Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wousatec
    Může být někdo tak hodný a osvětlit mi, co pan Poláček myslel tou grafikou, kterou zmiňuje v článku? Díky moc... *3*
  • Rinkimen
    Tleskám marketingové strategii Blizzardu, měsíc před vydáním datáče nahodí patch, který změní hru k lepšímu aby si lidi hned předobjednali. A já jim to žeru. V původním D3 jsem později vůbec nekontroloval dropnuté vybavení. Veděl jsem, že lepší než to co mám na sobě prostě nepadne, a jediné co šlo dělat, bylo farmit goldy a kupovat v aukci. Ted projíždím i rare itemy, protože sem tam padne lepší věc než co mám momentálně oblečené. Akorát s tou předobjednávkou bych počkal do 20. března, podle toho, jestli mě hra bude ještě bavit. Ale já věřím, že ano :)
    • uplne to nejlepsi v D3 nikdy mit nebudes.. vzdycky muzes rollnout o neco vyssi staty a jeste tady mohli zminit, ze legendary itemy jsou prepracovane a uz ted pridane nove. Reaper of Souls bude proste mazec :) nejlepsi hra a vydani patche bylo skvele nacasovany..
    • Pravě datadisk k tomu dodá další štávu v podobe adventure a dalších levelu / equipu. Takže opět bude, co shánět.
  • Ahoj, řešil tady už někdo, proč má ten patch přes 6 GB? Říkal jsem si, že je tam možná zakuklen celý datadisk, aby při launchi nebyly přetížené servery. Nebo máte jinou teorii / informaci? *1*
    • Pravdepodobne se bude muset jeste neco maliho dotahnout plus musime pocitat s nejakymi hotfixy po vydani. Ale datadisk je pre downloaded pres battle net klient takze v tom nejspis je. v Klientu to nazyvaji jako obsah a ne jako datadisk takze na 100% to neni ale je to pravdepodobny ;)
    • Veskoslav
      Pokud je to jako u Sc II, tak ano, datadisk je v tom "zakuklený" a následná instalace je pak jednodušší. Přeci jenom máš vlastně všechno, co je v datadisku. Od adventur až po zvolení nové postavy Crusader. Navíc ti i padají věci na Crusadera:)
  • LOL Niekto tu čistí príspevky pokiaľ v nich je odkaz na inú hru ? Vám vadí že som spomenul Dark Souls 2 ? Takže tento web je je teda len o reklame ? Dobre vedieť :)
  • First kill Bosse nedá vždy legendárku, ale je větší šance....U skeletona to byl bug a po fixu to nepujde. U nových postav to asi platit bude.

    Dal jsem dvakrát reset quest(torment 3) a padly asi 4 legendarky pouze z bossu(dvakrat skeleton) a není problém dostat z Butchera třeba jenom modré itemy :-)
    • Ty garantovaný legendary dropy by měly bejt jenom level 1-59 jestli si pamatuju dobře. Byl si tam s postavou na 60 nebo s nižšim levelem?
  • PVP? Offline? RMAH? Konec kouzelníkům s meči a pod? A vůbec zájem jen o co nejvyšší atributy (nebo jak to D3 nazývá)?

    Tak zas nic.
    • PvP - je o tom kdo bude mit vic cisel na vybaveni. Vem kamarada za ruku, sednete si do rohu, hodte 3x kostkou, kdo hodi vic vyhrava - vyjde to uplne nastejno a dokonce budete mit realnou grafiku

      Offline - neznam nikoho v mem okoli, kdo by nemel internet na pocitaci. Argument "a co kdyz chci hrat s kamosema na chate" neni obstojny. Na chate si uzivejte prirody a toho, ze konecne vypadnete od pocitace

      Kouzelnici s meci - co je na tom spatneho? Myslim, ze je to super "odbocka" od zabehlyho klise... Pokazde kdyz vidim mage+staff si vzpomenu na Pratcheta - "hole magu to nejsou preludy, byvaji na koncich zdobeny zaludy"... Jo, je fajn byt magič s velkou svitivou tyci na zadech, ale stacilo me to v cca 15-ti hrach, v 16-te uz je to celkem nuda

      Posledni zapor jsem asi nepochopil, ale jsem hloupej, takze stejne nic
      • Ja osobně proti meči u kouzelníka nic nemám, ale musím se smat, když u něj vidím dva meče a nedej bože těžkou obouruční zbraň. *1*
      • Ty's asi nikdy nehrál PVP v Diablu 2, viď. Nebo jsi pořád chcípal a vymlouval ses na vybavení.

        Zato já znám z mého okolí spoustu zabedněnců, kteří nechápou, že by se občas někdo třeba rád zabavil v letadle, v hotelu, když je výpadek internetu, když nefungují Blizzardí servery, když lagují Blizzardí servery nebo něco cestou (což je dost často) a konečně, že obecně vzato, lidé nestojí o stupidní rádoby-rady typu "Na chate si uzivejte prirody a toho, ze konecne vypadnete od pocitace".

        To byl příklad. PŘÍKLAD. Nebo to snad mé "a pod" nevyjádřilo dost jasně? Měl jsem napsat dalších deset nesmyslných kombinací? Pointa je v tom, že je prakticky jedno, v jaké formě se daná věc vyskytuje, jediné důležité jsou ++atributy.
        • U Oculusu nikdy nezalezelo na hlavnim statu (int) lol... Hlavni je dmg potom CC a taky magic properties. btw magove vzdycky pouzivali mece i v jinych MMO a RPG hrach. Dokonce i 2 rucni sekera pro nektery buildy neni spatna hlavne ted kdyz je x dalsich buildu a umrel CM wiz. Kazdej si ted jede kouzla ktery se mu libi a na ktery ma gear. 1000% zmena k lepsimu a datadisk je vyhra na obouch stranach...
        • Jistě že čím dále vyšší atributy na tomhle je postaven celý systém všech RPG žánru, aby avatár byl co možná nejvíce namakaný, anebo mi budeš tvrdit, že tomu tak není?

          Nevztekej se tolik, pořád máš možnost si zahrát offline hry, jako staroučké D2 AoE a pod. Jinak bohužel musíš z dobou a tím-pádem počítat, že již valná většina součastných a budoucích her, bude vyžadovat online stav, tomuhle se říká tech. pokrok, který nelze zastavit, ať už se ti to líbí nebo ne.
          • Ano, to teda tvrdit chci. Atributy (ve smyslu v jakém je chápe Diablo) je jen část toho RPG systému. V Diablu 3 to je drtivá část. Však si porovnej třeba The Oculus z dvojky a trojky. Nebo jakékoliv jiné itemy, vždyť to nejhlavnější v D3 je kolik to přidá do hlavního atributu, v případě Oculusu inteligence.

            Pleteš si vztekání se s otráveností. Z lidí, jako ty. Z lidí dávajících povýšenecké rady, říkajících co musím, prohlašujících nesmyslné proroctví a tak dále. Ale je hezké, že považuješ omezování svobod bez jediné přidané hodnoty za pokrok.
            • No jistě, já jsem smutný a nevyrovnaný, protože si nenechám kálet na hlavu, jako někteří. To's mi to teda nandal, hlavně tím věštěním věku, bravo :)
            • Koukám, že ty budeš hodně smutný a nevyrovnaný jedinec ... no každému bylo 14 jako teď tobě, tak až dospěješ, možná pochopíš co jsem ti psal.
            • @Tes:

              Jo? No ne, Loot 2.0 dopadl teda lépe, než jsem čekal. Dík za info. Třeba to za dva roky bude pro mě přijatelná hra :)
            • To uz neni pravda.To platilo ve starem lootu.
              Ted pridaaji legendarky/setovky bonusy do skillu a nekdy je prekopavaji.
              Moznost mit 2 turety,zpomalovani mobu o 80% locusem,apod,...
              Zrovna u occulusu nezalezi na primarnim statu , ten ma v lootu 2.0 redukovan damage,
              me pad z 15% redukci damage.
              Porovnavat itemy taklhe nemuzes,to co mas na netu je stary loot,musis porovnavat to co ti padne.Novy loot je uplne jiny jak stary.
  • Enclaw
    Takže nahráno mám od nového patche +30 hodin. Takže si myslím že můžu trošku zhodnotit změny ve hře. Dropy legendárek jsou super. Expy teď letí neuvěřitelným způsobem. Doexpil jsem si wizarda a rozjel HC postavu (která se teď hraje skvěle). Našel jsem i clan moc fajn lidí, se kterými pravidelně hraji a je to mnohem větší zábava. Pro mne se Diablo změnilo o 100% k lepšímu a určitě jdu do datadisku, kterého se nemůžu dočkat *14*
    • vonTossis
      Znám ten clan, kde je moc fajn lidí? *1* Jo, myslím, že nám to funguje parádně *3*
      • Enclaw
        Jj znáš ho *1* Jediné co je teď špatné je to, že Diablo je teď strašný žrout času a člověk by u toho nejraději seděl pořád, kdyby mohl *1*
        • O jakej klan de? Nějak sem zatim moc nezkoumal možnosti, ale někam bych taky zapad;)
          • vonTossis
            Náš klan :) Přidej si mě, až budeš online a domluvíme se :)

            http://eu.battle.net/d3/en/profile/vonTossis-2132/
    • Tomuhle se říká správný marketingový tah a v Blizzu si jsou moc dobře vědomí, jak komunita v nelibosti přijala AH, tak to před datadiskem změnili k lepšímu, prostě správný tah, který jim vynese spoustu doláčů navíc.
      • a spokojenost bude na obou stranách :)
        • vonTossis
          win - win case *2*
  • A také se mi líbí, jak předělali PARAGON, který již teď má opravdu smysl a není to už jen exp. bar na UI.
  • tak jsem si dal po roce vsechny 3 akty a moc se mi ty legendarky nejak zvlast nezamlouvaji. Na DHcku mi jich padlo 8 (torment1) defakto exluzivek pro DH a vsechny lezi v bedne, pac muj rok stary 140k dps unbuffed prevazne rare eqip je lepsi... a z tech stovek dropnutych a desitek kraftenych rare itemu taktez nebyl jediný pouzitelny ci prodejny..
    • Torment1 je pro mě u některých elitek dost o hubu, takže na T2 to radši nehrotit nebudu.. Probnul jsem ještě wizarda který si onehdá louskal inferno pětku bez nějakých problémů, a následně zjistil že je vlastně nehratelný, protože nerfli (zrušili) Critical Mass proc. Jelikož jsem jel do critu a LOH, tak má okolo 35k Dps a je teoreticky odstaven do doby než mu DH (na stejným účtě) nadropuje rare equip.. no :D .. Takže v mým případě Shrnuto a zhodnoceno, diablo 3 nadále odloženo *7*
    • Huh s takový dps bych šel víc jak torment 1. Já neměl moc dobrý equip, ale ten levně koupený v aukci snadno nahradili žluté itemy téměř během jednoho aktu, pokud máš tak dobrý equip, tak rozhodně vyšší obtížnost a dostaneš zase lepší věci.
      Spíš bych si kladl otázku,.. má smysl se teď vehementně táhnout za nějakým o trošku lepším equipem, když za pár dní tu bude skok na 70 lvl a to začne padat zase jiná kategorie itemů. S tím, že rozložením současného equipu ti nepomůže k vycraftění lepšího.
      • Maš recht, nemá smysl hrotit equip, největší zoufalci jsou v AH, kteří ještě pořád prodávají nesmyslné předměty za 900mega atd. to se jen směji, já teď vlastně hrají, abych zkoušel různé buildy a také hlavně kvůli PARAGONU, ať mám co nejvyšší, zatím jen 50.
        • Jo paragon teď neskutečně letí :). Na začátku 3 paragon lvl a ted si sem tam zahraju a level nahoru, je fakt ze max level je teoreticky 800. Když spočteš všechny body, které je možné v paragonu naplnit. Vcera jsem hral tak dve hodky max bych rekl a dal jsem tusim 3 paragon levely z 25 na 28.
          • Já myslím, že max paragon level je teoreticky neomezený ne? Ne všechny skilly v paragon stromech maji to 50 bodové maximum. Treba inteligenci si u wizarda můžeš teoreticky zvyšovat bez omezení.
    • To víš, pokud jsi měl equip nakoupený za miliony goldů, tak budeš asi hůř shánět nové a lepší. Já který jsem odmítal topit goldy v aukci a kupoval maximálně Legendárky do 50k goldů a Rareka do 15k goldů za kus (hrál jsem s tím DH jen max. Inferno sólo na pohodu, MP levely jsem nehrotil) tak teď si tu radost z nových dropů užívám ... každá druhá dropnutá věc je lepší než co jsem měl :) a to jsem hrál jen na Experta, neb jsem podle popisků předpokládal že to bude nynější ekvivalent Inferna ... ty další už vypisovali bonusy pro obsah z Datadisku (šance na drop nových surovin z mrch 61+ atp.)
    • No začal jsem expit od začátku všechny classy. Momentálně je mám na 30-32 levlu všechny. Drop legendárek je určitě dobrý. Legendárka vydrží při expení průměrně 5 levlů než ji vyměním za jinou nebo za lepší rare předmět, což je docela dobře vybalancované. Taky jsem kontroloval kvalitu několika legendarek z dropu a těch stejných co leží v AH. V 95% jsou ty z dropu vždycky lepší, takže pochybuju, že by to na 60 bylo jinak a už vůbec ne s porovnáním k rare předmětům.
    • Zkus obtížnost T2-3 já mám u barbara 170k unbaf a jedu T3 a zkusím i T4 a mohu ti říct, že některé žluté itemy jsou lepší, než staré legendární, vyměnil jsem již dva a to začínám teprve 2 akt.
    • oprava 4 akty...
  • Ja pujdu trochu proti proudu, pac mne osobne se libila uz vanila verze D3 (hlavne od patche 1,08 mysim). Ale tenhle patch, to je boost jak PRASE *12* O tom neni pochyb!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit