donucovacím prostředkem v podobě "DLC" (tehdy rozumějme - datadisk) už od doby BF2.

              Tak tady nemel sr4čky. Já vlastně zapomněl, tobě totiž BF2 a datadisky jako Special Forces nic neříkají...
            • Ukaž mně jednu větu, kde sem uvedl, že BF3 je nekvalitní produkt? Jen sem uvedl: "od hry očekávám kvalitní plnohodnotný produkt". Neříkám, že BF3 nemá svoji kvalitu, ale není plnohodnotným z celkového pohledu.
              Důvod oznámení, že bude jisté prémium s takovýma vlastnostma? Tak třeba slušnost a vstřícnost, ale tyhle vlastnosti se na tak vysoké úrovni bohužel nenosí.
              Emotivní symboly píšu tak, jak je píšu, hlavně pro automatické převedení do grafické podoby např. u mailu a podobně, což nechci. A potom, abych nebyl ve většině, co to píše jako třeba ty, tak jak je to "správně".
              Jo a k tomu Hip Hopu... Kdyby si věděl, tak ve spojení se mnou většího nesmyslu nenapíšeš.
          • Koukam ze ti dosly argumenty. Myslim si, ze povestnou korunu tady nasazujes ty se svejma dvojteckama a zavorkama, jakobys mel mozkovou disfunkci. Tomu rikam spravnejch 29 let :D gratuluju
            • Sám si žádné neuvedl.A to že to tak podle tebe ve světě chodí fakt argument není.
            • Vše podstatné sem řekl a ty si neřekl nic, co by stálo za jakoukoli diskuzi mimo to, že si pobavil jednoduchým, byť vtipným humorem, který mám taky rád ((: A co se týče emotivních symbolů, ty Ti snad nemusím vysvětlovat. Jelikož má většinová konverzace s lidma se děje v reálu mimo diskuze, tak mám tendenci přenášet emotivní postoj z reálu do psané formy. Toť vše ( ;
    • ma pravdu predseda. *5*
  • Jenom se směju, že vás to baví pořád kupovat ty hry od EA, vždyť je to furt stejný, vydají napůl udělanou hru, řeknou že je to plná hra, hráči začnou brečet, že tam vlastně půlka věcí chybí a hodné EA to dodá hráčům v malích dávkách v DLC a nakonec jsou všichni šťastní *3* (a hlupací co to kupujou aspoň o 3 tisíce chudší)
    Proto pirátím bo na to nemám a jsou projekty, které si moje prachy zaslouží mnooohem více viz. Amnesia a Dear Esther, než tahle přesvícená kopírka COD *16*
  • Nechápu tyhle nářky a osočování ze ždímání. To si jako někdo myslí, že to dělají pro něčí krásné oči? Není to tak dávno co hry ( novinky na konzole ) stály 1800,- . A to jsem měl třetinový plat. Dnešní strategie, kdy chtěj za hru podstatně méně mi vyhovuje. I se základní hrou si člověk může užít spousty hodin zábavy. Sice kratší singly než tenkrát, ale dnes zase táhne hru on-line. Když si rozpočítám kolik hodin zábavy se dá vytřískat ze základní verze hry, a kolik moc map je za premium, tak opravdu nechápu jak si lidi můžou stěžovat. A to že každá hra časem zlevní je snad jasné. Kdo má méně peněz tak si počká na slevu či bazar. A nemůžou přeci nadávat ty co to už rok hrají, že jim to přijde ne fér, protože oni za to daly 2300. Takhle je to přeci se vším. Elektronika, počítače atd.
    Prostě díky nižším cenám her ořezané o DLC ( i když to je dosti kruté nazývat ty hry ořezané, protože i v základu jsou docela dost obsáhlé ) si ji může koupit víc lidí hned při startu hry. A kdo ani na to nemá, tak si nějakou dobu počká. Mě to prostě přijde fér.
    • Každý, kdo reaguje jako ty, absolutně nepochopil, o co druhým jde. Už mně nebaví lidem jako ty, neustále dokola vysvětlovat systém, kam to směřuje, protože pokaždé se někdo jako ty najde, co druhé nepochopí. Proto postnu jenom obrázek, který to docela dobře vystihuje a jde na tom docela dobře vidět, že tímto tempem bude hůř. Jen se obávám, že do tohoto systému spadnou i Ti, kterých se to moc netýká, ale pevně věřím, že se tomu tak nestane.

      http://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg
      • A z čeho soudíš že to tak bude. I samotná hra má dost slušný obsah a je plně funkční a hratelná za docela přijatelnou cenu. Rozpočítáno na hodiny je to cena skoro směšná. A PREMIUM je taky slušně nabytý přídavek, bez kterého si ale hru můžeš v pohodě užít.
        Nevím no, když jsem hrál BTF2 Modern Combat na PS2, tak to nemělo singl a v multiplayeru to mělo snad jen osm map a to vše za tuším 1500. Takže konkrétně u série BTF je podle mě obrázek s Monou úplně mimo.
        • Nebudu se s Tebou dohadovat, protože to nemá cenu, ty si pojedeš pořát tu svoji obhajobu. Akorát pár faktů:

          BF2 pro PC (konzoli tu neřeším a nemá smysl plést konzole a PC dohromady. Osobně mám oboje a taky to nepletu) proběhlo následovně: 12 map v origo hře + 4 mapy postupně v dalších patchích. Pak se objevil expansion pack (placený) Special Forces, který mimo jiné přidal 8 map.

          Jak je na tom BF3? V origo hře dostaneš 9 map a konec. 4 mapy pro karkand (placené), 4 mapy pro close (placené). Teď sme bez jedné mapy na počtech základní hry BF2, tak mně tu netvrď, že Mona Lisa je mimo. Zjisti si fakta a pak můžeš oponovat.
          • Tak má to cenu. Náhodou už mám trochu jasno. Hold je to o tom že se hry dělají multiplatformě a bohužel pro PC se hry spíš přizpůsobily konzolovému schématu. Takže věřím že PC hráči jsou smutní. Naopak konzolisté ( já ) mohou být spokojeni. BTF hraji právě od dob konzolvého BTF2MC a tady je pro mě jasný postup k lepšímu.
          • ZvacA
            + volná ruka moderům, takže další obsah v rukách samotných hráčů. To je dnes již tabu...
          • Trochu u BF2 zapomínáš na boosterpacky (úplně první DLC, kde právě EA zkoušelo nové obchodní schema :D )....
    • V mém případě 300 hodin solidní zábavy - taky naprosto nechápu, jak někdo může tvrdit, že je to drahé. DLCčka si svoji cenu také plně zaslouží, třeba už jenom kvůli mapám - ty jsou prostě perfektní.
      • Ano i ne, co me stvalo je ze mam premium, a jeste k tomu karkand zvlast, protoze premium prislo pozdeji.. to je jedine co me stve. Btw ty hodiny hrani, co mi to dalo, super.
  • a este ked som sa dopocul ze BF4 bude zas z modernej doby,to si asi robia srandu alebo co? s tou hrou som asi skoncil uz,fuj EA,fuj DICE
  • Fuuuuj hnus ! Fakt battlefield 3 mně zklamal na plné čáře ! Je to úplně samá vyžírka jako codko. A prosím nehetujte mně a přiznejte si že je to pravda. Snaží se s lidí vyždímat poslední korunu. Pořád samé DLC,premium obsahy,premium edice a podobné výhody pro blbce které za to pořád ještě platí a nechtěj si přiznat že je to krádež. *10*
    • EA = modern company *16* *10* *16* *10*
  • Je normální platit za datadisk plnou cenu hry? Podle mě ne! Pamatuji si B-Vietnam i B2, obojí byly dobré hry ale dál jsem nenašel jediný důvod pro koupi, takže toto mi bude taktéž u zadnice.
  • To jsem chtel pockat.. bf3 a premium + vsechny dlc rozumim tomu dobre ? .. takze i ty,co ted budou ? :D
    Ja mam zaklad nastesti jsem si premium nekoupil (protoze,cekam az to bude jeste levnejsi nez 700) doufam,ze pujde koupit premium i s temi novymi dlc .
    • Tobe staci kdyz si koupis to premium co je ted...ta nova verze znamena akorat Zakladni battl (ten co mas) + Premium co uz ted jde koupit
    • ja koupil bf+premium za celkovych 1070kc a levnejsi uz to asi ted nebude, za par let jedine.. bc2 je v dnesni dobe tak za 200kc po te dobe
  • Je to pluvanec do xychtu vsetkym vernym fanusikom tejto inak uzasnej hry. Proste prasaren *16*
  • Kdyby ste si meli vybrat co by ste si zvolili Unreal Tournament III nebo Battlefield 3? Podle mne prave ten Unreal dokaze i dnes nabidnout dost peknou reznou zabavu zatim co Battlefield je takove to "tezke" planovani. Uz aby Valve ukazala neco z te 5 lete utajovane praci kuli 3 episode nebo i hlavni hry Half-Life si poridim novy stroj.
    • nechápu jak můžeš k sobě přirovnávat Frostbite 2.0 a UEngine 3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit