Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezké, že zrovna games.cz proslulé fašistickou cenzurou diskusí, připosranými redaktůrky jež se zřejmě osypou při sebemenším náznaku kritiky jejich veledíla a majestátu, ale sami se vesele naváží do ostatních v podcastech, mazáním nevhodných názorů, kritiky, připomínek, vtipů i citací samotných redaktorů, bany za všechni a porušování vlastních pravidel diskusí,že tato banda ubohých zakomplexovaných zmrdečků má odvahu recenzovat hru, která jejich cenzurovacímu přizdisráčství tak pěknè nastavuje zrcadlo
    • ravux
      Uvar si caj s medem, dej si Ibalgin a hlavne bud v klidu a teple! Brzy ti klesne teplota a bude ti lip.
  • MickeyMutant
    Tihle ruští tvůrci na kulturní dotace určitě nedosáhnou, to spíš budou rádi, když bez komplikací zvládnou ještě něco vydat. Zvlášť po jejich drzém prohlášení, že "je hra inspirovaná represivními zákony zavedenými ruskou vládou". To je prostě jasná protistátní aktivita na všech frontách evidentní i bez svědectví domovního důvěrníka.

    Mimochodem, na českou Finanční správu dnes, za prvních ca 20 hodin provozu EET, prý dorazilo už kolem 160 udání*11*
    • Ruska federace priznala, ze Stalinuv aparat zabil statisice lidi a distancovala se od nej. A nesvoboda slova dnesnich rezimu? Myslis si, ze i v tehle zemi muzes rikat co chces? Ze ti medialni media neserviruji informace jen jednostranne a jine prehlizi... Hra ma dobry namet. Chtel bych ale videt hru, kdy jako mimistr zahranici budu decimovat samostatne regiony a vyvolavat obcanske valky. Nemluvim o Rusku. A kdo nevidel Stonovo "narozen 4. Cervence", mel by si doplnit filmove vzdelani.
    • ravux
      Schvalne jsem otevrel diskuzi, jestli tu uz nekdo vytahl EET. A bum, hned druhej. Ja jsem teda zadny oznameni na FS kvuli uctence neposilal a ani nebudu, ale az te okradou v tramvaji nebo ti vykradnou byt, budes to hlasit? Budes "udavat?" A myslis, ze kdyz nekdo okrada stat, ze to se te netyka? Ja v tom nevidim rozdil a tudiz nechapu tu retoriku o udavani. Tohle mi prijde paradoxne fakt priserne bolsevicke (po vzoru Kdo nekrade, okrada rodinu, alias Krast z eraru je OK, vsak erar pada z nebe), nazyvat lidi, kteri ohlasi kradez, udavaci. Udavac byl za totace nekdo uplne jiny, takze podobna retorika je zcela mimo misu. Ale zni to cool, ze jo?
      • je to nesmysl... místo aby se řešilo kam mizí státní peníze, tak se tyhle díry budou lepit z kapes drobných živnostníků - měly by se řešit důležitější problémy, EET není aktuální
      • Kdysi jsem cetl nejaky clanek s nasim hokejistou nebo fotbalistou co se prestehoval do svycarska...rikal, ze super, ale ze je treba si zvyknout na takove veci jako opravdu dodrzovani ruznych predpisu a zakonu na ktere se u nas tak nejak kasle...ze si tam nikdo nedovoli jezdit rychle, nebo priklad, kdy on zaparkoval kousek od vlastniho domu na miste ktere bylo vysrafovane jako zakaz a sousedi zavolali na policii, ze tam stoji a on dostal pokutu. Kazdy by chtel poctivy a spravedlivy stat, ale ceska moralka je tomu jeste hoooodne vzdalena
      • MickeyMutant
        Ty opravdu nevidíš rozdíl mezi skutečnou krádeží a situací, kdy ti v hospodě předloží účet třeba bez vyznačeného zdaněného spropitného nebo nově vyžadovaného chybějícího fiskálního kódu? Navíc první den provozu systému? A rozvíjíš hned teorii o okrádání státu. Tipnul bych si, že pracuješ na ministerstvu financí pod Burešem nebo aspoň v Agrofertu. Někde v takovýchhle WTF srovnáních musí nejspíš idea bonzáckého EET opravdu klíčit. Všeci kradnů, viď?
        • Nebud naivni, udavani tu bylo pozehnane i pred EET.
        • DwaR
          o tom vašom novom čomsi viem len málo (kravín máme aj u nás na svk dosť, nepotrebujem do bodky poznať susedné), ale tu si myslím, že máte kus pravdy obaja.
          ravux má pravdu v tom, že to nie je udávanie v tom negatívnom slova zmysle. ono upozorniť na porušovanie zákona nie je udávanie, je to normálna čestná vec. ty sa chováš čestne, ten čo ho porušuje je ten "zlý".
          na druhej strane máš kus pravdy ty, že občas prílišná represia, buzer a byrokracia zo strany úradov naozaj priam volajú po občianskej neposlušnosti.
          ale to by bolo na dlhú tému, čo sem nepatrí. tak chlapci kašlite na politiku, tú treba riešiť aktívne inde. tu sa hrajeme :)
          • MickeyMutant
            Být Slovákem, tak bych o téhle kauze spíš taktně pomlčel a zdržel se morálních i jiných soudů, vzhledem k tomu, jak rozhodla právě slovenská justice v případě agenta Bureše poté, co mu kolegové z StB přišli na svou čest dosvědčit, že nikdá agentem nebyl. Raději se tedy drž své rady, kašli na politiku a běž si hrát.
      • Ano, na Wiki by to meli opravit, je tam jeste stale puvodni zneni slova udavac, ktera jiz neni platna...
        Beholder rulez!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit