Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Typický český hráč je zvláštní druh. Na většinu titulů hází hejt po půlhodině hraní, co si je z torrentu "odzkouší". Na všem najde alespoň drobnou chybu, kterou pak na fórech nafukuje do gigantických rozměrů s tím jak celá hra stojí za vyližpr*el. Přitom si pořád doma mastí péro nad první Mafií, kterou naprosto nekriticky adoruje a pozažuje ji za nejlepší hru všehomíra, což i přes své nesporné kvality fakt není.
  • Dag0
    DAI je nedodělanej zmetek. Už to mám 2 měsíce koupený a pořád si to nemůžu zahrát, protože to prostě nemá rádo procesor i5-3570 (celá sestava překračuje doporučenou konfiguraci). Naprosto lituji koupě *9*

    PS: Další hry od BioWare už jenom pirátím *10*
  • Já si to Dragon Age snad musím koupit *1*

    Jak je to se soubojovým systémem na konzolích? Jednička byla na PC z pohledu shora a dalo se udílet postavám příkazy jako ve strategiích, ale na PS3 bylo v soubojích vždy nutno ovládat jednotlivou postavu - a ačkoli se hra dala pauznout, říct současně jedné postavě, aby šla sem, a druhé, aby šla tam, nějak nešlo. Je to v DA:I podobné?
    • taktiku nepotrebujes je to kRPG, konzoloidni RPG, staci si dukladne prohlizet svyho panacka v boji a kumpani to vetsinou mezitim poresi i bez tebe *5*
  • Tento rok jsem hrál jen DA:I a DS 2, vámi (diskutéry) velmi vyzdvyhovaný Divinity jsem zatím neměl šanci hrát... Každopádně vidím, že je tu většina lidí, u kterých platí gameplay>příběh a když jsme byly u Skyrimu tak paradoxně většina příběh>gameplay... hele já nevím :D mě ty diskuze příjdou vcelku vtipný když tu vidím, že prskáte na inventář, animace apod. DA je stavěný na příběhu, postavách a lore a ne na takových maličkostech...
    • Příběh nestojí za řeč, větší klišé už snad ani nešlo vymyslet.. Svět zůstává nevyužitej, radši hráče honí sbírat kamení po pouštích než aby udělali třeba funkční město. Val Royeaux je výsměch.
      (A když sem viděl Alistaira s Anorou, myslel sem, že mě vomejou, to bymělo bejt trestný tohleto).
      Pro mě osobně bylo zklamání jak starý známý postavy, ze kterejch se stali dost nudní patroni, tak i ty nový, což je banda nesympatickejch hňupů. A to v světě, kde je pár NPC vrostlejch do země, takže působí dost pustě. prázdně a mrtvě. Sakra, Skyhold by měl pulsovat životem a ne tam bejt pár statickejch tajtrdlíků.
      Z gameplaye se velice rychle stává naprostej stereotyp. Nulová variabilita výstroje/výzbroje, loot o ničem, v tý hře neni jediná zajímavá věc. I ty bonusový "dragon" itemy jsou k ničemu v momentě, kdy je člověk dostane.. A když se k tomu přidaj ty maličkosti, jak některý technický nedodělávky, špatná kamera, tak i mizerně udělaný videa a špatně "zahraný" postavy, předvídatelně podanej příběh a absence jakejchkoliv silnějších momentů.
      Jak sem se těšil, tak sem zklamanej a vůbec mě neláká to hrát víckrát. Svět sem viděl a nic zajímavýho v něm neni.
      Škoda, že to tak dopadlo.. Celý DA mohla bejt výborná sága ala Mass Effect, takhle je to splácanina jak dort od pejska a kočičky...
      • Příběh nestojí za řeč, větší klišé už snad ani nešlo vymyslet - Můžeš to rozvíst tento výrok? Nejsem si jistý jestli jsem dobře porozuměl.
        Z gameplaye se velice rychle stává naprostej stereotyp - souhlasím
        I ty bonusový "dragon" itemy jsou k ničemu v momentě, kdy je člověk dostane - nesouhlasím, je to v podstatě ta nejsilnější zbroj a zbraně které se dají ve hře sehnat.
        Absence jakejchkoliv silnějších momentů - nesouhlasím, já bych je dokázal spočítat na jedné ruce, tohle je ale podle vkusu a emocionální úrovně člověka.
        Val Royeaux je výsměch - Jediný co bylo na pousmátí byl ten francouzský accent, jinak mi to sedělo, Orlais představuje takovou vznešenost a noblesu na rozdíl od drsnýho Fereldenu.
        Svět sem viděl a nic zajímavýho v něm neni - no to je diskutabilní, asi v něm není nic co by tě zajímalo... takový TES svět je pro mě obsáhlejší.
        • "Pozor, máme tu bubáka a jen ty ho můžeš zastavit. Sežeň spojence a znič ho!"
          Tolik k příběhu. A i když se tohle opírá pořád dokola ve spoustě dalších her, tady to ani není nijak extra podaný. Prostě sází na to, že budeš běhat sem tam jak blbeček po vedlejších questech a nevšimneš si.
          Val Royeaux - plácek se třema stánkařema a několika sochama éééé pardon NPC.. Neřikám, že by to hned muselo bejt jak Paříž z Unity, ale jedno náměstí a pár ulic v podobnym duchu a hned by to bylo o něčem jinym.
          Že z Orlesiánců udělali obyčejný kašpárky, budiž, jejich věc. Já v tom teda noblesu a vznešenost nevidim. Jen bandu směšnejch figurek.
          • "Pozor, máme tu bubáka a jen ty ho můžeš zastavit. Sežeň spojence a znič ho!"
            Toto téma tu bylo, je, a vždycky bude, u jiných hrách to ovšem klišééé není :D
            A já jsem si myslel, že to sází na hlavní dějovou linku, tak teda aspoň u mně to tak vypadalo... Udělal jsem dohromady asi 3 vedlejší questy, pač mě nebavily (pokud se nepočítají draci, těch jsem zabil všech 10).
  • Tak ještě jednou zkusím vyjádřit svůj názor a budu doufat, že mě redakce nezabanuje za svůj vlastní, nevulgární názor, ok?

    Stick of Truth je jedno z nejlepších RPG na trhu, ale vyhraje to zrecyklovaná p******* pro k***** *1*
  • Byla jsem dost zvědavá na názor redakce a moc mě potěšilo, že vyhrála DAI. Popravdě jsem to moc nečekala. Ale prostě DAI si to jednoznačně podle mě zaslouží, zbylé hry u mě vysoce převyšuje. Divinity: OS si také ráda zahraju, ale čekám až vyjde čeština, určitě je to velmi kvalitní hra. Jinak třeba Legend of Grimrock II mi přijde jak 10 let stará hra, a stačilo mi abych se chvilku dívala na gameplay a z té kamery mě rozbolela hlava, takže krokovací dungeon ze staré školy pro mě rozhodně není, to už prostě šlo.
    • hm, koukam, ze potetovana ruka zasahla a smazla mi moje prispevky... a to se ji kolikrat zastavam, ze i ona ma pravo na svoje extremisticky nazory a jejich verejnou prezentaci *6*
  • *Tady jsou zase hlody :D 90% z vás tu hru ani nehrálo ale už ví, že to je sra*ka. Zkuste sio to zahrát (ne kouknout na videa) a pak hodnoťe.
    • Chim
      Já bych si to i zkusil, ale stahovat 20 giga přes torenty se mi nechce a platit za něco, co by nejspíš šlo po 2 hodinách z disku... tak bohatý taky nejsem.
      • Jj mas pravdu, ja sem to z warezu stahnul, a 4 hodiny a letelo to pryc.
        Koupit to na zaklade recenzi, tak su asi trosku nastvane :-) Nechapu ze snad vsechni recenzenti davali 9 nebo 8.
        • Cosi
          Protože kdyby sis to koupil, tak bys to po 4 hodinách nesmazal a zjistil, že se to rozjede a je to neuvěřitelně zajímavé. Recenzenti tomu totiž věnují víc než 4 hodinky, které tomu věnují lidi, co to ukradnou a pak to bezmyšlenkovitě zahodí s tím, že je to kravina a ještě svoje názory vyzvracejí do diskuzí.
          • 45 hodin. Stále se to pořádně nerozjelo a je to čím dál tím méně zajímavější.
          • Hmm tak ted me to nandals, ses velke kluk. Uplne stejne sem stahl Wolfa, a Aliena obe hry po 3 hodinach gameplaye koupil, takze tvuj nazor je krapet mimo.
            Dragon Age: I je sr@cka a je uplne jedno jestli to zkusim, nebo rovnou koupim.Mimoto ja zadnou hru bez vyzkouseni nekoupim, hry nejsou nejlevnejsi a na recenze se spolihat neda.
            • Cosi
              Když si tomu věříš...

              Ještě mi pořádně vysvětli, jak porovnáváš akční hry s max. 20-ti hodinovou délku s RPG, které má přes 100 hodin. Moc mě to zajímá *7*
              • Reakce na příspěvek:

                Jednoduse, bud me hra bavi nebo ne.
                Na Dragon Age se me nelibi grafika, combat je uplne obycejne, svet je prazdne,spatne se to ovlada, nevodim jedine duvod proc hre davat druhou sanci nebo za cas ve sleve porizovat
                Prachy usetrim na Zaklinace ktere si troufam tvrdit bude pecka.
  • P1trs
    Tak ted jsem trosku zmateny. Nemelo to byt nejhorsi RPG roku?
  • je to hra pro 13 lete holky *14* a chlapi co nemaji čuraki
  • ja mam na originu Origins, protože to bylo zadarmo. Planuju si to jednou zahrát kvuli tomu že mne na tom bavi souboje. Ale absolutne mne nebavi dialogy. Nic ve zlym ale asi to psala žena.
    Ted hraju Dead State a to je jiný kafe. Ale jsem jen na začátku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit