Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na čem to asi hráli *8* *1*
    • cece asi na PC.. oni jak jsou vsichni zblbnuti z tech konzoli tak jsou ted vyvati co ty grafiky s dx11 vlastne umej :P
    • ZX Spectrum.
  • Ja pocitam ze BF3 bude mnohem lepe vypadajici CoD s rozsahlym ovsem hlavne na efekt zamerenym destrukcnim modelem. Pokud SP nabidne neco vic budu to brat jako bonus navic. Tak ke hre pristupuji a myslim ze me neceka zadne zklamani az se objevi na pultech obchodu. Zminka o porazce CoD kterou lze vycist v kazde druhe vete DICE nebo predstavitelu EA na hre jiste zanecha svoji nesmazatelnou stopu.
    • Tak pokud jsi s tím spokojen,tak zklamán asi nebudeš.Mě osobně by ale cod s hezkým audiovizuálem zrovna nenadhnul.Proto doufám,že aspoň ten MP půjde ve šlépějích bf1942 a bf2.
  • dalsie nove video z BF 3 odporucam !! http://www.youtube.com/watch?v=TfrrAp1blaM
    • proc z toho delaji hollywoodske becko ? ... jako grafika a zvuky super .. ale clovek aby se bal zavadit loktem o auto aby nevybuchlo a oprit se o barak aby nespadnul .. proste moc hrani na efekt a malo skutecneho hrani .. spousta drobnosti, jako prave prehnane efekty, toporne drzeni zbrane, vojaci drzici u skakani z letadla pusky v rukou, zoomujici holo, nelogicke skripty a pod. to lehce srazeji prave na uroven CODu .. vim ze to nejsipis zachrani MP a kampan bude na jedno proletnuti poutava, ale je to celkovy trend FPS ktery zacina spoustu lidi znechucovat .. no nic .. bez tak si to koupim pac neni co jineho, tak proc si vlastne stezuji :)
      • Protože vetšinu hráčkské komunity očividně baví tyhle popcornové hry ala cod,medal apod.A protože EA chce překonat prodeje cod.A jak jinak to udělat,než tak,že se zaměří právě na hráče cod. *3*
        • ja si myslim ze udelat par "dospelejsich" mene "same old shit" FPS a hraci se rychle zase rozmlsaji nad hratelnosti .. spousta z nich proste jen upadla do apatie ale v nekde hluboko porad touzi po kvalitnich hrach :) beru, ze jsou prachy na prvnim miste, preci jen je to v prvni rade business a ze to chce jit pro jednou trochu z kuzi na trh a zariskovat, coz si mnoho studii dovolit nemuze, ale ono se jednou nekdo objevi .. :)
          • Je to mozny,podle me za uspechem cod stoji do znacne miry i znacka.Lidi to tak nejak kupuji ze setrvacnosti,kdy prvni dily byly fajn ,ale postupne to zacalo upadat.Co se tyce toho "zariskovani",cas od casu se nejaka takova hra ukaze a dokonce i obcas i od tech velkych hernich spolecnosti jako treba prave EA.Namatkou jmenuju mirrors edge,coz je dle me hodne povedena hra.Chtelo by to vice takovych her,ktere prinasi svezi vitr do stojatych vod herniho prumyslu.
            No a pak tu mame indie hry,kde se originalni pociny objevuji nejvice z logickych duvodu.
            Pokud bych se drzel fps zanru,tak z posledni doby me oslovilo jen par her a to stalker:COP,metro 2033 a tedkom v nasledujicich minutach vychazejici portal 2 *3*
    • Audio vizual je bezkonkurencni,to se musi nechat.Ale jinak to na me pusobi jako takova popcornova jizda ala cod/medal.Snad uz co nejdriv ukazi neco z MP.
  • Hlavně doufám, že chlapci z EA nenakážou dice udělat další "Medal" místo BF3, páč se to víc podobá CoD. Buď jsou to takoví zabedněnci, že se těmi prodejními čísly zabijou sami, nebo si uvědomí, že chcou kvalitní hru bez ohledu na mainstreamovou konkurenci. A pak teprve bude nový Battlefield pořádná pecka.
    • Ja se prave obavam,ze to bude spise ta prvni varianta.A na vine neni dle meho DICE ,ale prave EA,kteri uz nejaky ten patek kazdou chvili vydavaj nejake prohlaseni,jak chcou sesadit cod z pomyslenho komercniho trunu.
  • Tomu EA musi ten komercni uspech COD hodne lezet v zaludku a popravde mam obavy,aby to nepoznamenalo prave BF3 ,se kterym otevrene hlasaji jak porazi COD.
  • Me se ta jejich neustala snaha porazit COD vubec nelibi.Obavam se,aby z toho nakonec nebyla hra svymi hernimi mechanismy az prilis podobna prave tomu COD.Kazdou chvili vypousteji do sveta reci o tom jak s BF3 chteji porazit cod.Obavam se,ze toto bude mit ke klasickemu BF2 a 1942 hodne daleko.Snad se pletu,ale zatim me o opaku nepresvedcili.
  • Problém: mám Bfbc2 a nevíte proč se mi nejde přihlásit? po mě to chce pořád serial key a když ho tam dám tak mi to napíše že už je použit a nejde se přihlásit, dík za rady
    • Pokud máš originál tak se hold musíš spojit s EA podporou. Nijak jinak se to nevyřeší ...
    • A máš originál?
      • Origo mám *9* *9*
        • Tak asi hurá na http://eacs.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/544
  • Zbohom Battlefield tak ako ho poznáme (a ako ho máme radi) *9*

    PS: pridávam sa k tým, čo tvrdia, že sa snažia porovnať jablká z hruškami...
  • Myslím že srovnávat BF2 a CoD je hloupost. Sice jsou to žánrově stejné hry, obě jsou to FPS, ale jinak se úplně liší. Jen se nad tím trochu zamyslete. Myslím že se můžu nazvat BF2 veteránem a na BF2 bych nedal dopustit, ale zároveň bych nenadával na CoD jen kvůli tomu, že to není můj šálek kávy. CoD jsem taky hrál (samozřejmě mám na mysli MP) a na mě je to příliž hektické, a proto mám radši BF2. Je to jen o tom, co má kdo rád a nemá smysl tady řešit, jestli je lepší CoD nebo BF2. U BF3 fakt neřešim singl, protože BF3 je o MP (CoD jakbysmet).
    Jen moc a moc doufám, že se jim podaří zachovat "hratelnost", na extra super efektech mi moc nezáleží, hlavně že se u toho budu bavit a budu se k tomu chtít vracet.

    A když se to nepovede, pořád mám BF2 (i když dobrejch serverů je už pomálu:().
  • Osobně si myslím že namísto patetických dějových zvrat(k)ů, by mohli konečně autoři ukazovat i odvrácenou stranu války, kdy umírají stovky collateral damage, jinak známých také jako civilisté. Kdy obyčejní vojáci, nejsou schopní se vrátit do běžného života a trpí psychickými problémy, nebo když se zakrývají válečné zločiny účelovou lží. Aby se třeba hráč zamyslel, že když bombasticky spadne celá budova, tak v ní také mohl být někdo, kdo nemá s válkou nic společného.
    Filmy dokázaly že jde udělat příběh, kdy se bojové nadšení střídá s absolutním rozčarováním z války, viz. např. Četa, nebo Olověná vesta a přinést zároveň nějaké poselství. Grafika fps vojenských her dosáhla téměř fotorealističnosti ale úrovní děje to jde s nimi čím dál tím víc z kopce....
    • Souhlasím s tebou, ale zkus se poptat lidí okolo sebe, kdo viděl Četu a Olověnou vestu (a líbilo se mu to) a zaručuju ti, že jich bude minimum oproti počtu lidí, co viděli Armageddon, nebo Pearl Harbour. A podobně přemíšlejí obchodní manažeři při vývoji hry.....jednoduše "prachy, prachy, hlavně prachy" a trefit výsledkem tu konzumní část společnosti.
      • S těmi prachy a obchodními manažéry máš pravdu, ale někdy jde začarovaný kruh prolomit, protože ti manažéři právě koukají jen na výnosy a forma jejich dosažení je jim ukradená. Když kdysi Četa získala oskara, stal se z ní blockbuster, který spustil lavinu podobných filmů, jako Narozen 4. července, nebo Oběti války.... Myslím že kdyby nějaký šikovný vizionář udělal podobně úspěšnou hru, tak by to odstartovalo nový trend... Otázka je jestli by to bylo dobře, protože takové to ždímání témat do poslední kapky (jako například hry s tématem II.SV) nemám rád.
    • Tohle by asi neslo. Sice napad hodne zajimavej, ale svetovekoflikty zivi verejne mineni. A hry jsou politicky hodne angazovane. Krasny priklad je Homefront a korejskej problem v Japonsku. Stejne tak se snazi hry zobrazovat jenom to, jak hodni spojenci bojuji proti spatnym na druhe strane a jedina zverstva na civilistech jsou prave jenom od protivnika. Je to sice smutne, ale fungujici. Podpora operaci napriklad v Afghanistanu uz je tak dost posramocena a jeste udelat hru, kde padaj bomby do skol...to by sme si tam mohli fidlatka rovnou zabalit. A kdo tvrdi, ze by to bylo dobre, ten ma o danem konfliktu predstavu nula, vybudovanou prave hranim podobnych her. Nee, kazdopadne tohle by byl uz asi nenkej led....viz strileni na letisti v CoD....
      • Já si zase přál zahrát si druhou světovou válku z pohledu německého vojáka. Zatím to bylo možné jen ve strategii Company of Heroes, ale jako FPS to asi nikdy možné nebude.... Zřejmě by to spustilo řadu nevole...
        • SedRicKCZ
          Taky bych si chtěl zahrát za teroristu, nácka apod. Pohled z druhé strany by mohl být dost zajímavý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit