Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč by měly být ve hře podobného ražení RPG prvky? Nechcete z toho rovnou udělat sandbox? Pak doporučuji změnu názvu titulu na The Ghostision.
  • dou to toho moc brzo... to je celej problem...
  • Já vám nevím, ale neúspěch na Kickstarteru by měl vývojáře asi trknout, že to nejspíš nebude moc životaschopnej projekt.. Měli to zaříznout ho hned v počátku a zkusit něco jinýho a né do toholít další prachy s vidinou nejistý investice. I proto jsem k těmhle opětovným kampaním poněkud skeptickej.
  • Proboha jste normální, máte špatný den? Proč tak negativní reakce?? Nebo fakt internetové diskuze dospěli k pomyslnému dnu?? Mě třeba projekt taky moc nezaujal i když ten nápad se mi hodně líbí, je to originální a myslím že to určitě někoho zaujme. Ten návrat po 2 měsících je podle mě moc brzo ale třeba to fakt přepracovali a mají jinou marketing strategii atd. Tolik idio... jako tady to se fakt nevidí. A ne hlupá... já nejsem z týmu ani mě ten projekt nezajímá, ani nejsem příbuzný nikoho z týmu, jenom fakt nechápu tu vlnu negativity. Asi životem frustrováni chudáci. Smutný.
    • :D V kterým kanálu si žil posledních pár let ? :D Zdejší diskuze se plácá po dnu už několik měsíců/ let
    • ty mas pekne nasr4te v hlave. ghost theory vybralo trapnych 17000Ł. ludia to nechcu. vyvojari prepracovali akurat tak velke ...., za dva mesiace. Typicka hororovka ktorej je plny steam je fakt originalna. lol PS: posielam ti vlnu pozitivnej energie :D
    • Mart9
      Přece bylo řečeno, že pokud nevyberou peníze, tak projekt skončí. Nevybrali, tak nazdar. Ale ne, oni se za dva měsíce vrátí!!! Takže to byly jen kecy, aby nalákali lidi.
    • Sluníčkář tvl. *11*
  • K poslednímu článku s videem jsem nepsal úplně hezký věci ;), tak takdy to obrátim - atmosféra i vizuál jsou imho někde úplně jinde než posledně, tak třeba jim to teď klapne, budu držet palce.
  • Přijde mi to, nebo z těch screenshotů je grafika lepší než minule? A ta UV lampa je boží!
  • Jj, kritika tu jde vždy nejlépe. Jedna kritika jde na Dex, na který když mrkněte třeba na SteamSpy zjistíte, že je úspěšnější než velká část českých indie her a i v globálním měřítku se jim vede dobře. Už jen to, že na kickstarteru Dexu vybrali Dreadlocks jen milion tři roky zpět a firma se od té doby rozrostla, stále funguje, Lead Designéra tam dělá původní lead designér her Divinity, včetně Divinity: Original Sin a producenta Stefan Durmek, který stojí třeba za Piráty z Karibiku pro mobily, což pokud vím byl Mega úspěšný projekt. Ghost Theory věřím, co jsem viděl, četl a slyšel v rozhovorech, tak to není žádná lekacka jak tu píšete v komentářích. To, že se teď nechtějí zaměřit primárně na Vr je dle mého názoru rozumné, pac vůbec není jasné, zda se Vr uchytí a aktuálně je drahé jak prase. Osobně se těším jen na Playstation Vr. Tam nemusím dávat 20 tisíc za Vr + 50 za novější komp.
    O žádném veřejném prodeji early accessu také nikde neřekli ani slovo, naopak jeden z tvůrců na Streamu říkal, že jsou zásadně proti používaní early accessu tak, jak se používá dnes. To dokázali i s Dexem, kde early access byl opravdu jiný, než finální hra a kdo si ho koupil, tak si užil obsah a mechaniky, které jinde nemohl. Navíc hru dost během Ea předělali, právě podle reakcí hráčů.
    U Ghost Theory jsem si navíc z teaseru jsem si všiml, že oproti minule přidali PS4 a xbox one. Za mne rozhodne palec nahoru a mají v novém Kickstarteru mou podporu.
    • no jo, kup si už to tvoje playstationVR skoro zadarmo za 14 000 a drž už řiť
    • Když si nám tady tak pěkně napsal kdo ve vaší firmě dělá, chci se zeptat neplánujete nabrat i Milouše Zemana? Ten by se do vašeho týmu také hodil, občas má výborné designové nápady !!! *1* *1* *1* *1* *8* *15* *2*
      • Dva TRAPNÍ idioti se hádají, jdu si pro popcorn.
  • Hm. Pokud ma byt ukazka v clanku reprezentativnim gameplayem, tak to zase nejspis projedou, pusobi to strasne genericky (=zadnej punc originality) a zvlast ten anglickej zenskej hlas je tam strasne lame. chce to proste nejakej zajimavej "twist" ke stokrat videnymu, jinak si toho zas komunita vubec nevsimne.

    jinak uspech na greenlightu dneska nic neznamena, staci lidem slibit klic ke hre zdarma po jejim vydani a oni vam to tam jeste radi nakliknou.
  • Zas tenhle bílej blb, nemůžete ho dát pryč? Kdo se má na tu držku koukat...
  • tahle banda neschopných Id......ů chce ještě něco zkoušet?? Nevybrali úplné minimum a jdou tam zase? ... to jsou hodně malé mozečky... no ono už i ta první hra jasně dokazuje co z toho bude za crap! *12* *12*
    A co na Steamu, už maj Early access a žebračí? *8* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit