zavřít
...

Brány Skeldalu 3: Sedm mágů – recenze PC verze

Ač za jeho zrodem stojí zkušený vývojář Jindřich Rohlík, krokovací RPG Brány Skeldalu 3: Sedm mágů toho má s pečivem pramálo společného. Ba spíš naopak – čím déle vlastníte třeba housku nebo loupák, tím tvrdší a méně poživatelné budou. Třetí Skeldal funguje právě naopak. Zpočátku se mu možná podaří...
  • Alex (anonym)
    6 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Neuvěřitelná pitomost. Za co 7???. Maximálně 5 a to doslova. Tohle vydat to je síla. Od těchto lidí si v životě nic nekoupím.
    19.2.2017

    reagovat

  • Azo (anonym)
    10 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Najvacsim minusom tejto hry je nezaujem autorov opravit bugy. Myslim, ze po vydani hry na steame vysiel len jediny patch, ktory za sebou nechal mnozstvo neprijemnych (a reportnutych) chyb. Mna osobne to znechutilo tak, ze som hru po par hodinach odinstaloval. Je to velka skoda, pretoze som sa na hru naozaj tesil, kedze podobnych titulov (krokovaci dungeon s tahovymi subojmi) je v dnesnej dobe naozaj malo.
    16.2.2017

    reagovat

    • Pan_Klobouk tiscali.cz
      5 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Divas se na to ze spatneho uhlu. ;) Ta hra ti nemela prinest bezchybnou zabavu, ta hra mela prinest Rohlikovi penize. A svuj ucel splnila, tak co by se snazil.
      16.2.2017

      reagovat

  • Chumbaba (anonym)
    7 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Děsivý texty měla i jednička, vlastně to byl důvod, proč jsem hru tenkrát asi v polovině nechal, i když jinak se mi celkem líbila...
    16.2.2017

    reagovat

  • M (anonym)
    4 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Pred 10 lety vysel polskej zaklinac a vypadalo to lip nez tahle hruza. Smutny
    16.2.2017

    reagovat

  • Morlang (anonym)
    10 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Ten dabing je na vykuchani lzici no xD i ja bych namluvil tu holku lepe proboha a uplne klidne bych to udelal zadarmo :D ale tvurce je trosku autista, ktery si mysli ze brany skeldalu jsou lepsi nez witcher 3, takze takova titerna vec jako uveritelne zpracovane dialogy jde mimo nej (stejne jako dobrej soundtrack)
    16.2.2017

    reagovat

  • Bubla (anonym)
    7 souhlasí, 12 nesouhlasí
    No... poslední dobou pozoruji "NÁVRATY" do zlatých časů novinařiny (Rozuměj - trapnovtipy/trapnosjetýpříběhy) které JAKOBY ozvláštňují recenzi. Kluci "takhle ne" - jak říkává Pavel při čtení v RETRO gamesplayi.

    "Úplněk skrývá svou bledou tvář za mračny. Tábor se halí do stínů. Strážnému na stanovišti pomalu klesá hlava, snad aby snil o manželce a dětech, co na něj čekají doma. Nadešla ta správná chvíle pro nezvaného hosta, kterého objímá houští ostružin na nedalekém vršku. Smrtící elegán metodicky pozvedá pušku k líci. Její váha je v rukách důvěrně známá, její chlad uklidňující. Hra na kočku a myš může začít." - OMG
    16.2.2017

    reagovat

  • Darkman (anonym)
    7 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Ano, ano Jindra Rohlík, pamatuji si ho alias Skeldal, a pro mně alias Knedlík! :D Vím o koho jde, vím, že psal o hrách, dokonce recenzoval pár akčních legend v Gamepagei! TO jsem se tenkrát nasmál, Aliééns versus e Prédáátor! :D :D :D Bráný Skeldalu nejsou špica, ale je to stará česká pařba v jeho podání s jeho jménem, kdo by si to nepamatoval?! :D :)
    16.2.2017

    reagovat

  • Samuel (anonym)
    7 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Nevite, nechysta se rohlik vydat nejaky patch treba na to krkolomne ovladani? Sice jsem ted dohral ROA1, kde louc se zapalovala na 4-5 kroku, ale nejak nemam chut si toto v nejblizsi dobe zopakovat. Navic jsem videl v gamesplay a dialogy me prisly ubijejici. To uz snad radeji zadne jako Grimrocku. Hadanky a tahove souboje me lakaji, ale to mi prijde malo na to, abych svuj cas obetoval na toto.
    15.2.2017

    reagovat

    • Azo (anonym)
      5 souhlasí, 0 nesouhlasí
      bugy som reportoval este v polovici minuleho roku, sam autor na ne reagoval s tym, ze dalsi patch sa blizkej dobe neplanuje. dnes uz sa da 7 Mages povazovat za mrtvy titul - bohuzial, vdaka pristupu autorov zabili celkom slusny potencial
      16.2.2017

      reagovat

  • orange (anonym)
    7 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Ten verdikt s rohlíky a houskami? Není to trochu laciné? Jindřich navíc v rozhovoru tvrdil, že se jmenuje Skeldal (nevím zda tp byl vtip).
    15.2.2017

    reagovat

  • MickeyMutant tiscali.cz
    25 souhlasí, 2 nesouhlasí
    7. 3. 2016: "Jednou ze zmíněných slabin je příběh... krkolomné vyprávění... neohrabaný text... dialogy skřípou - pocit, že je psalo mé čtrnáctileté já…" Aleš Smutný v recenzi

    15. 2 2017: "Největším zklamáním... je příběh… dialogy až parodicky amatérské… agresivně špatné rozhovory..." Václav Pecháček v recenzi

    10. 2. 2017: Brány Skeldalu 3 – vítěz ankety Česká hra roku za nejlepší příběh (v porotě kromě jiných i Aleš Smutný a Václav Pecháček)

    Jak to tedy je s příběhem? Je opravdu tím nejlepším českým videoherním za celý rok?
    15.2.2017 upraveno v 21:09

    reagovat

    • westwood (anonym)
      6 souhlasí, 0 nesouhlasí
      O tomhle se zajímavě mluvilo v dnešním podcastu.
      15.2.2017

      reagovat

      • MickeyMutant tiscali.cz
        13 souhlasí, 1 nesouhlasí
        Tak to si rád poslechnu. Čekám kvadraturu kruhu.
        15.2.2017

        reagovat

      • Schopenhauer (anonym)
        9 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Vůbec to v podcastu neobhájili. Argumentovat tím, že Brány Skeldalu měly jako jediné klasický příběh, je nedostačující. Ta hra má příbeh a dialogy horší než libovolná knížka koupená ve spěchu na vlakovém nádraží někde v trafice. Knižní Brány jsou na tom už podstatně lépe. Takže ne, BS opravdu nemají dobrý příběh a dávat jim za to ještě cenu je ubrečená znouzectnost a trapas.
        16.2.2017

        reagovat

    • Pravda (anonym)
      14 souhlasí, 1 nesouhlasí
      To vypovídá o kvalitě té ceny...tohle vyhraje za příběh který je špatný.

      To to mohli rovnou dát kamionů. To si na nic nehraje.
      15.2.2017

      reagovat

    • bukrr tiscali.cz
      13 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Mezi slepými jednooký králem....? *2*
      15.2.2017

      reagovat

    • nightborne tiscali.cz
      6 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Je to v podstatě jediná hra, která nějakej příběh měla. Se podívej na ty ostatní nominace, Samorost a Dark Train stavěj zážitek na něčem jiným a zbytek se o příběh ani nepokouší.
      16.2.2017

      reagovat

    • Salem (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      V ČR vyšla letos nějaká hra s příběhem?
      16.2.2017

      reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.198.2.110.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.