Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jen doufám, že se kluci v Ubi poučili z chyb v předchozích dílech AC jak sami hlásí a tudíž se v Unity můžu těšit nejen na:

    1) plně vypnutelný HUD (v BlackFlag mně neskutečně iritujou monstrózní a nuestále přes pomalu 1/4 obrazu zobrazený cíle aktuální mise, ale třeba i mise volitelný, z který jsem utekl nebo při ní umřel a už znova nehrál - ohledně HUDu se v BF dá vypnout kde co, ale tohle ne a je to otrava)

    2) domrvený eagle vision a'la FC3 vrácený do původního stavu jak byl před Black Flag, protože díky pitomý funkci rentgenovýho vidění všech cílů/protivníků po té, co jsem jen na pár vteřin zapnul eagle vision se vytrácí další část "ponoření se" do hry (taky rád pohonim nad augmentovanou realitou, ale na to si radši zahraju Watch Dogs, jinak mně osobně všechny tyhle hi-tech prvky v historický hře jako je AC celkem rušej, chápu, že dřepim v Animu a ten mi všechny tyhle data v simulaci umí nabídnout, ale já nechci, díky ;))

    3) ta odporná čtvercová MAXIMAPA, co je k vidění na screenshotech z Unity tam nebude a bude tam nějaká hezká, decentní, malá kulatá mapa, jako třeba v prvních dílech AC. Tohle je vizuálně jako dostat štosem cihel mezi oči.

    Celkově zkrátka aby na ten obecný trend cílení her především na totální retardy a idioty, co neumí použít svůj mozek a tak musí mít na obrazovce ještě všechno 3x napsáno "jdi sem, klikni na tohle, zmáčkni tuhle klávesu" a zvýrazněno nedopláceli normální lidi, co uměj použít svůj mozek (alespoň takový mám pocit z dost AAA titulů, že z nás všech vývojáři dělaj totální nesvéprávný idioty).
  • Alespoň ukázali, že ho to někdo naučil, ale i tak trénovat dva měsíce a pak porážet celý jednotky vojáků (asi měl nějaký základ, ale i tak). Arno (nebo jak se jmenuje) je nejspíš super talentovanej, jako ostatně každej assassin, ale když už vykládají jak to bude revoluční, tak si myslím, že by po těch letech mohli konečně přidat do hratelnosti to, že prostě nevyrubete celou armádu sám, ale bylo by to víc o strategii.
    • Tak jasně jeden ze sta zabijáků má svůj um vyhoněnej k dokonalosti, ale jsem rád, že ta připrava, ten trénink bude tak trochen rozšířen..si pamatuju v AC 1, jak ses musel dostat zase na nohy..páni to je už doba. Tehdy mne ten nápad s templářskym pokladem atd. mne fakt chytlo....ale jakoby to ztrácelo lesk poslední dobou, je toho moc, lidi jsou tím nažraný, marketing ubisoftu jede na plný koule a jen tak nepovolí. Série AC je teď jako nějaká lehká žena z Ohia, veselá v rozkroku, co sedí před motolem a neví, do čeho by píchla.....
      • ehm oprava: před motelem
    • Ristoro
      Shadow of Mordor to má parádně vymyšlené, když přijdou 3 kapitáni a k tomu dalších 30 orků, tak je to už docela záhul, nedej bože ještě v čele s Warchiefem. V Mordoru to o strategii určitě je, eliminovat jednoho kapitána po druhém a pak až na warchiefa. Takhle by měl vypadat assassin :/. Doufám, že v Unity to bude konečně trochu jiné.
  • Mato1987
    Kvalitná rozprávočka, páči sa mi, že bude možné bojovať s tromi ďalšími "assassínmi" po boku naraz a bude tak možné vyvraždiť o toľko viacej stráži a despotických monarchov z revolučného paríža naraz, ale čo bude hernou náplňou po tejto krátkej pol hodinke? Možno zbieranie rôznych dopisov a iných "skrytých" vecí rozmiestnených po celej mape paríža a poprípade sa bude dať vo štvorici urobiť nejaký raid na zľatú truhlu plnú skúsenostných bodov a hernej meny. A práve vtedy začne tá najväčšia zábava.
  • Magister_Peditum
    Ano, krutá Bastila, tento symbol královské despocie, kde bylo v okamžiku útoku pouhých 7 věznů... *3*
    • No ty ses tak chytrej. Az na to ze se dav snazil ziskat strelny prach. Navic doslo k velke strelbe z Bastili a ta situaci vyhrotila. O vezne tu neslo. I kdyz byli propusteni. Nejdriv si neco nastuduj nez zacnes rozdavat moudra
      • Magister_Peditum
        A kde píšu, že šlo o vězně? *1*
    • Třeba jsou skoro všichni v té jedné cele *1* Předpokládám, že v této části by mohlo být jako minihra kromě již tradičních stolních her i nějaké to předčítání úryvků vlastního díla spoluvězněm de Sade *5*
    • Krescz
      treba tesne pred revoluci byla vyhlasena amnestie
  • MARTASLJ19
    No bojový systém opäť nuda, bude stačiť len počkať na výpad protivníka, odraziť jeho útok a je po probléme. To je bojový systém, že aj slepý by vedel všetkých poraziť a nezabili by ho. Ja som v AC sérií v boji nikdy nezomrel - to sa tam ani nedá.
    • Kámo seš si vědom toho že vývojáři jasně řekli že v unity nebudou counter attacky takže žádný čekání na výpad se konat nebude unity vlastně bude mít naprosto překopanej soubojovej systém a pokud si mluvil o Rogue což je taky možný nespecifikoval si tak to je praktycky black flag 2.0 se všema radostma i chybama black flagu takže asi tak no.
  • Ristoro
    Konečně tam je vidět výcvik. Ne jak v každém assassinovi, kde uměl od začátku všechno. Paráda.
    • Tohle je nějáký typ sofistikovaného sarkasmu?
      • Ristoro
        Co to meleš? Například Edward v AC4 uměl hned zacházet se skrytýma čepelema, Ezio hned uměl s mečem, co se ti na tom nezdá? Že já se divím, games.cz.
        • Za každou novou hlavní postavu jsi si prošel nějákým tréninkem. Ezio začínal s holýma rukama. Za Connora jsi hrál jako za malého a učil jsi se lovit.
          • Ristoro
            Konkrétně Edward je nejnovější a kde byl ten výcvik na assassina? Ezio pak přišel k meči jako slepý k houslím a hned uměl výpady. S Connorem máš pravdu a Altair už vycvičený byl, mně jde jen o to, že je konečně vidět jak začínal šermovat pěkně od základu. Connora jsi taky dostal když už v 16 letech, nebo kolik mu bylo, uměl se sekerou pobít 50 chlapů.
            • Mato1987
              to mám fakt opakovať to čo napísal ten čo ťa konfrontoval alebo sa len hráš na blbého ako obyčajne *5*
            • Ristoro
              Pořád čekám na to vysvětlení. Jaké mylné informace?
            • Mato1987
              Ale teraz sa nebavíme o tom koľko krát si prešiel hru, ale aké mylné informácie o nej máš.
            • Ristoro
              Jo, nemám páru o mojí nejoblíbenější sérii, kde jsem každý díl projel více, než 4x :D. Pouč mě tedy.
            • Mato1987
              Kurnik Ristoro, veď ty tu obhajuješ niečo o čom nemáš ani len páru.
            • Kdyby jsi teď dostal do ruky sekeru, tak taky pobiješ 50 chlapů. Ezio měl nějáký základ a postupně se další výpady učil.
  • Chrlí toho strašně moc strašně rychle, důsledek je, že mě ty jména vůbec nezajímají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit