Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jako dle traileru to nevypadá zle a víc než Flatout to připomíná takhle, destruction derby nebo možná ještě Toca touring cars 2. Nicméně se dost bojím aby se to nedrželo jako předtím moc při zemi a bourání nebylo hlavní část hry, teda bylo za předpokladu že si chcete oddělat auto *7*
  • Heh, nejlepsi grafika, je to, skvele krasne se to demoluje, delate si srandu ? Byl jsem velkym priznivcem FO1 a tohle jsem si koupil a obcasne hral cca 100h a celou dobu a sledoval vyvoj, v jednu chvili jsem to dokonce chtel i odinstalovat.Ta hra za moc nestoji a uz vubec ne za 35 ecek, to je vysmech.Demolicni model aut je naprosto komicky, auta ce mackaji jak plechovka od Redbullu bez nejake vetsi logiky, takze potkate na trati auto co ma srazena predni kola u sebe jako trikolka, coz je naprosta pitomost a navic jede jako by bylo uplne OK, bez jakychkoliv tendenci se prevracet.Autum uplne schazi podbehy, takze kdyz upadne blatnik, tak je v karoserii dira skrz a kola visi ve vzduchu - hnus, i GTa 5 ma tohle lepe spracovano a co je naprosta tragedie je to, ze poskozeni nema prakticky zadny vliv na jizdni vlastnosti !! U prvniho FO se daly napriklad utrhnou tlumice, takze se auto houpalo a melo tendence se prevracet.A takovychto ubohosti je tam vic.Trate jsou nenapadite nudne, ve starem FO bylo spousta zkratek atd.Grafika v pocatcich tehle hry byla pekna(najdete na youtube), soucasna je naprosto trapna, jedine co, tak se auta lesknou jak psi koule, napriklad FlatOut: Ultimate Carnage mel daleko prirozenejsi a lepsi grafiku.Co se da ohodnotit kladne je jizdni model ktery je arkadovy ale prijemny, naopak v rannejsich verzich byl spise do simulace a to byla u takoveto hry docela otrava.Osobne jsem z tohoto dilka dost zklaman a je zajimave ze donedavna byla na steamu hodnoceni dost negativni a ted pred vydanim jsou dobra, cim to asi bude ? Za cenu kterou to ted nabizeji to nemohu nikomu soudnemu doporucit ale je jasne ze pro trouby kterym staci leskla auticka co se mackaji a neco z nich odpada to bude SUPEEER !!!
  • Znáte někdo závodní hru v otevřeném světe, kde jsou honičky s policií, má solidní jízdní model, slušnou AI a model poškození s dopadem na jízdní vlastnosti? Krom GTA.
    • To je trosku moc pozadavku na nejaky hidden gem, mozna bych zkusil NFS Hot Pursuit, alespon par vecicek to splnuje.
      • P.S. tvl koukal jsem na to a je to hroznej odpad. A nesplnuje to nic, krom toho že je to závodní hra v open worldu s policií (jako každe NFS)
        • Arkady musis ale zkusit sam, ty se pomerne blbe hodnoti v tom, jestli ti to z videa sedne nebo ne. Jako jasne, ze jestli sis vsiml, ze tam policie reaguje nejak divne nebo se plechy moc neohybaji, tak te to muze odradit, nicmene jsem zminil tento dil hlavne proto, ze mnozi si jej opravdu oblibili, viz. steam recenze.
        • ono těch závodních sérií zase tolik není, nevím co čekáš že objevíš za bombu :D
      • Nevíš jestli tam je catch up systém (to je takové kde nemužeš souperum ujet, ani oni nemužou ujet tobe)? A jestli má policie AI? (hrál jsem nejaké NFS a tam mi hra policii spawnovala).
        Všechno jsem ochotnej oželet ale tohle mi fakt vadí.
  • Wreckfest má nejlepší grafiku, jakpu jsem u závodní hry viděl.
    • tak to bude asi jediná kterou si viděl :)
    • Draken69CZ
      Tak nevím jestli to ukazuje na malej rozhled nebo oční vadu *3*
  • Já ať řídím v jakékoliv hře cokoliv, tak je z toho vždy wreckfest. *1*
    Takže průpravu mám a budu uvažovat o koupi.
  • Wreckfest je idealni hra pro vsechny kdo vi ze prvni Flatout byl nejlepsi dil :D
    Ma jeden z nejlepsich arkadovych jizdnich modelu co jsem mel tu cest zkusit.
  • Na Wreckest jsem hodne zvedavy, sleduji ho po celou dobu co je v EA. Tak ze jsem moc rad, ze nam za chvili vyjde plna verze. Akorat ta cena v EA mohlo byt trosku rozumejsi, protoze davat za rozdelanou hru kolem litru je docela dost.
    • Sledoval jsi málo, loni touto dobou jsem ho pořizoval za 500,- *3*
  • Wreckfest je duchovní nástupce best arkádových závodů FlatOut, jen se vydává realističtějším směrem. Je tam velmi cítit váha jednotlivých vozů a rozdíl mezi odlišnými terény. Model poškození má konkurenci snad jen v BeamNG.
    • Tak to si asi nikdy nevidel v realu nabourane auto.
    • Hlavně je třeba podtrhnout, že je to nástupce FlatOutu 1. Nikoliv FlatOutu 2!

      Což o to, jednička mě bavila, ale dvojka je moje nejoblíbenější závodní hra všech dob. Sneak Peak vypadal, že se vydají ve stopách dvojky, ale výsledek je výrazně umírněnější.
  • Wreckfest mám už celkem dlouho a můžu to jedině doporučit má dobrej jízdní model pěkný bouračky i dost aut a tratí a dobrá optimalizace takže za mě supr hra už v early accesu v plný to bude určitě jen lepší :)
    • Ristoro
      Zní to parádně. Zajímá mě, dají se upravovat auta jako ve Flatoutech? Převodovka atd... A jak je to s kariérou a postupem v ní?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit