Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • noo Multiplayer je vyťaz battlefield 4 už podľa toho čo všetko ponúka. a Single keby bolo ako Black Ops 2 tak jednoznačne battlefiled 4 ,ale po ich zmene nevieme nikdo ktorý single bude lepší to bude na nás hračoch.
  • tak z techto dvou konkretnich traileru vypada mnohem lepe Ghosts, jak po graficke strance, tak i nadupane akce s uzasnyma panoramata, at uz je to tu, nemohu se dockat ...
  • tohle mluví za vše :)

    http://www.youtube.com/watch?v=yRriF6Pu1kk />
    http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4
  • Pride mi,ze to zase uplne zbytocne riesite :) Tak je tu zase herny akcnak, no je tam toho! To musi byt kazda hra len otvorena, alebo inteligentna s obrovskou hlbkou? Nemoze tu byt prosta aj hra, ktorou si len preletite a uzijete par vybuchou a trochu toho Hollywoodu? co je na tom tak spatne, ze to hned vacsina povazuje za sracku? To je ako keby som mal stale pozerat filmy typu - Prelet nad kukacim hniezdom, ten film je vynikajuci! Ale aj tak si vedla neho s radostou pozriem Expendable a budem sa pri nom bavit, sice inak, ale aj tak bavit.
    Jedine, co ma na tychto dvoch hrach stve, je fakt,ze ich cena klesne len minimalne aj po troch rokoch od uvedenia, hlavne teda seria Call of Duty.
    Ano, obe hry su sice take samoucelne jednohubky (SP), ale za sracku by som skor oznacil nieco ako simulator smetiarov a pod. No proste hru, ktora je snad vo vsetkom uplne spatna :)
  • Myslim ze smes COD a Eminem jasne vypovida o kvalite celeho projektu.
    Tzn pokud smisite lejno s vykalem, tak je z toho vzdy jen $racka.
  • Kdyz ja si vzpomenu na prvni Modern Warfare... neveril jsem tomu, cekal jsem to lacine, trapne, pseudobombasticke – a ono to bylo paradne zabavne, ne uplne pritazene za vlasy a proste vsechno, co uz nasledne dily nebyly.

    Kdyz vybouchla bomba, s usklebkem jsem si rikal, ze Bay musi mit nekde daleko erekci, az ted pro me prileti helikoptery a zachrani me a s duchem Ronalda Reagana v srdci nastolim demokracii v Teroristanu... a ono ne.

    Kdyz jsem probihal Pripjati, rikal jsem si, ze to bude jeden laciny skript za druhym a mozna v jadru i byl... jenze pak to byl jeden z nejatmosferictejsich levelu modernich her.

    Kdyz jsem na konci cekal slavne vitezstvi bez jedine ztraty na vlastni strane, prelet stihacek, salutovani marinaku a vlajici americke vlajky... a oni zastrelili Gaze.


    No a pak teda vysly dalsi dily a treba Black Ops a tam se presne to s tema vlajkama stalo.
  • Někdo udělal Michalu Bayovi lobotomii, pak ho 100x naklonovali a těchto sto klonů udělalo tuhle hru... VÝKAL OF DUTY ...
  • PravyMonty
    http://www.youtube.com/watch?v=COSeM2EVkDc
    • Kdy už tohle skončí? *9*
  • Co se týče traileru tak 1:0 pro call of duty ... pořád uvažuji co si koupím ... obojí má něco do sebe ... v call of duty se mi hodně líbí kampaň .. battlefield je zas trošku lepší v MP ale ta tuna DLC co zas přijde :/ z toho mam strach.
    • Za mě rozhodně BF4. Kdysi jsem byl ve stejné situaci a koupil jsem si COD. Hrál jsem to asi 6 hodin a z nich mě asi jen 2 hodiny bavily. MP už od začátku nefungoval, jelikož se mi ani nepodařilo přihlásit do druhé hry bez restartu celé hry. Problém byl vyřešen relativně pozdě aktualizací a to nejhorší na tom všem bylo, že to opravdu nebylo všechno. Dodnes mám problém se normálně přihlásit do hry se zombíkama (BOII). Pak přišla nálož DLC, což bylo značně nepříjemné a bez nich jsem nemohl ani mít více zbraní v inventáři, přičemž ostatní hráči s DLC mohli. Naopak BF3 hraji už druhý rok, víceméně bez problémů. Je těžké se rozhodovat mezi dvěma hrami. Doporučuji si zahrát starší COD a posoudit jestli to má cenu, vždyť to tak moc velký rozdíl není, ale nechci být považován za škarohlída.
      • Počkám týden dva po vydání .. podívám se na videa s MP a uvidím. Zatím zůstávám u Bad Company 2 :)
  • Recyklování je dobrá věc, ale záleží na tom, jak to kdo pochopí.

    CALL OF DUTY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit