Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WoW si to zaslouzi. Osobne jsem zkousel Elder scrolls online (byl jsem fanboy, uz davno nejsem - pro me mrtva hra - po dvou mesicich prestalo bavit, vymizela chut hrat), ArcheAge se divim, ze tady neni, ale stejne me to po mesici a pul hrani prestalo bavit (demotivujici P2W prvky, naprosta nevyvazenost class. Nicmene dobry koncept, ale v rukou spatne firmy). Od listopadu jsem znovu mirne zavisly na WoW a stale me to bavi. Cim to tedy je, ze hra stara 10 let, ma stale v sobe tu stavu a nove napady kazdy datadisk? Rozume dokaze nastavit obtiznost raidů a clovek ma chut progressovat, porad klade hraci nejake nove challenge. PvP nehraju, takze nemuzu soudit balance class, ale v PvE je to celkove parada. Kazdopadne super datadisk. Zaslouzene vitezstvi. Haters gonna hate anyway.
    • Hele mám úplně stejný problém. Koupil jsem si snad všechny MMOčka co vycházeli. A nikdy jsem u toho nevydržel déle jak 2 měsíce. Wowko hraju už od vydání a prostě vždycky mě to přitáhne zpátky. Ale jak říkáš haters gonna hate.
      • kluci, meli byste si priznat, ze mate vaznej problem, zavislost

        proto vas bavi jen wowko a nic jinyho
  • Zkoušel někdo ten Firefall?
    • Jack1947
      Jo, nic moc ... to už je možná lepší Quakový Freefall. I když tam nejde jezdit vozidly, není tam obrovská (zbytečně) mapa.
  • Když už jsme u toho tak wowko vůbec nezaválelo, bugů jako noha, nevybalancovanost class... Hunter obecně,re3,feral,discoP... a samozřejmě DK... ano i po 10 letech vývoje nejhranějšího MMO se najdou classy co mají God mod... vtipné jak dodrbali mága a kompletně i jeho playstyle. Především mám na mysli pvp. WoWko je zabijákem vývoje ostatních MMO her, dokud bude mezi náma nic moc dalšího a lepšího nás nečeká. Wildstar hraje ani ne po roce vydání kolik? 4mega? s těží... co ESO... leda tak považujeme za největší zklamání roku. Pardon ale MMO, ve kterém je nejen equip ale i skill otazkou peněz... tak to na trh snad ani netahejte... Dokud se hry nepřestanou dělat pouze pro casual hráče, nebude nikdy nic lepšího než dnes už průměrné komerční WoWko. Dříve to mělo myšlenku, dnes ji to postrádá, každý může jednoduše získat všechno... kde je rozdíl mezi hráči...kde je podstata MMO her dnes? ...
    • Lol jestli mas problém v PVP s mágem tak to opravdu není en o hrou ale přiznejme si je to tvým a rukama
    • Rejsek
      Holt u toho kazdy nechce sedet 10h denne. Navic v tehle uspechane dobe je instantni zabava zadane zbozi. Jakkoliv to bylo drive hardcore, myslenku mely mmo vzdy stejnou - udrzet te u hry co nejdele platiciho. Na co myslis, ze se zveda lvl cap, lepsi itemy? Abys mel zase duvod hrat x mesicu a byt na spici. Tahle hracska touha je to, co zivi tvurce mmo. Takze ji v tobe budou pestovat a podporovat ji, dokud to pujde. Tohle uz jine nebude, prachy ovladaji vsecko ;-)
      • Ne každý si chce dokupovat zvýhodňující balíčky... pak s tím lézt kamkoli ať už do dungů nebo bg... každému co si kdo urve... ne zaplatí. o tom mluvím. To je největší zabiják současných marketingových strategií u obdobných her. Mám nechuť hrát cokoliv s kýmkoliv kde dotyčný je zvýhodněný jen kvuli penězům co do toho vrazil.... Udržení platiče u hry co nejdéle jde ruku v ruce s 10ti hodinovým sezením minimálně. Nikdo po nikom nechce aby to bylo obtížné na hraní. Hlavně ale aby vše nebylo dostupné pro každého hlupáka. Zlaté Wotlko ještě. Stejné jak u RPG kde každý jede na magii a draky... těm jde přímočaře o prachy, naopak držím palce Warhorse právě kvuli tomu, že jdou jiným směrem. Porovnat Morrowind se Skyrimem je také co se do obtížnosti týče jablko a hruška
        • Rejsek
          Nejvetsim prznitelem nabidky mmo na trhu jsou sami hraci. Protoze tvurcum ukazali, ze se ani wowko nemusi snazit prekonat. Dali jim moznost si zaplatit za to, aby byli lepsi nez ostatni, kdezto ve wowku platis za to, aby tomu tak nebylo. Prosty chtic prevahy nad ostatnimi je to, co plni kapsy tvurcu f2p titulu. A nekteri do toho nacpou mnohem vic, nez je rocni predplatne wowka. Vsadim se ze pokud bys secetl hrace vsech f2p, tak wowko hrave prekonaji. Osobne preju wowku, dlouhy zivot, protoze to je uz zrejme jedina "poctiva" online hra. A hlavne, f2play je spatny nazev a blbost. Spravne je to f2PAY. Tvurci budou vzdy investovat do toho, z ceho vyplyne zisk a ve finale si za to hraci muzou sami. Nabidka se nezmeni driv, nez se zmeni poptavka. Tot vse.
  • Neobjektivní až běda. Když už jste do výběru zařadili hry, které vyšly před X lety a nadále fungují skrz vydávaná rozšíření (tzn. nejedná se o novinky roku 2014), tak proč ve výčtu chybí třeba skvělý EVE online?
  • Zkoušel jsem trial wowka a musím říct že až na ten combat to je stále skvělá hra, jen škoda těch poplatku... Herní čas bych zaplatil ale současný model ne ne.
    • Jenže combat tvoří 90 % hry. Mně combat ve Wowku příjde naprosto přišernej. Je to divný, určitě to bude čistě můj subjektivní pocit, ale combat třeba v takovém LOTRO mi tak nějak příjde plynulejší a lepší. Přitom je to v podstatě kopírka.
  • XXDarthVaderXX
    At to nemusim hledat, tak odpovim. DayZ zatim jeste nevysla...predbezny pristup, tak ze tady nama co delat. A v predbeznem je to jasne...Prison Architect.
  • Rozhodně WIldstar nádherný soundtrack prostředí a vůbec :)
  • wow, tomu sa povie prekvapenie, ked blivajzom platena redakcia zvolila wowko. este ze v tom nieje nejaka mini zavodna hra inak by aj tu kategoriu vyhralo wowko.
    • SnakePlisken
      Blizzard redakci Games.cz platí skrytě přes zkorumpovaný WoWfan.cz, ale pšššt. ;-)
    • XXDarthVaderXX
      Ajeje Cobolak sezral salamounovi ho*no...
  • jindra.veliky
    a ten mmo skyrim jeste porad neni F2P? *15* asi to dotuji nez to vyjde i pro konzole a doufaji, ze pak se to uzivy *15*
    • uzivy...ty krabe tak ty bez taky odevzdat obcanku.
      • Ty máš co říkat, nepsat háčky a čárky je stejná gramatická chyba jako i/y
        • chybi ti tecka na konci vety, chytraku :)
          • Tobě taky...
            • A tobe chybi odlisny pismeno misto jmena.
        • Srovnavas lenost s demenci.
          • No nevím, dle mě je lenost ještě horší než demence... za demenci alespoň nemůžeš. :D
  • XorxoxTalarius
    Apropo, proc to vlastne nevyhral ArcheAge? Ze vsech MMO minuleho roku bylo tohle opravdu inovativni a vazne velmi dobre.
    • Archeage je hra pro masochisty , afkovat cely den aby se nasbíral nějaký labor který spotrebuješ za hodinu a potom zase mít zapnutej comp do rána. :- ), RNG systém kdy po měsíční výrobě vám vyjde katana se státem inteligence_spirit to hrozí vyhozeni compu z okna ......:-) ale je to chytlavy a pokud nepristoupite na tu hru Trionu ze můžete mít všechno za real peníze a mate kolem partu fajn lidi ta je to OK a toho patrona zatím platim
    • :D
    • Clovek, co tvrdi, ze je Archeage kvalitni mmo, by mel prodat pc a odevzdat obcanku. Bud ses troll, naprostej casual nebo proste jen vubec nevis o cem mluvis a tu hru jsi nevidel ani z vlaku.
      • XorxoxTalarius
        Nemel jsem s hrou jediny technicky problem, celou dobu jsem se bavil a za technicke potize (jeste navic za obdobi kdy jsem nebyl vubec online) jsem dostal od ArcheAge tymu predmety do hry jako omluvu ... jestli jsi to prestal hrat pred pul rokem a ja pred ctvrt rokem zacal, pak se neni divit ze mame uplne jine zkusenosti.
        To jen tak na okraj.
        A pokud muze vyhrat datadisk MMO roku, pak nevidim duvod proc nemohl vyhrat ArcheAge
      • Rejsek
        Co mas furt s tema obcankama? Tobe uz ji vzali nebo co? :-) Cizi nazor ti nevoni? Nemusi, ale taky je hloupe do nej rypat a nerespektovat ho. Kazdy ma rad neco jineho. Pro casuala to muze byt kvalitni mmo, pro nolifera asi ne. Proste se mu to libi tak co resis, svuj nazor nikomu nevnutis.
        • Ja ji mam uz pul roku proslou. Cizi nazor mi voni, ale rozhodne mi smrdi zminovat Archeage ve spojitosti s MMO roku od lidi, kteri to hraji mesic, stale maji jen rowboat, byli jednou v Hasle a rikaji tomu "jatka".
          • Rejsek
            Ja mam zkusenost takovou, ze to hraju uz mesic a stale me to bavi, necitim se omezen ani znevyhodnen, tudiz za sebe bych ji nominoval. Ber to tak jako kdyby byla treba anketa nejvetsich blbcu bez empatie v diskuzich a ja bych te nominoval, kvuli spatne zkusenosti. Ale nekdo by te zase znal jinak a oponoval by mi. Respektoval bych ho a nerikal bych mu, ze je taky blbec, protoze te obhajuje, ma s tebou totiz jinou zkusenost. Uz chapes pojem empatie, nebo ti k tomu mam jeste nakreslit schema?
            • A ty to ber tak, ze na zaklade tvojich prispevku zrovna u tohohle topicu by to treba nekdo mohl zacit hrat - a ja to vyrovnavam. Nechci, aby tam nekdo ztracel cas na zaklade bludu, co jsi tu napsal, to je vse.
              • Rejsek

                Reakce na příspěvek:

                :-D .....Vic se k tomu neda napsat, vyhral jsi!
    • walltar
      Osobně bych řekl, že kvůli technickým problémům a celkové neschopnosti vydavatele a vývojářů.

      Taky je to hra z roku 2013.
      • XorxoxTalarius
        V Evrope to bylo vydano az 2014, takze to plne splnuje pozadavky a nejake technicke problemy jsem nezaznamenal
        • walltar
          To totálně nevyhovující zabezpečení celé hry? Cheateři, kteří jsou schopní se portovat kam chtějí. Lidi co si postavili v Aurorii baráky, ještě než vůbec byla Aurorie otevřená. Cheateři, kteří jsou schopní craftovat bez využití surovin se 100% šancí na úspěch. Cheateři, kteří mají minimapu, která jim řekne kde je úplně všechno kolem nic.

          Prostě ta hra jako taková je špatně naprogramovaná... a na MMO nevyhovující.

          A tyhle problémy jsou podle všech prakticky neřešitelné, Ruské servery to totálně položilo a EU servery to čeká. Hra je to super, ale tahle technicka nedomyšlenost ji položí.
          • Zapomnel jsi jeste na ten Trioni podvod, kdy ohlasili 10% slevu na nakupy v marketu pro ty, kteri si zaplati patrona a topic asi o 1000 stranach, kde si hraci stezujou potom, co nic takoveho nedostali a chteli je dokonce zalovat, protoze Trion pak zminku o sleve proste jen smazal z nabidky na webu. Neskutecna nehoraznost. Trion pro me skoncil a preju jim jen krach.
            • Ano, diamanty vraceli po 2 mesicich, protoze uz jim teklo do bot a vazne se bali te zaloby, ale jaky to melo po takove dobe smysl ? Vetsina tech hracu, co to hrala od zacatku davno zjistila, ze na to serou a hru hrat prestala. Veskere logicke zmeny, ktere po nich hraci chteli, komentovali tim, ze do kodu nemuzou zasahovat bez povoleni XLgames.
            • Tohle samozrejme prumerny cesky casual hrac vubec nezaznamenal, protoze za prve nic neplatil a za druhe bez znalosti anglictiny na fora nikdy nezavital. Ceskou guildu joine, jen aby se mohl ptat na dementni otazky a do zadnych group aktivit se ani poustet nechce, protoze se boji failu a ztraty goldu.
            • walltar
              Tak tady zrovna s tímhle mě nějaké ty jejich diamanty vraceli zpětně co vím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit