testovaci text

Diskuse pro Článek Češtiny, cheaty a wallpapery z ABCgames

Pokud jste koupi a hraní kouzelné „diablovky“ Bastion odkládali kvůli nedostatečné znalosti angličtiny, tak už nemusíte. K dispozici máte češtinu, díky níž si můžete jednoduchý, ale šarmantní příběh pořádně užít. A stejně tak jednoduchou, ale návykovou hratelnost....
« Novější 1 Starší »
Jaktože není žádná diskuze k Replayi? Vždyť to je jediný důvod, proč by ten pořad někoho mohl zajímat...

Jinak - těšíte se na článek od pana Vávry? To bude libové podiskutováníčko! *5*
(editováno v 20:23) 27.11.2011
(nové) Miki Hoshii (skrytá identita)
Hairy Ass ->

Důležité slovo je tam pro mě.

U Skyrim fanoušků tam tento relativizátor chybí.
"Skyrim je hra roku" vs. "Skyward Sword je pro mě hra roku".
(editováno v 19:07) 27.11.2011
To máš nejspíš pravdu. Ale nemůžeš všechny fandy házet do jednoho pytle, jen proto, že pár z nich tohle napsalo. Nicméně se pravdu o GotY brzo dozvíme - již 10. prosince. *15*
(editováno v 19:19) 27.11.2011
(nové) Dethklok (anonym)
Ja se hlavne tesim, az cenu pro nejlepsi X360 hru dostane nejaky multiplatformni titul *7*
27.11.2011
Takže buď Portal 2 nebo Batman? *5*
27.11.2011
(nové) Dethklok (anonym)
Jasne, vsak jsou to obe vyborne hry. Jen jsem asi moc staromilsky, kdyz cekam, ze na nejlepsi hry pro danou konzoli budou nominovany jen exclusive tituly. Podivej na PS3 ... ze ctyr nominaci ctyri originaly. Na Xbox je to 50:50. Mozna by bylo i fajn, kdyby to vyhrala Forza ...
27.11.2011
Xbox 360 je v mainstream exkluzivkách neskutečně slabý a vždy byl.

Jinak z dvojice Portal 2 a Arkham City volím osobně jasně Arkham City.
27.11.2011
Čeština do hry Bastion konečně.
27.11.2011
(nové) Dethklok (anonym)
+3
Konecne ... konecne dalsi vymluva proc se nemusim zdokonalovat v jazyce anglickem. *7*
27.11.2011
+1
No ano, ale musíš uvažovat, že BoB.2 může být třeba čtyřicátník, kterého nutil režim učit se rusky. Pro takové lidi mají češtiny smysl.

Ale pokud je to mladej kluk/chlap kolem dvaceti, tak by skutečně měl radši umět anglicky.
27.11.2011
Nejspíš to tak bude(ikdyž podle svého vyjadřování, jen těžko) pokud ano, tak bych mu radil, přesunout se na zbytek života od PC, protože překladatelů ubývá...
27.11.2011
(nové) Kale (anonym)
+1
Co je špatného na tom, chtít ve hře češtinu?
27.11.2011
Nic, jen když vidíš člověka co o ní píše u každý hry co vyjde, je to trochu na zamyšlení, toť vše...
27.11.2011
Jenže v Bastionu je dost kecání a né vždy tam pochytíš pointu. Navíc si nemyslím, že se člověk naučí anglinu z her. Můžeš odposlouchat výslovnost ale nové slovíčka, časy a obraty se prostě nenaučíš. Anglinu se učím ve škole. U hry se chci zabavit, odpočinout a pochytit příběh. Výslovnost se dá naposlouchat i s titulky.
28.11.2011
(nové) Miroo (skrytá identita)
+8
Já už od čtvrtka čekám na ten Vávrům článek...no táák pohněte..!
27.11.2011
(nové) Lol (skrytá identita)
Beztak bude až v pondělí :/
27.11.2011
To by mě pěkně nasrali pokud vím tak v podcastu říkál že během víkendu to bude viset..!
27.11.2011
(nové) WW1E5 (anonym)
Však vydrž, kdoi kdy něco někdy vydával na web, tak ví, že tam nemůže všechno naházet naráz, ale postupně (tak aby každej článek byl chvíli vidět). Takže už to mají nejspíš ve frontě, akorát to prostě nevydají nahned, to by bylo kontraproduktivní...
27.11.2011
(nové) sleepless@tiscali.cz (Šéfredaktor Games.cz)
Říkal jsem, že se na něj během víkendu podívám (někdy chce člověk během víkendu dělat i něco jiného, než jen pracovat ;), přesný den, kdy vyjde, jsem ale neřekl. Nicméně, bude dnes navečer.
(editováno v 14:56) 27.11.2011
+1
Díky to mi stačí..bylo to tak těžké to sem někde napsat..?
(editováno v 15:24) 27.11.2011
(nové) sleepless@tiscali.cz (Šéfredaktor Games.cz)
Nestačí to snad jednou říci? Kdo o tom neslyšel v podcastu, stejně o tom neví...
27.11.2011
(nové) Bludik (anonym)
Super, díky. Těším se, jak se zasměju.
27.11.2011
No, pokud by jsi se chtěl smát argumentů, Dana Vávry, tak to asi nevyjde. Věřím, že bude mít dobré argumenty.

Viděl bych diskuzi nějak takto:
A: "ale nám nevadí, že hra má blbou AI a bugy a průměrnou grafiku, jsme unešení z otevřeného světa a atmosféry"
B: "buďte si, ale v tom případě nevychvalujte Skyrim jako hru roku, když sami přiznáváte bugy a jen je přehlížíte kvůli jiným věcem"
A: "herp derp, ano, uznáváme, že pan Vávra má pravdu, hra roku by měla být skvělá ve všech směrech, ne jen v pár a před chybami se zavřou oči, jinak může být hrou roku cokoliv dostatečny vyhypovanýho..."

Samozřejmě ale diskuzi mohou narušit Skyrim fanboyové, falešní troll Skyrim fanboyové a obecní trollové. A taky naruší *5*
(editováno v 18:55) 27.11.2011
+1
Ta diskuse bude zase jako magnet na kretény a právě proto se nemůžu dočkat..!
27.11.2011
(nové) Dethklok (anonym)
Miki/Ringwraith: A ja se budu vesele pochechtavat, usrkavat teply caj s mlekem a prozpevovat si http://www.youtube.com/watch?v=DRMBxnxWiNQ
27.11.2011
*1*
27.11.2011
Miki: Jelikož si nedávno v diskusi k nové Zeldě napsal, že pro tebe je to za 10/10, protože si její fanda, tak tvoje připomínky k fandům Skyrimu raději nebudu komentovat.... *7*
27.11.2011
Mám pocit že to bude fraška ten článek... Uvidíme co nám napíše. Hlavně potom bude super porovnávat z jeho projektem :-)
27.11.2011
Osobně se hodlám diskuzi pod tím článkem zdaleka vyhnout. Bude to tam peklo na zemi.

Přece jen Dan Vávra, který není jen nějaký anonymní internetovej kecálek, bude kritizovat hru ze které se scákla většina hráčskýho světa... to nemůže skončit dobře.
(editováno v 14:39) 27.11.2011
Když to budeš brát z nadhledem tak může :-)
27.11.2011
+1
Co se týče mě platí pořekladlo:
Prepare for the worst.

Mohl by to tam ale skočit trollnout anonymně... *6*
27.11.2011
(nové) Dodo (anonym)
+3
Ano, Dan Vávra je neanonymní internetovej kecálek *2*
27.11.2011
Taky jsem na to zvědavej. *3*
27.11.2011
(nové) Dethklok (anonym)
Tak ted jsem trochu mimo ... o jaky clanek ze se vlastne jedna?
27.11.2011
Dan Vávra má předvésti jeho názory na Skyrim, který se mu nezdá.
27.11.2011
(nové) Dethklok (anonym)
+4
A sakra ... to bude exploze. Pred ten clanek by meli pro dobro vsech svych ctenaru umistit nejake varovani. Neco ve smyslu

http://causticmonologue.files.wordpress.com/2010/07/user83559_pic44678_1257951331.gif

nebo

http://www.sg.hu/forumkepek/2007_04/misc_flame_war_in_progress.jpg
27.11.2011
Jj, v diskusi bude jistě pěkná bžunda, neboť trollové budou mít žně. *3*
27.11.2011
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se