Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The best http://www.pg.cz/tema/starwars :D
  • Já bych to dal Taken King, už jenom proto, že je lepší, než celý zbytek hry.
  • http://gamifique.eurozpravy.cz/recenze-her/536-zaklinac-3-divoky-hon-recenze

    Ten člověk to odhadl přesně. Všechny problémy, které se tu teď řeší, on napsal už v květnu...
    • Veskoslav
      A Lakatoš a jeho boj svaté války proti Zaklínači. Ale jo, ty jej dle svých slov naprosto neřešíš, ty jenom "kritizuješ" čímž trávíš 50% příspěvky k Zaklínači a 50% k DS sérii, kterou tak slepě obhajuješ:) Ale dál si proklikávej ty svoje zrůdnosti. Možná z toho vyrosteš. I když tam je to silné možná.
    • TheGGG
      sorry, ale kecy tvýho vlasatýho IT bráchy z nějakýho unknown webíku, který má hraní her až na posledním místě tady nikdo nebude brát jako solidní podklad pro tvé argumenty... na to bych ti sem mohl dát milion jiných odkazů s kladným hodnocením...
      a v hodně věcech ten pacholek vyloženě lže...
      • uveď přiklad lži a dokaž ji. Jinak je to mlácení prázdné slámy. Děkuji.
        • TheGGG
          lže ve věcech ohledně dialogů, dabingu, postav... zkuhrá nad kravinami ve stylu, že v lese je víc monster než lidí (né asi). Že u sebe mají lidi v truhlách věci v hodnotě stovek zlatých, což je kravina...
          lže ohledně toho, že banditi jen sedí v táborech... pomlouvá kraviny typu, že je svět kolem geralta statický... tak nevím, jak by si to chlapec jinak představoval cituji: "Vesnici může klidně i roky trápit nějaké monstrum, ale jak se v okolí objeví Geralt, trpělivě vyčká na jeho příjezd, než něco udělá."
          Ne asi, v jiných RPG, si NPC vyřeší svoje úkoly sami a žádné questy na hráče nezbydou... navíc i ve vedlejšácích se často zmiňuje, že vesničani se pokusily monstrum zabít sami, nebo tam jednou bylo, že si už najali nějakého witchera, ale ten se nevrátil atd... další lži a kraviny... je tam hodně subjektivních keců, ze kterých je cítit, že autor je klasický amatér a butthurt... a eště vychvaluje šunt jako Alpha Protocol... Další lži: "V jednom konci mapy takhle můžete skupinku utopenců posekat během půl minuty, ale na druhém konci mapy do stejných utopenců budete řezat bez většího efektu klidně i deset minut jen proto, že mají o pár levelů víc." Toto se mě nikdy nestalo... a dále: "O tom, že všechny odměny z úkolů jsou k ničemu, ani nemluvím." chlapec je asi trochu na hlavinku... dál už jsem ani nečetl, ale recenze je stoka a hnus a důkaz, že dnes si může na pisálka hrát kdejaký jeliman... Jinak chlapec asi hrál nějakou zpirátěnou alfa verzi... ale dík lakatošovi za ten odkaz, teď si alespoň vážím recenzentů na games...
          • kdybys četl předlohu, tak víš, že je monster méně a méně. Konkujce sfér proběhla už dávno, proto monstra jsou velice vzácná. Proto je naprostý nesmysl, aby byl v každé oblasti Gryf, tolik wyweren. Podívej se na jedničku, jak je vyvážená s monstry. Trojka jde čistě proti Lore.

            Banditi sedí u táboráku. To je prostě fakt. Vesnice obsahuje většinou pár vesnic, monstrum tam řádí několik let a je postihnutý jenom jeden člověk, prostě nelogické.

            S těmi utopenci je to samozřejmě taky pravda, záleží na LVL a pokud ten utopenec ma vyšší level, tak to trvá dýl, a je to naprosto nelogické, protože je to pořád utopenec.
            • xD tlumočnice. edit. Půlnočnice.
            • mě je Zaklínač u paty, ale když ve čtvrté kapitole prvního dílu řeknou, že polednice a tlumočnice extrémně vzácná a pak ji vidíš ve Velenu, jen tak během koňského závodu, tak je něco špatně.
            • TheGGG
              rozdíl je tak maximálně v pár procentech života navíc a je to jen hnusné hipsterské šťourání v blbostech... žádný super OP uteponci tam rozhodně nejsou...
              a že je monster víc? No a? Najednou to musí být super lore přesný? Navíc je tam hodně vlků a medvědů, tak jaká pak konjukce... navíc je jasné a to musí pochopit i tvor jako ty, že očividně chtějí tvůrci udělat hru rozmanitou a tak tam dají víc věcí a monster, aby to nebyl stereotyp, už vidím jak by faggots zase brečeli, kdyby tam nebylo dost monster... prostě recenze od té trosky je šmejd a jen šmejd ji může považovat za dobře napsanou...
            • Ty jsi trochu hluchý, že? Monster zcela není přirozeně ke světu Zaklínače. Nasedni na koně a prostě jeď a uvidíš, jak pořád bude tahat meč. Banditů by v lese mělo být více než monster a to z důvodu, že je válka, takže je spousty utečenců apod. Tady se z toho dalo vytáhnou více, ona jako sice je válka, ale vidět to jako nejde. Ta mapa je obrovská, ale pořád je to malinkaté lokace oproti sáze, takže když je tam desítky wywern, tak je to prostě špatně.

              Stačilo do prologu napsat, že proběhla velká konjunkce a monstra se vrátila, takhle je to nepřirozené.

              Tak si projeď třeba k Novigradu, do oblasti, jak si ta babka adoptovala ty děcka, tam je jeskyně a jsou tam utopenci. Pak si jeď do bažin a porovnej si jejích hp .)
            • TheGGG
              není pravda...
              Monster je ve hře přirozeně a v lese je zcela logicky víc monster než lidí, kor když se pohybuješ někde v zapadákově... a je třeba si uvjedomit, že se pohybuješ po obrovské mapě, tak je jasné, že se sem tam objeví nějaké vzácné monstrum... už vidím jak lidi brečej, kdyby tam žádná monstra nebyla...
              a banditi byly párkrát i mimo táborák, nebo ve velkém kruhu od něj, to je fakkt...
              S utopenci to taky není pravda, nebo já jsem si nikdy nevšiml, že by jeden utopenec byl mnohem silnější než jinej, možná to nechce jak pča chodit do oblastí a dělat úkoly na který nemáš level... a jak můžeš vědět, že montrum postihlo jen jednoho člověka... to že mluvíš jen se zadavatelem, neznamená, že se situace netýká ostatních obyvatel... a toto vše je jen rejpání bandy vlasatých hipsterů, kteří hledají chybičky, které by v jiné hře nehledali, obzvlášťe ne ve svých milovaných retro 16bitovkách...
    • Asi recenzoval nějakou beta verzi, nebo hodně ranou verzi, protože například já jsem hrál od prvního dne a nepamatuju se, že by za úkoly bylo vždy stejně EXP bez ohledu na level. Naopak, já jsem za questy na nižším levelu měl 1 EXP. Bugy, které popisuje, jsem taky neměl. Za těch asi 160 hodin si nevzpomínám na nějaký výrazný bug - jenom koně se občas zarazí o kládu půl metru od nich. Že by někdo střílel skrz zeď nebo se teleportoval v boji, nebo že by Geralt nebyl schopen zaměřit protivníka, nevím, to jsem neměl.

      To ostatní je věc názoru - rozvoj postavy ho moc nebavil, mě ano. Příběh se mu líbil, mně zas až tak moc ne (najdi Ciri). Souboje se mu nelíbily v žádném dílu Zaklínače, mě přišly OK ve všech třech.

      To je asi všechno.
      • ty jsi mi expert. Za quest 1 exp, jo? Ach, bože....
        • Lukyz
          Já teda nejsem žádnej expert, ale když jsi např. na 30lvl dělat quest pro 12lvl, dostal jsi po splnění 5 exp. *3*
          • hochu, to bude tím debilnm exp systém, jelikož ta hra je tak špatně nadesingová, že prostě dostaváš exp za questy jenom poblíž tvé úrovně. Nejhorší možný systém questů v RPG ever...

            To je závážná chyba hry.
            • navíc ten Grind tam samozřejmě je taky. Je tam grindovaní levelu pomocí zakázek, což je v podstatě zabij něco, jen je to horší, jelikož pořád musíš dělat stejné mechanismy a trvá to dýl.

              Celej leveling prostě nefunguje, taky aby fungoval, když ho přídávali na poslední chvíli.
            • jenže ty příšery jsou slabé jen dle LVL. Prostě má nižší level než příšera jinde, proto nedostaneš XP. Polednice by měla být polednice, +- stejná a ne, že jedna má LVL 25, tak je těžší než na lvl 11. Tohle můžu fungovat jenom u mmorpg, což je logické. Zaklínač má totálně rozbité expy.
            • Zly design je skor moznost nekonecneho grindu. Na tom, ze jednoduche q pre urcity lvl davaju malo alebo ziadne xp je uplne korektne ako aj skabe a jednoduche prisery. Na druhu stranu to W3 nema ani zdaleka vyvazene , kedze xp a leveling je najviac za questy, ktore mozu byt aj cisto konverzacne.
    • Proboha co je to za mongola? On má k dispozici skvělý originální polský dabing a on si stěžuje na anglické přehrávání. Tímhle pro mě tenhle hloupý článek skončil. Jestli mu za tohle fňukání někdo platí....
      • co je originální na polském? Co je neoriginálním na anglickém? Takže pro tebe skončily všechny recenze hned na začátku, jelikož 99% recenzentů to hrála v angličtině.
  • Ja nechápem čo riešite tu stále - Bloodborne mal výborný datadisk, ale bol to perfektný príklad datadisku.. prosté rozšírenie pôvodnej hry (čo vôbec nie je negatívom)..

    Srdce z kameňa je ale datadisk, ktorý by mohol obstáť ako vlastná hra.. dĺžka 15 - 20 hodín je taká istá ako pri South Parku: The Stick of Truth, má svojich zaujímavých a ťažkých bossov, má svoje vlastné postavy, veľmi zaujímavé, zábavné, vtipné ale aj hororové questy a to aj v rámci RPG hier, svoju vlastnú hlavnú linku, 2 rôzne konce, veľa možností rozhodovaní a ich dôsledky, jedného z najlepších a najcharizmatickejších "zlých" protagonistov v hrách z posledných rokov v osobe Gauntera O'Dimm + štandard datadiskov = nové brnenia, zbrane, lokácie, monštrá a nepriateľov, atď..

    Neviem prečo práve na Games je tu taká veľká neznášanlivosť voči Zaklínačovi 3 - ok, aj vás nebaví ale načo tu kydať hnoj nato.. ale aspoň vidno akí sú "fanúšikovia" Bloodborne dospelí.. namiesto normálnej komunikácie sa musia znížiť k osočovaniu a k urážaniu.. aspoň, že väčšina fanúšikov Zaklínača sa k tomu neznižuje ... keď, aj ľudia na stránke PlayStation.com zahlasovali za Z3 a vyhral nielen najlepšia hra roku, ale aj najlepšia PS4 hra roku, najlepší príbeh, najlepší OST, najlepšie DLC a CD Projekt RED najlepšie štúdio roku.. to mi hovorí, že vo všeobecnosti hráči PS4 sú taktiež normálni ľudia, a nie ako tu títo fanúšikovia Bloodborne, ktorí nevedia pretrpieť, že aj iná hra minulý rok bola podobne dobrá ako ich BB

    Moja najobľúbenejšia hra všetkých čias - Vampire Bloodlines - nevyhrával žiadne ocenenia a chodil som na net, aby som vyplakával ako je to možné a urážal ostatné hry a ich fanúšikov? Nie.. v pohode som žil ďalej, tak fakt neviem prečo sa ľudia tu na games.cz nemôžu pokúsiť o to isté.. to, že napíšete, že nenávidíte Z3, jeho súbojový systém, jeho svet, príbeh, questy, atď. a že všetko z toho je otrasné, to automaticky neznamená, že je to fakt . a ešte ku tomu tvrdiť, že Z3 je mainstream a že Bloodborne nie? Neviem, ale akosi pri tomto chýba logika, nie? Bloodborne mal tiež niekoľko miliónový rozpočet, ďalšie milióny na reklamu (hra mala obrovské billboardy po celom svete, reklamy v TV, na mrakodrapoch, ad.), predalo sa ho minimálne cez 3. mil kusov a to je na PS4 exkluzivitu a nato, že tvrdíte, že to nie je mainstream a extra ťažká hra pre málo ľudí, akosi príliš veľa, nie?
    • kážu vodu, piji víno, co???
      • Prečo? Však ja nehovorím a ani nekážem ľudom, aby iba pekné reči písali a nič iné.. ale kritika musí byť aj konštruktívna, vieš.. a ja sám som napríklad nekritizoval samotnú hru - Bloodborne - ale ľudí, ktorí nevedia ako sa má argumentovať pri rozdielnych názoroch.. takže prosím ťa pekne, vysvetli mi ako "kážem vodu a pijem víno"
    • tým sa netreba zaťažovať ,*1* ,väčšina sú to znudené deti /pubertiaci, ktorým všetko kúpi otecko a preto majú pocit že sú naj...(v podstate sú naj...ale v opačnom zmysle ako si myslia *1* ...:)...ono sa to pozná hned podľa komentárov...ale to je aj dôsledok výchovy a doby , *9* dospelý človek rozumný vymiera...a z tejto omladiny nič dobré nevyrastie (výnimky sa stratia v preklade...:)ja mám tiež svoj široký okruh hier ktoré sa mi páčia a topky na ktoré možu kydať kolko chcú aj tak mi je to jedno *5* a sú hry ktoré pokladám za zbytočné..ako napr.: niektoré športy-ved zabehať si môžem na živo -zahrať futbal-hokej -rekreačne -pre zábavu tak prečo sedieť pred telkou a hrať šport? *7* ,simulátory ako sims...ved ja žijem reallife..prečo by som mal sedieť pred telkou a hrať sa na reallife? *7* ...hrám to čo ma bavý a to je to čo v reále nenájdem-utekám si oddýchnut *1* od reálnych starostí,napr.:aj do Zaklínača-Masseffectu-Deadspaceu-Gothicu-CoD-AoC-Warhammeru-Falloutu-DeusExu-starých izotermických rpg typu BaldursGate...a pod...prešiel som cez všetky žánre a tak isto ako hry sa vekom vyvýjal aj môj vkus. *1* začínal som na strieľačkách s minimálnym príbehom a teraz som radšej ked má hra zaujímavý -dlhý -zložitý príbeh...jednoducho som z klikačiek vyrástol *5* ,a nadávať na hru že má ťažké ovládanie -ked na to nemám tak to nehrám-alebo sa tomu postavým a pokúsim sa to zdolať *2* ..no a podla toho ako sa kto k tomu postavý sa pozná Homo sapiens od Homoterajšia generácia... *1*
    • Tak mám pocit, že děláš to samé, co druhá strana, jen to obaluješ do krasných slov. Pokud potřebuješ k obhajobě hry druhou hru, tak je to špatně, pokud je Zaklínač tak dobrý, tak nepotřebuje přece srovnání, ne? Všude se najdou hejtři, trollové, fanoušci. Sparta vs. Slavia. Real vs. Barca, Apple vs. Android. Pokud sis na to nezvykl, tak se divím, že vůbec chodíš na net, ten je totiž plný takových malicherných soubojů. Navíc Zaklínače je všude plno, takže lidi na to asi chytají alergii.

      Osobně souhlasím s Vogonem, ten to popsal hezky a nepotřeboval ani zmiňovat druhou stranu barikády...
    • MISHO: Moc hezky napsáno.

      PS: Existují i názory, že Bloodborne je vlastně jakýsi komerčnější a zjednodušený klon Dark Souls, ale o tom to primárně není, jen pro zajímavost. Podle mě jsou Zaklínač i Bloodborne super a dávat je do protikladu je nesmysl.
      • Bloodborne nabízí největší výzvu z celé ságy. Na vrcholných NG+ dává většina bosů IK. Datadisk je pak noční můra úplně.
        • Se u her chci bavit, ne se pleskat kopřivama *1* . Ale no hate, nehrál jsem, nenadávám.
        • celá hra je noční můra....anime noční můra
          • TheGGG
            nevíš co je anime, tak radši mlč...
    • "Neviem prečo práve na Games je tu taká veľká neznášanlivosť voči Zaklínačovi 3" - Protože si jednoduše ulevíš. Vlastně ty lidi nemusí být ani frustrovaní z téhle soutěže, ale ta představa, že tím naštveš fanouška... ufff ta je lákavá. Nehledej v tom žádnou racionalitu či správné emoce
  • Mně se nejvíc líbíla ta hra jak tam byla ta vopice, co hopsala a žrala banány a vy jste za ní museli běhat a šplhat a ručkovat a střílet z luku po takovejch zelenejch mrtvolácích a pak je rozsekat mečem a když vás zabili, tak jste byli zabitý a mohli jste být růžový čuník co skáče a řval "WATANABÉ" anebo zelenej malej pobožnej krokodýlek. To je lepší než celý dragon dogma a já nechápu co nechápou na tom že Zaklínač je o hledání manželky a ztracené adoptivní dcéry, tak proč by lezl někam do lesa a tam ho zahubilo první prase nebo malej ušatej pidižvík jako v Gotikovi II. Je to podle knížek a tak tam byli postavy co jsou v knížkách a loupežníci u cesty sou taky co by nebyli. Ale na malýho zelenýho nábožnýho krokodýlka a vopici co hopsala a střílela z luku a čuníka řvoucího watanabe nemá ani dragon dogma a už vůbec ne bloodborne, jen by mě zajímalo proč teda nehrajete za zrzavou upírku když je to pokračování. Ale tak Číňani to pochopí a nám to může bejt fuk.
    • TheGGG
      a toto se vám stane, pokud budete chodit příliš dlouho na games...
      Nazývá se to syndrom tiscali a bohužel se toho již neda zbavit...
      • Je to vůbec česky? Já jsem zachytil jen pár známých slovíček.
        • Nechápu co nechápeš na tom že je tam malej (úplně) malej zelenej krokodýlek s jedním zubem kterej skáče a když letí nahorů tak volá Jezůůů ! A dál hraješ za orangutana s mečem ale současně je tam i čuník co dělá kung-fu a řve "WATANABE" ! Já chápu že to tady skoro nikdo neví, protože už jen málo lidí (jen tak starých jako já) si pamatuje Sun-Wu-Kunga a tohle je čínské RPG přesně podle toho seroše, který byl naprosto super. Ona to je paralaxní plošinovka a prostě tam hraješ buď za Opičího krále anebo démona - Čuníka, což je růžový vepř ale i když to je paralaxní plošinovka tak to je současně RPG, ale MNOHEM zábavnějš nežli JpRPG. Věřte mi že rozsekávat ostatní opicí je naprosto maso.

          Zaklínač 3 je o hledání ztracené manželky a adoptivní dcery a zabíjení příšer. Nějak nechápu o čem by také měl být ! Je to Zaklínač !!!
  • Ted akorát hraji Bloodbooo DLC a Ludwig the acoursed is tough son of a bittch přátelé..to je síla je to super, ale i tak to zaklínači přeju *4*
  • Udělal bych pochod Witcher-pride. Není se za co stydět.
    • ten pohled na ty tlusťochy s bílými parukami by za to stál... *15*
  • kennyB
    Pořád tu čtu, jak fanatická děcka obhajují svou hru, tedy Zaklínače, ale opačná strana ji zase fanaticky nenávidí a dávají to tu jasně najevo. Kde je tedy rodíl???
    • nenávist? Za to mě CDP ani W3 nestojí :) Kritika není nenávist,
  • Zaklínač je jedna z nejhorších her, co jsem letos hrál. Vyhypovaná, povrchní blbina s mizerným gameplayem. 6/10 jestli vůbec. Ještě větší zklamaní než Skyrim
    • Nemusíš na to všude plivat svojí jedovatou slinu, zaklínač za to nemůže že to tvoje kalkulačka nespustí ani na low.
    • Nepleteš si to s Fallout 4? *1*
      • Ne, nepletu.
        • TheGGG
          ale pleteš... Failout 4, to jsi chtěl napsat..
          • Fallout 4 bych řadil spíše za překvapení roku. Po Skyrimu docela pokrok.
            • Nový Skyrim se zbraněmi.
            • Poslyš Lakahotsh, co jsi to za pablbka, když musíš pod každým článkem o zaklínači napsat 100 příspěvků? Pojď, vezmu tě do party aby ses necítil tak ublíženě.
            • TheGGG
              zííív, dobrý pokus... škoda ale, že používáš hlášky jiných lidí, nejsi moc originální... asi něco jako blizzard, když okopíroval všechno co má z jiných her...
            • jak píšeš GGG, jak píšeš. Všechno retro je špatné a všechno moderní je dobré. Witcher 3 je takový Capitán Homo America herního RPG...
            • TheGGG
              skyrim je garbage, ostatně jako většina věcí od blecedy...
              witcher 3 (a ostatně i 2 a 1) jsou herní klenoty, které všechny ty ohyzdné "retro" RPG šunty zadupají do země...
            • Skyrim si nemá co vyčítat s Witcherem 3, obojí je garbage. Bethesda má za sebou takové legendy jako Morrowind, takže nějaký ten přišlap se dá tolerovat. CDP má za sebou tří průměrné hry , spousty hypu a fanatické děcka.
            • TheGGG
              a to skyrim byl už tak dost velký garbage...
            • TheGGG
              spíš propad...
  • Já teda nevím, ale zdá se mi, že Trespasser pro Inquisition jsem musel dokonce dopisovat vlastnoručně.

    Může mi někdo říct, proč? Že by EA narozdíl od CDPR tentokrát vsadila na kvalitu, a ne koupi ocenění?
    • Tady to jde fakt do kytek, pánové. O stovku komentářů jsem se slušně ptal na to samé, a nikdo si toho nevšiml. Přidal jsem k původní otázce trochu svinství, a hle! Všimlo si toho daleko více lidí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit