Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať radši udělají plnohodnotný 2143, nebo 1943.

    Tyhle DLC odehrávající se v jiném časovém období (např Vietnam v Bad Company 2) jsou jen takové berličky, aby se měli na co vymlouvat, protože příští díl bude buď 5 a nebo Bad Company 3 a ty se odehrávají kde? Ano opět v současnosti - děkujeme odcházíme...

    Ať žije adblock
  • tonnymontana
    Frostbite byl dle meho soukromeho nazoru upatlan aby se usetrilo a neplatil se poplatek externimu studiu ktere pronajima ci prodava engin.

    jinak BF to je pro me silena hra krome toho ze do toho vrazite neskutecne moc penez od hry, pak DLC (coz by melo byt zdarma vzhledem k obsahu) az po premium a dalsi vlny placeneho bsahu se hrnou mno kdyz to nekoho bavi tak ok ale nedavno jsem zkousel starsiho bratricka a bavil me daleko vice navic byla to jedna koupe coz stacilo. trosku mi to pripomina WoW (ktereho nejsem hater) proste zamerit se namladsi rocniky kterym to rodice koupi. Dosdpelej clovek kazdej dlc kupovat ve vetsine pripadu nebude ale kdyz vam vase ratolest otom zvani celej den tak radsi sate tech nekolik stovek at se muzete koukat na fotbal:D
  • eStar
    Ne, nevyvolává.
  • Slovy klasika - lejno které bylo lejnem lejnem zůstane, protože i když se nevoní a dá e do nového obalu bude smrdět furt stejně a po rozbalení i tak vypadat.
  • Frostbite nema sanci konkurovat v rozlehlosti bitev, i kdyz naoko mapy vypadaji velike. V skutecnosti nejsou, na stihacce se musite neustale tocit aby ste nevyleteli z mapy, to v BF2 ani 1942 nebylo. Soucasny Frostbite je uspusoben na pechotni boje a graficke detaily v blizkem okoli, BF3 a vyse je vyroben na objednavku EA aby konkurovalo pechotnim bojum z COD. Ta podobnost a orientace je proste nevyvratitelna. Proto technika v BF3/4 je vyslovene smesna a BF2 to hrave predci. Bohuzel DICE se upsalo dablovi a proto uz produkuje jen na objednavku kravataku z EA. Uz sem to vzdal a presel k heroes and generals...
  • Mato1987
    Tak ako boli jednotlivé dlc balíčky ku bf3 naozaj kvalitné a doteraz si viem vybaviť názvy tých veľmi podarených máp tak u bf4 mi to pripadá ako narýchlo zbúchané mapy spolu s pridanymi nejakými zbraňami, ktoré aj tak nikto nepoužíva viacej ako raz.
  • species
    Ja bych radsi neco co vyvola vzpominky na battlefield1942....
    • jestli nekecas a myslis to vazne, tak musim doporucit heroes and generals. sice musis ozelet pacifik, odehrava se to jen v evrope, ale to dejavu je ohromne. jedna dve rany a ses mrtvej, bez respawnu. i kdyz je to arkada, tak si trochu hraje na realizmus. BF3/BF4 je proti tomu jak scifi kktina z holywuudu. pechota, tanky, letadla, hodinove bitvy, vybuchy nalety a kazda kulka te muze zabit... hra je zadarmo, neni to pay2win (hraju to od kvetna) a nemuzu si vynachvalit. je to ale stale beta, ale ten pocit reinkarnace BF serie je ohromnej.
      • Heroes and Generals je super, taky hraju. Dobry mapy, zbrane, slusna atmosfera, moznost vybrat si styl hry. Mam nahranech nejakech 40 hodin a je to fajn zabava.
      • species
        BF1942 jsme hrali jeste jako mali parchanti na lankach :) Urcite se na to mrknu chlape, me nejak moc neoslovuji ty hry ciste o "technice" jako War thunder nebo World of Tanks takze toto zni dobre.
        • Mato1987
          keď si spomínal malých parchantov, koľko ti vtedy asi bolo?
          Ináč tá f2p hra heroes and generals je jedna veľká zabugovaná chobotina :D Hlavne, že tá hra má mikrotransakcie.
          • mato1987, ja som rocnik 82 len tak pre info, takze si viete vypocitat ze vy ste asi boli tie decka co sme my starsi drtili :))) aj v desert strike modu :) (samozrejme srandujem). Kazdopadne boli to velke veci a BF a CS dokazalo kompletne naplnit cele LAN herne... K H+G len tolko ze zopar bugov to ma, ktore ale takmer vobec nevplyvaju na hratelnost, autori pravidelne vydavaju updaty enginu a mnoho bugov sa vychytava. Hra je F2P a nie F2W. Tz. ze si normalne levelujete a unlockujete vojakov a veci, ak sa vam nechce cakat, date euraa a poskocite ihned. To iste ma mimochodom aj BF3 a BF4, tzv cheaters balicky. Kde zaplatite 10USD ci kolko a odomknu sa vam veci, nemusite levelovat. Je pravda ze lietam vacsinou na lietadle, a 40/4 K:D nie je vynimkou. Grafika nie je prehnane exponovana, ale je taka realisticky zasedla. Ked sa hra v noci a v hmle, tak chci nechci, musim nechat letadlo tak a ist sa plizit s flintou v ruke. A ked vidite obrys vojaka 10metrov pred vami a on o vas netusi, tak si naplanujete moment prekvapenia a KILL!! proste on vas aj vy jeho mozete zabit jednou ranou a ta bezprostredna moznost smrti daleko od spawnu s nemoznostou revive je prave to co zdviha atmosferu... keby nieco hram len za nemcov a nick ZOLLINO. Pekny den!
            • Mato1987
              Hah :D ale to čísielko čo mám za prezývkou tu na games.cz nie je môj rok narodenia :)
              Ale musím ti dať zapravdu, ja som v herniach hrával poväčšinou s kamošmi csko, na battlefield nezvýšil čas lebo si herna účtovala na hodinu a kým som si nastavil ovládanie u battlefieldu tak ubehla aj polovička z tej jednej predplatenej hodiny. Ja som 1942 hrával skôr cez internet a tam sme boli so spolužiakmi a kamarátmi na ventrile alebo teamspeaku. No jednoducho to boli staré dobré časy, sem tam ešte keď je čas cez víkend tak dám PR ale už nás nie je toľko...Vtedy sme hrávali húfne aj vietcong multiplayer keď hra vyšla, ale to už zachádzam úplne mimo.
              Proste boli to dobré časy no :)
          • species
            cece okolo 13ti? *1* Proste takova ta doba prvnich lanek
            • Mato1987
              ja som bol na tom podobne, preto som občas zavítal so spolužiakmi do herne kde sme po sieti hrali csko :D
            • species
              Moje prvni vlastni PC bylo az pentium3, nasi nechteli o pocitaci ani slyset takze sem musel makat cely dve leta a koupit si ho sam.

              Takze jsem se k hrani dostal az takhle pozde no :/ Csko me treba minulo uplne, coz je divny pac FPS jsou muj nejoblibenejsi zanr
            • Mato1987
              lol mne bolo o troška viacej, ale ja som okoštoval lanku ešte keď csko bolo v bete :D
        • species
          ty vole na videich to vypada sakra dobre!
  • Pilgrim66
    (...) samozaměřovací pušku (...)

    Poslední věc co BF chybělo...
    • Titanfail FTW. ;-)
  • hlbsie do minulosti? co trebars napoleonske vojny?
    natlac si predovku, vyber si ci osedlas hnedeho alebo cierneho kona, popripade rovno povoz a ked ti ho poskodia nevadi, opravy sa kladivom a dlatom (kon aj povoz)...
    • Podle mě takové téma vůbec nemá smysl zpracovávat pro sérii typu Battlefield. Rozhodně by to nefungovalo jako velká hra - spíše něco vhodnějšího pro hry typu Mount and Blade a pro poněkud vyspělejší hráče.
      • někdo nepozná sarkasmus....
        • species
          sarkasmus na internetu nefunguje, to je celkem znamy fakt
  • Měli by se zastavit a hodit zpátečku. Měli by se vrátit k BF1942 a vzít tuhle hru jako základ. Podle ní pak udělat celý restart značky. Totéž by mělo platit o hudbě. Už mám dost hudby jdoucí na ruku 13ti letým klukům, kteří chtěj mít všechno ultra cool a hudba je pro ně kdejaký hlavně hlasitý praskání ve sluchátkách.

    Je čas na kvalitní hru z druhé světové války. Moderní války jsou prostě až příliš ohrané a nějaká policejní honička taky není bůhvíjak dobrý koncept.
    • Cece neblazni ... 42' a spol se da hrat ...i bez nich, dodnes. Nepotrebuje zadny addware srajdy, nepotrebujes zadnou jejich milost, pustis si srv na svym stroji a muzes hrat. To dneska neni v mode, dneska si musis naisntalovat steam, m$ games, uplay, ... a pak ti mozna na 1z 10 stroju i pojede multak ... 1/2 roku, nez vydavatel usoudi, ze se mu uz nevyplati provozovat servery. A ty si muzes svoji 3litrovou gamesku (protoze samo gamesa + dlc1, dlc2, ...) leda visco.
      • Smutná realita.
    • Presne tak, chce to restart serie co si budem povidat.. ale na hudbu si nemuzu stezovat, naopak .. soundtrack z bf4 nema v hernim prumyslu snad az na deus ex h.r. konkurenta, co se tyce elektronicke hudby. Jiste kdyby mel byt novy dil o svetove valce, syntaky a kdovijak experimentalni hudba k tomu sedne jak mikina s kapuci Milosi Zemanovi..
    • ZvacA
      Souhlasím. I přes jinak kvalitní BF2 a BF2142 a řadu lépe podávané a realistické konkurence (Red orchestra) je 1942 podle mého stále v sérii nepřekonanou záležitostí. Pravdou je, že jako první díl třeba enginem a nebo ledabyle zapracovanou výzbrojí a technikou a prostředím (což zásadně napravuje Forgotten hope modifikace) se mu dnes neodpáře ta vypadající zastaralost, ale svým konceptem, otevřeností a rozmanistostí map umožňující nasazení celé řady zbraní (pacifické mapy na hrad), a hlavně ničím nenarušovanou zábavnou hratelností, to z něj i po těch letech dělá unikátní multiplayerovou záležitost. A podle mýho se Dice od tohoto dílu nepodařilo nic tak zajímavý nadále vytvořit. Osobně neříkám, že by přímo dnešní díly, ať už je jejich tématika jakákoliv, byly vyloženě na pytel, ale postrádají něco, co v sobě nese právě první díl. A je právě škoda, že Dice nemá v úmyslu, kromě jisté pseudojednohubky jménem 1943 navázat na rozsah fungující herního a hratelnostního jádra tohoto dílu bez zbytečných dnešních standardních hovadin. Možná do budoucna, ale to už bude značka definitivně pro veřejnost v řiti...
      • Jen jestli z tebe nemluví nostalgie...kolik nám tenkrát bylo? Nikdy už tak hry prožívat nebudeme. Ale jedno se musí nechat. BF 1942 a BF2 byly o skillu, což BF3,4 postrádá.
        • ZvacA
          Tak, já osobně v 1942 blbnu do dneška, takže zážitky i celkový zhodnocení pořád čerstvý.

          Jinak, to je docela na debatu, co by mělo být v Battlefieldu vlastně "skillem". A proto zase tvrdím, že novější Battlefieldy mají v tomhle svým způsobem pořád co nabídnout (třebaže už jen zkušeností se hrou a znalostí mapy nebo zacházení s kvérem atd). V tom bych problém zase tak neviděl.

          Co mě však na novějších dílech nebaví je pojatá celá ta hektičnost v kombinaci s Frostbite enginem a s ním spojenýma udělátkama typu orientace na mapě pomocí označených vlajek, soupeřů a nevím čeho ještě. S tím mě vadí ta jednoduchá přímočarost a bezúčelnost, s jakou se tam jednotlivé bitky vedou. To právě dřívější Bfka vzhledem k jejich dispozici neměly. Hráči měli určený a viděli na jinak velké mapě strategické body, ale jejich pohyb a způsob k nim už závisel na nich samotných a od toho se odehrávala i ta rozmanistost celého bojiště. Prostě se stávalo a stává, že mimo vlajky se třeba boje přemístí o most na kraji mapy, protože umožňuje jedné nebo druhé straně vpadnou soupeři do boků a tím ho obklíčit ve městě třeba. Například. To současné Battlefieldy postrádají takový nápad.
    • oktavius66
      Souhlas. Měli by zkusit 2. světovou válku. Na Frosbite 3 by to byla bomba. Tak snad se někdy dočkáme, až si někdo konečně uvědomí, že moderní válka začíná být ohraná.
      • eStar
        Vůbec nechápu kde se vzal ten mýtus že je Frostbite 3 kvalitní engine.
      • ZvacA
        Já souhlasím s těmi, kdo tvrdí, že Frostbite engine by tomu uškodil. Kromě na oko efektivní zničitelnosti prostředí je to na vizi kvalitního a se vším všudy velkého Battlefieldu engine o ničem s příliš nepřehledným přebarveným základem. Zcela podělal modery, autoři se v něm bojí dělat bitevní lodě i mapy velkýho rozsahu, a dívat se na uhlazený a vyblískaný Panzery a pušky, který by se společně s prostředím leskly jak psí kulky, o to teda osobně nestojím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit