Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yenda1
    Ten povyk okolo této hry je zábavný. Jediné co z toho vnímám je jeden velký křik a kvíkot, zastánců hry a odpůrců. Obě vydatně křičí (obrazně) na různých fórech, že se dva tábory slily v jeden.

    Za sebe říkám, že je mi úplně u zadku, kdo tam v jaké uniformě bude pajdat, kolik barev kůže tam budu moct střílet, kolika pohlavím budu moct ustřelit palici. Moje bídná inteligence mi vystačí ke dvěma věcem 1. obstojně reaguji světlo 2. Call of Duty (žádna hra není) pro mě není učebnice dějepisu (i když zcela ad hoc by to taky být nemělo).

    Ať si tam pobíhají klidně zelení mužíčkové a poletuje Zvonilka. Jako hráče mne zajímá jediné a to jestli to bude dobrá hra. Protože chci hrát dobré hry.
    • presne tak, to su kecy uplne onicom. A toto je problem hier z 2sv vojny, ze ludia zacnu riesit absolutne hluposti. Mne jedine co vadi ze tam nieje recoil ako v cod 1 alebo cod 2, ale to bude zrejme kvoli konzolovym hracom. Skoda.
      Inak som toho nazoru ze najlepsie kompetitivne hry su scifi hry alebo fantasy. Jednoducho realny konflikt ma velke mantinely za ktore sa ist neda. ja chcem zabavnu videohru a nie nejake dalsie insurgency.

      Preto si myslim ze do buducnosti by mali v serii Call of Duty rozvijat moderny alebo scifi konflikt. Trosicku ubrat z tych double jumpov lebo to je fakt a vymysliet zaujimave ability. Proste hra typu quake champions. Tak si predstavujem videohru. Ak bude rychla arkadova fps zasadena v druhej sv. vojne vzdy budu ludia nariekat nad hlupostami
  • Když bylo oznameno vydano CoD do obdobi WW2, tak jsem se fakt tesil, ze tehle serii dam ještě sanci, ale ted když se dozvidam cim dal, tim vic informaci, tak se zacinam pomalu desit a rikat si, ze by tohle snad ani nikdy nemeli vydat
    • coho sa desis. pozrem sa na samotny gameplay ktory vyzera presne tak ako sa dalo od cod ww2 ocakavat. Novy mod vyzera celkom dobre, myslim ze bude dost popularny
    • Rejsek
      Tak to máš blbý. Co budeš dělat, až to vyjde?
  • cože, tam budou nacističtí zombíci? To má být inspirováno filmem Dead Snow 2?
  • zajímá mě jak vyřeší german HQ. Navíc se obávám, že to bude stejný (pro mě nevábný) systém jako u GTA online, kdy to hodí nějaký počet jakýchkoliv hráčů k sobě, aniž by chtěli a už vidím, jak se tam budou poplácávat po prýmkách na trenýrkách... :-D
  • Jack1947
    Sp supr ale tyhle sociální blbosti se mi moc nelíbí... chtěl bych to pořídít kvůli Mp ale zdá se že někde to chtě nechtě pomrvit prostě musejí, škoda *13*
    • Pořiď si učebnici češtiny, aby jsi pro začátek psal čitelnější formou. Soustředění na formu ti vyčistí hlavu a možná se pak dočkáme i obsahu.
      • Coffin.Corner
        https://www.lingea.cz/zpravodaj?z=40
  • singleplayer už vieme že bude dobrý ,ale multiplayer o tom nevieme veľa bude sa dobre hrať , bude realný ako sa sľubuje , relane zbrane a všetko ? grafický bude pekný z úkážok sa ukazalo že nie
  • Hráčom sa nedá zavďačiť. Nadávajú, že CoD je stále to isté a keď prinesú niečo nové, tak kecajú, že to sú kraviny. Plus názory od odborníkov, že to je stále ten istý engine od jednotky. Nie, nie je. Neustále ho vylepšujú a lepia nové funkcie. Si myslíte, že inde to tak nie je? Že zahodia roky práce a začnú robiť od nuly? A to pridanie žien môže kritizovať len nevzdelanec. Hrať za ženu sa to dalo v multáku už v prvom Medal of Honor. V druhom diely to bola dokonca hlavná postava. Keby to urobili dnes, tak vybuchne Internet.
  • To jsou mi zase kraviny. Kdyby raději čas, který věnují na vývoj téhle blbosti věnovali do vývoje delší/lepší kampaně, udělali by mnohem lépe.
    • urcite nie, za cod som vzdy zaplatil kvoli mp. inak by som to len stiahol a neplatil nic
    • Jack1947
      žádné COd ani mOh nemělo kampan pod 10 hodin a 6 je ekvivalentem - stačí ale s tím lepším souhlas už dost bylo Soap oper a je jedno že to funguje. a IW bylo navíc i povedené.
  • Jinak podobne komunitni funkce jsou fajn. Muj napad by byl udelat podobne "velitelstvi" treba pro Steam, Facebook, nebo Playstation online. Mohli by jste tam potkat jine hrace a nejak s nima interagovat. Mozna by to mohlo fungovat i jako takove MMO.
    • flash789
      To uz tady bylo a moc se to nepovedlo, na PS3..uz jsem zapomel jak se to jmenovalo.
      • PreidaQ
        PlayStation Home?
  • Už se nemůžu dočkat až ukáží německý velitelství. Taky jak budeme na sebe hajlovat, ehm zdravit. A místo do terčů, budeme střílet do..., no to by stačilo. Stejně se to nestane, protože by to lidi akorát údajně podle ShG trigelovalo a kazilo prodeje a děti by si to nesměli koupit. To by nešlo vzhledem k tomu, že díky nim jsou prodeje o 25 a víc % větší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit