testovaci text

Diskuse pro Článek Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze

Když jsem před čtyřmi lety rozehrál Call of Duty 4: Modern Warfare, byla to pro mě hra, která vojenské střílečky přenesla do „next-gen“ éry. Spojovala solidní kampaň s kvalitním multiplayerem, který kladl důraz na pěchotní boj a navzdory své akčnosti nebral hráči možnost,...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
(nové) tvotypka (anonym)
-1
ja mam cod mw3 a jsem s nim spokojen,chapu,ze kazdy preferuje jiny styl hrani,ale nemate pravdu,ze ostatni dily jsou uplne stejne,protoze v mw3 oproti ostatnim dilum serie mate vice zbrani,lepsi grafiku a lepe vyuzijete zbrane
11.5. (9 dnů)
(nové) pingu (anonym)
+2
Nenávidim CoD.
16.1.2012
(nové) pípa (anonym)
-3
Neumíš to? Nejlepší série posledních let ;-)
16.1.2012
(nové) Mehmed (anonym)
+1
No aspon si to zahrame aj my so starsimi masinami...
15.1.2012
(nové) Zot@k (anonym)
+2
On ještě někdo dnes hraje CoD? Nejsem žádný hater této serie hrával sem je rád než vyšel BF 2 a pak BF3 a pak co je CoD:-)
28.11.2011
(nové) LKN (anonym)
+1
SP > MP když už...
s*ačkoidní recyklace všecho, od strejků, po emblémy, navíc 95% vykempenost největší, založeno na iwnetu).. opravdu si zaslouží tak vysokých 7 díky mp? to snad ne!
27.11.2011
(nové) Kopr (anonym)
+4
konecne neplaceni recenzent? .D
24.11.2011
(nové) Kopr (anonym)
-1
recenzenti* :)
24.11.2011
(nové) Jozef (anonym)
+2
Super článok, úplne vystihuje môj pocit z hry. Som síce fanúšik série MW (čiže pre niektorých ľudí totálny magor :) a MW3 hrám rád, ale pri čítaní som prikyvoval a usmieval sa :) Tie chyby ktoré v tej hre očividne sú, sa snáď ani nedali opísať lepšie, a to dokonca bez nejakého zbytočného rýpania a agresívneho zosmiešňovania. Bravo! :)
21.11.2011
Kampan je sice krátká, ale sem smad jedinej kdo se u ní královsky bavil ?? Upřímně každej kdo napsal že je to krátka sr*čka je patrně zatvrzelí Battlefield fan - My vám váš B3 neberem je kua dobrej, ale nás bavý tohle sme pro to dívný ??
19.11.2011
(nové) mw3 (anonym)
-3
Nejsi. SP sice u COD nemusím, ale i tak to není špatné. Hlavně i při pozdějším vydání má COD skoro trojnásobné prodeje proti BF. Ani velká reklama jim nepomohla.
19.11.2011
(nové) ADM (anonym)
-3
Dobré, tahle recenze je spíš takové nic o ničem. Jediné co mě na Call of Duty mrzí je krátký singleplayer. To, že ''V kampani je to spíše relikt starého enginu a hlavně designových chyb, které někdo dokáže velmi úspěšně prodávat jako trademark.'' jsou podle mě kecy kolem. Nadruhou stranu je to názor a jako člověk k němu taky přistupuju a tím pádem neopovrhuju. Pro mě 95% a maximální spokojenost. Taky by mě zajímalo jaký storyline chystají dál. *16*
18.11.2011
Dneska jsem MW3 dohrál a osobně mě to bavilo (to neznamená lepší :))) víc jak BF3. :o) Obě hry jsou asi krátký (na nejtěžší kolem 8-9ti hodin), ale u MW3 mě víc chytla jak (i když béčková) zápletka/nezápletka. :) Hlavně oproti BF3 jsem si odpočinul od věcí jako, že nemůžu od NPC jít dál jak 5 metrů a že mě nevystrkujou z úkrytu přímo do palby. :D
18.11.2011
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se