Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takhle ma vypadat pravy next-gen, ne jak ty vase trapne zastrale battlefieldy, divzny a podobne.
    • Přesně tak, ohodně větší next-gen, než prohnile zastaralý těžkopádný Metro, ohodně větší next-gen než cokoli.
      • "Příběh o he/heovi" aneb jak se z normálního diskutéra stal tupý troll... *7* *15*

        Tímhle tempem abychom se brzo nebáli DayZ, ale TrollZ nákazy... *15*
    • ...další trapný ironický humorista... *7* *6*
      Že vás to furt baví tu kecat nesmysly...
  • Jděte už s těmadle newskama někam!!!!!!!!!!!!!!!!! je to trapný, až to neni hezký.. takový herní sucho opravdu neni!!!
    Kde je recenze na Payday 2, multiplayerový hit? Kde je aspoň nějaká zmíňka nebo newska?
  • CoD zůstává CoD. Co je na tom špatně? Pro fanoušky podle mě dobrá zpráva. Ví přesně, co mají čekat a dostanou přesně to, co chtějí. Podle mě naprosto v pořádku.
    • Adam_M
      Z části máš naprostou pravdu ovšem druhá strana mince je ta že to více méně řídí/řídilo (jak pro koho) směr kam se budou vyvíjet další FPS(a vzhledem k tomu kam se CoD dostalo to není každému pochuti) jen aby byly lepší i když kolikrát jen aby vydělali jak CoD.Kolikrát mají tvůrci možnost udělat zajímavé,originální(píšu se zavřenýma očima proto že co je v této době originální?!) ale skrze ''CoD syndrom'' si řeknou uděláme to více jako CoD ad to má prodejnost a tím si automaticky přiloží zbraň k hlavě...Otázkou zůstává kdo stiskne spoušť.
      • Tak tak... vývojáři zjistili (a nejen u CoD), že se dají ovečky ždímat, aniž by nad tím přemýšlely... Viz třeba Mass Effect 3 a jeho zmrvený konec rozsekaný do jednotlivých DLC - koupil sis hru a chceš vidět, jak dopadne? Kup si 10 DLC... a stejně pořádný konec neuvidíš. Viz pak dalších XY her typu "pay-to-play" (ať už se tak nazývají ofiko, nebo tak fungují), kde hráčům (těm slabochům sedícím za PC nebo konzolí) nabízí vylepšení jejich imaginární postavy, což je takovým lidem po chuti a rádi si tak aspoň ve virtuálu zahrají za super silné, magické, atd... Těch forem, jak z lidí vycucat penízky je opravdu nespočet... A CoD jde bohužel stejnou cestou, zjistilo, že si jej ovečky budou rok co rok kupovat bez použití mozku (a zdravého rozumu), tak proč by něco měnili ? *15* Víc perků a dalších kybernetických pozlátek, skluzy, Rambo pes apod, to jo... hlavně aby se to ovečkám líbilo a vyplácly rok co rok dalších 50e...

        Ale proč se tu vlastně vztekáme, když se to nezmění? Ovečky zůstanou ovečkami...
  • Jack1947
    Z diskuze, a clanku si dokazu predstavit ty "ultrabombamegahusty¸¸ rambo styl novinky, COD je za dobou mizerie a serie splachnuta definitivne, (nemrzi mne to, protoze to ani zkouset nebudu) psal jsem predtim, jesteze ten SP zustane nezmenenej a stejnej - skript sem skript tam paklize by nebyl, uz nevim co by mne jeste na tehle potapejicise lodi vice zajimalo. I kdyz ten (BOII mne spise nudil, nez bavil - to se mi libila serie MW ta mnela neco do sebe, toto uz moc ne) Snad ten ¨pribeh¸¸ nezkoni i kdyz pribeh je silne slovo, bejt to jen rubacka zas by o to nebyl zajem *15* .
  • Mato1987
    Viem že sa to teraz konkrétne netýka nového call of duty od infinity ward, no nedá mi a musím sa podeliť a zopár nie veľmi príjemných informácií týkajúcich sa práve nedávno ohláseného "nového" dlc do BO II.
    Jednoducho zhliadnite si toto video na youtube a urobte si vlastný názor o "vývojároch" z Treayarch.
    http://www.youtube.com/watch?v=SXZYg5AzTj4
  • Mohli by do kazdeho noveho COD zakomponovat Promod..nechapem ze to este neurobili..alebo vydat F2P CoDko postavene na CoD4 s promodom.
    • A proč by to měli dělat prosim tě? Jejich obchodní model je už dávno nastavenej na krabičkáře a pc komunitu maj na háku. Proč by měli dávat nástroje k modování? Řekni mi proč? Se*ou na nás, ptže z PC mají nejnižší zisky. Jiný to nebude, pouze ubohej matchmaking založenej na neuvěřitelně ubohym a číterskym iwnetu. Tak si to sakra uvědomte a běžte hrát jiný, kvalitnější a levnější série!
      • Neuvědoměj si to LKN, to se neboj... stádo zůstane stádem...
  • Stormangels
    Dokud to člověk nevyzkouší tak neví jaká ta hra je a jestly by ho bavila.
  • Pořád čekám na oznámení toho Propesko premium packu...
    • Aneb zaplat si 10 dolláču a můžeš hrát i za psa ? :D
  • K tomuhle videu mohu říct jen toto: LOL *1*
  • Dřív mě takovejhle chaotickej styl multiplayeru bavil. Bylo to rychlý, zápas byl krátkej a když jste třeba zabili čtyři nepřátelé za sebou, tak to byl příjemnej pocit. Ale dneska už ne. Teďka mě hodně baví MP v Last of Us. Tam musíte takticky, pomalu, naslouchat okolí, sbírat předměty, aby jste si vyrobili molotov atd. Nic hektickýho a spoléháte se na tým. Když jsem viděl jak to v Ghosts sprejujou jak o život, tak mi z toho bylo divně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit