Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • autorovi se trochu pomylilo par veci:
    1) Pouze majitele Lifetime subscription (dozivotniho predplatneho) budou mit navzdy zlaty ucet, ostatni predplatitele pouze po dobu, co budou predplacet
    2) Majitele stribrneho uctu budou sice muset vybrat nektery z preddefinovanych archetypu, coz trochu srazi hlavni devizu hry (absolutni svobodu jake dovednosti postava ma mit), nicmene co se kostymu tyce, budou mit nadale moznost pouzit kombinaci 3000 kousku obleceni, ktere jsou pristupne v zakladu. Co budou ty Gold kostymy, to jeste nikdo nevi.
    3) Majitele stribrneho uctu maji pristup do vsech lokaci krome adventure packu, ktere si musi dokoupit. Coz i v zakladu je hodne rozsahle a staci na dlouho

    Pokud tedy mam shrnout omezeni stribrneho uctu tak: Nemaji moznost prizpusobovat dovednosti podle sveho (coz je velke minus), omezeny pocet slotu na kostym a postavy, prvnich 20 hodin omezena moznost komunikace (hadam opatreni proti ruznym spammerum), nutnost dokoupit si vice batohu, specialni kostymy, adventure packy pripadne pozice na dalsi postavy.
    Podle me to nabizi hodne zabavy na hru zdarma...
  • Tady ten ten play2free mi přijde jen jako pouhý a prohnaný reklamní trik. Dostane v podstatě "nic". Za na druhou stranu za "nic". Nějak se stím roztrhnul pytel. No kdyby se to nevyplatilo nikdo by o nedělal.
    • Ano spravne.Zkusil jsem si tak zahrat Lotro a ten F2P neni nic vic nez "vylepseny" trial.
      • Nemůžu s tebou souhlasit. Je to opravdu žrout času ale s úsilím a grindováním si nasbíráš dost turbine pointů, abys mohl být ve všech lokacích + 2další classy atd..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit