Diskuse pro
Článek
Borderlands 2 - dojmy z GC 2011
Co není rozlámané, neopravuj, ale když je to lehce nakřáplé, tak proč nesáhout do součástek a tuhle nedotáhnout, tamtu nenaolejovat? Nenaolejujeme-li se sami, namaže nám sice ne olej, ale med kolem huby marketing: prý neseme lví podíl úspěchu prvních Borderlands, hlaholilo se na...
(nové)
VasekPasek (anonym)
Co ty postavy? to je tragédie OMG *11* Do této hry půjdu až se bude prodávat tak za 5 euro, protože předpokládám že bude trpět stejnými chybami a bugy jako první Borderland. Hlavně neřešená obtížnost, to je katastrofa, po dvou hodinách hraní klesne obtížnost na takovou úroveň že je hra nehratelná. *11* *16*
22.8.2011
Náhodou grafika je super mě se moc líbí,hrál jsem jedničku a 3 datadisky,na 2 se těším!!!
19.8.2011
Napil som sa nemrznúcej zmesi. Je celkom chutná, odporúčam.
19.8.2011
nehcapu proc si furt kazdy stezuje na grafiku??? to chtece grafiku jako crysis?? cellsharder se ke hre ve stylu mad maxe hodi nejvic
19.8.2011
Fuj zase cell shading grafika .. vubec se k tyhle hre nehodi ....
19.8.2011
naopak se do toho stylu humoru a pojeti sveta vyborne hodi
19.8.2011
(nové)
walltar (anonym)
-9
Borderlands mě vyloženě zkazila grafika ..... hra jako takova je vyborna takže sem ji hral a užil sem si to, ale kdyby to mělo jinak laděnou grafiku ... tak by to byla super pecka.
19.8.2011
aaaaaahhhhh yeaaaahhhh ... dejte mi snajperku bubínkáč *1* *1* *1*
19.8.2011
(nové)
Vostoq (anonym)
+2
Must have už teď.. a to bez debat :-) Jinak se taky těšim na posledního Claptrapa :-) jeho cesta za pomstou bude jistojistě epická *1*
19.8.2011
(nové)
Hladovej Marvin (anonym)
+4
Nedavno jsem si koupil Borderlands GOTY a neskutecne me to chytlo. Vsem, kteri tuto hru minuli vrele doporucuji. Sice jsem skoro na zacatku, ale syndrom znamy z Diabla, kdy si reknente: "Fajn, jeste vycistim tuhle jeskyni a pak jdu spat..." a najednou jsou 3 hodiny rano, jsem uz dlouho u zadne hry nezazil. Moc se tesim na pokracovani!
19.8.2011
(nové)
puding (skrytá identita)
tohle bude opět úžasná hra, doufám, že alespoň 9/10 games.cz! .)
19.8.2011
Tento formular nevyplnujte!!!