Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neví někdo, co to na konci hraje za song?
  • Jděte už do p....le s těma debatama o tom, která konzole je lepší. Jste socky co obracej každou korunu nebo co? Mam doma jak PS3 tak Xbox360 a nepochopím, proč se furt nějakej trotl snaží přesvědčit ostatní, že právě ta jeho konzole je nej. Copak nevíte, že tahle debata nevede nikam? No asi ne.
    • Tady se nikdo nehádal, jestli je lepší PS3 nebo Xbox, tak vystydni *7*
  • Umaroth
    Já to říkám už dlouho, i když mi dualshock nesedí, tak chtě nechtě kvuli super exkluzivkam (oproti xboxu) si tu ps3 koupím. Bude ze mě x360PcPS3 maniak.
  • no za par let az budou vykonnejsi PC, tak si pustim emulator ps3/xbox a take si to zahraju buahahah.
  • presne tohle prostredi zboznuju,hned na prvnim zaberu je videt ta krasa.jak jsem videl auto napadlo me zda se bude jezdit i ve hre,nebylo by to spatny,schanet ruzny zasoby po meste s mapou v ruce,benzin,jidlo,munice,....obe postavy maji vyborny hlas a pisnicka v radiu byla dobre trefena.to zrcatko jak urve :-).druhy video a tesim se jeste vic,jsem zvedavy co nam ukaze prvni gameplay a kdy.jasna volba
    • "nebylo by to spatny,schanet ruzny zasoby po meste s mapou v ruce,benzin,jidlo,munice,...."

      ano,znie to fajn,ale v dead island to uz po case nudilo. a tu by to asi nebolo ine... *9*
  • ja mam doma x360. som s nim nadmieru spokojny. ale pred ps3 exkluzivkami mam velky respekt. xko 360 som si kupil hlavne koli fable 2, gow 3logy, halo, alan wake, koli vsetkym hram od RARE a z5tnej kompatibilite hier z mojho stareho xka. ale ked vidim uncharted alebo ratchet and clank tak ticho skladam klobuk dolu. svoje xko 360 mam rad ale to neznamena ze budem podporovat tie zabomisie vojny x vs ps. exkluzivne hry tu nie su preto aby sme sa hadali kto je lepsi. je to iba marketingove lakadlo. a vtomto ohlade sony v poslednom case dost tlaci na pilu. Microsoft zacina zaostavat, mal by sa pochlapit. inak mam v dalsej generacii jasneho vytaza na kupu.
  • dr.gonzo
    robotron3-exkluzivni hry tu budou do te doby dokud se vsechny platformy nespoji do jedne,takze asi furt.
    exkluzivni hry jsou to podle ceho se lidi rozhoduji jakou konzoli si koupi,nekdo by rekl ze dobrym duvodem je i ovladac,ale na to rikam ze clovek si zvykne na vsechno.

    teo k tem originalnim titulum bys mnel dat treba i flow,flower,little big planet,locoroco,super rub a dub nebo ted vychazejici daturu
    • Originálních titulů je určitě víc, záměrně jsem vybíral z těch největších/nejdražších...
      • Urcite, nejvic originalnich her je na PC, indie, a vetsinou jsou i zadarmo ;)
        • Hlavně že na PSN není indie her jak naděláno, že *7* A bavili jsme se o originálních exkluzivítách na konzole, tak sem netahej indie scénu z PC *3*
          • Co bych netahal, dyt casto konzolovy indie hry opisuji z PC sceny ;)
  • Že všichni řešíte takové hovadiny. Já mám doma herní PC a na něm hraju většinu věcí, mám doma i xbox ovladač, se kterým hraju to, co se na něm hraje pohodlně - Rayman, sem tam i Batman. Také mám ovšem u své plazmy levné HTPC, do kterého jsem akorát koupil grafiku za 2000, připojil ten můj xboxový ovladač a mám z toho ekvivalent konzole (s tím, že obraz je úplně jinde). Zároveň si jednou za 2 roky seženu PS3 a exkluzivní hry na něj (na aukru, navíc nejsem debil, takže jedině po důkladné kontrole, se zárukou a osobním předání), odehraju, co chci, a pak se toho opět zbavím, nestojí mě to ve výsledku nic, někdy to prodám i za víc, než jsem koupil.
    • A přesně o tom byl můj první příspěvek v týhle diskuzi: když nemám prachy, prodám Xbox a koupím PS3 - odehraju exkluzivity, prodám PS3 a pokud jsem divnej, koupím znovu Xbox *1*
      • Hrat, podle potreby kupovat a prodavat konzole a hry, a zbude taky cas na neco jinyho? ;)
        • Jaký si to uděláš, takový to máš *5*
      • Já xbox nikdy neměl, pouze jeho ovladač. Konzole jsou příliš drahé na pravidelné hraní. Bych oproti PC platil každý rok extra 3000 jenom za hry kvůli přirážce 30%.
        • Kupuj hry z druhý/třetí/čtvrtý ruky. A pak je zase prodávej. Dokud to jde.
          • To hrajes ty hry jak na bezicim pase ne? :)
            • To z toho vyplývá? Jen říkám, že kupovat rigo hry na PS3 není zase tak drahá záležitost.
  • Izmæl
    Jo, jinak ohledně té vaší diskuze o platformách. Já vyrůstal na PlayStationu, takže koupě PS3 byla jasná (už jen kvůli zvyku jak na systém, tak i na ovladač - nechápu, co vám některým na ovladači vadí - a exkluzivním hrám). Přesto jsem se poslední dobou začal zajímat o xbox360 a to hlavně kvůli tomu, že skoro všechny recenze či gameplaye, které zhlédnu, jsou na xboxu. Na xbox sice není tolik exkluzivní her [xbox360 - Gears of War, Halo, Forza a ještě některé méně známé exkluzivní tituly, třena Rise of Nightmares /// PS3 - Uncharted, MGS, Heavy Rain, Resistance, Killzone, God of War, inFamous, Gran Turismo, Little Big Planet], ale přesto mám chuť si ho koupit, protože co si pamatuju, tak hraní na ovladači bylo sice trochu zvláštní, ale zároveň i netradiční a zábavné. A výhoda je i v tom, že se na něj dají pálit hry, co jsem slyšel. Ale i tak u mě pořád převládá pocit, že by to nebyla zas až tak dobrá koupě, protože stejně většinu her hraji na PC a na PS3 kupuji jen exkluzivity a kvůli cca pěti exkluzivitám na xbox nechci utrácet peníze. FML.
    • Já xbox mám a ano, mám tam flash. Je pravda, že hry jsou na něm lépe odladěné než na PS3 ale já to mám přesně naopak. Já zase uvažuju o ní. Protože ty exkluzivity jsou aspoň kvalitní. Já totiž nevím jak ostatní, ale mě Gears of War 3 vůbec nebavilo. Dohrál jsem ji do třetího aktu a konec. Na druhou stranu je dobré mít lépe odladěnou hru za 50 Kč než vyhazovat za ní 1500. Ale za ty exkluzivity bych je klidně vyhodil ;)
  • Izmæl
    Zbožňuju tu část, jak Joel řekně ,,He ain't even hurt." a všichni vylezou ven a začnou je honit. Už teď je jasný, že to bude bomba. Jen to čekání na první gameplay trailer či jen gameplay bude hrooozně dlouhý. :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit