Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mate niekto cestinu na tuto hru ak ano pls dajte vediet. diky... *11* *7* *13* *11*
  • Videorecenzia je celkom trefna, miestami je BO2 oproti predoslym novsim dielom, fakt podarena a musi sa uznat Treyarchu usilie to posunut dalej a spravit z toho akciu, kde si uz hrac moze vybrat, ci to prejde po pod most, cez budovu, ci po schodoch a skoci z balkonu dolu. Pripadne level design, ktory je podla mna proste uzasny, oproti Warfighteru na mile vzdialeny. Ale stale su tam tie iste a uz dost blbo posobiace prvky, ako napriklad vybehnutie nepriatelov odniekal z rohu v rade za sebou utekajuc na popravu, alebo do okien budovy stale sa doplnujuce pocty vojacikov do vtedy, pokym ich nevystrielate urcity pocet, aby uz dobehovat prestali, to posobi umelo..
    Celkovo ma ale tato hra milo prekvapila, pri volnejsich misiach, kde ma hrac pred sebou "vacsiu" mapku ma naozaj bavila a strelbu som si uzival. Paradoxne ma moc nebavili tie volitelne misie, vlastne ani nerozumiem, aky maju vyznam v pribehovej kampani, su tam tak nasilu vsunute, aby sa uz nevycitalo tejto serii prilisna linearnost?
    Kazdopadne mam z BO2 skor lepsi, ako horsi pocit a to som tuto seriu uz davno zavrhol, ale v tomto diely su tie zmeny k lepsiemu fakt vidiet.
  • Jasně, dal tomu 8/10 jako u recenze, ale mluví o tom jako kdyby tomu chtěl dát 5/10 a to se mi nelíbí na jeho projevu. Neřekl žádné + hry, tedy až na jeden. Stále jen vypichoval, podle něho, chyby a zápory hry... klidně mi dejte třeba 40 mínusů, mě je to u pr.. =-D Já vyrůstal na CoD a po MW jsem se na to vysral. Zahrál jsem si BO a teď BO2 a to jsou dvě nejlepší hry z novodobých stříleček ze sekce CoD!!! A komu se to nelíbí, tak ať mlčí. Je to můj názor a u něho si zůstanu...
  • Bylo mi doporučeno, ať se podívám na tuhle rádobi videorecenzi a už po půlce videa se mi dělalo blbě a tlak mi vybíhal do extrémů! Co to má být?! Tobě by měli zakázat dělat takovéhle věci! Prej Béčková akce, která je naskriptovaná v koridoru! Není příliš odlišné od ostatních CoD.. ty vole takové keci by nevyblil ani můj 13 letý bratr, který celou sérií CoD pohrdá, ale BO2 si s chutí zahrál a řekl že ho z celé CoD bavila nejvíc... Hra je perfektní, dohrál jsem ji na střední a hned jsem ji musel hrát znovu na nejtěžší!! Prej tupá střílečka. Tupá stílečka ja celá série MW!! Co se týče mise za Mendeze, je to nádherná vsuvka do děje hry, kdy se odhalí proč mu jde o takovou pomstu... je vidět, že pan Grygar nepochopil děj celé hry a v podsttě návaznost na první BO... vážně mi je z vás zle!!
  • Ty ře jsi recenzent? Radši nedělej recenze na tyhle hry, ale na tetris a nějaké arkádovky!! Že se neliší od ostatních CoD?! Blbost! Liší a to o dost!!!
  • Jestgli tohle je videorecenze, tak já jsem svatý Jerebiáš!!! Spíš sis jen stěžoval a přitom na nic..
  • Nemůžu si pomoct, ale tohle je recenze? To je popis co se ti nelíbilo a né recenze. A není to po prvé, co tvoje recenze/nerecenze nejsou vůbec dobré. Sorry, jen můj názor, sám bych pořádnou recenzi asi neudělal, ale tohle mi jako recenze pro web Games.cz nepřijde - dost dobrá.
  • saphirotho
    podla mna by Lukas nemal vobec robit videorecenzie na taketo tituly - bere hry akoby prilis vazne, hlada umelecku hodnotu, skryty podtext, hlboke filozoficke reflexie a potom ked to nenajde v uber-mega-mainstream kolose ako je Cod, tak sa nevyhne obcas az troska trapnym komentarom...to je akoby filmovy fajnsmeker s oblubou v art-filmoch zacal regulerne robit recenzie na summer-blockbustery...vo vysledku z toho nema nic ani on, ani divak/citatel
    • smejki
      Doporučuji, abys Lukáše lépe vnímat. On nehledá hloubku v blockbusterech, on v nich hledá kvalitní blockbuster. A hloubku hledá tam, kde se jí tvůrci snaží vytvořit.
  • Recenze nic moc. Neřek tam spustu důležitých a dobrých novinek. A to 8/10 jsem nechápal podle toho jak mluví to vypadalo že chce dát 5/10. Osobně já dávám Codko bo 2 8/10 je to kus práce. *3*
  • therollycz
    Hru jsem nehrál, jen jsem viděl pár gameplayů a četl pár recenzí. A přijde mi to jako kdyby se Activision probudil. Ale jak ty lidi znám, nebude to na dlouho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit