testovaci text

Diskuse pro Článek Chystá se Steam pro telefony, dorazí i na tablety

Zatím jen pro novináře vydalo Valve betaverzi mobilní verze Steamu, určenou pro platformy Apple a Android. Poté, co si prográmek nainstalujete na svého androida či iOS stroj, vám dovolí konverzovat s kamarády na Steamu, procházet komunitní skupiny a uživatelské profily, případně si...
« Novější 1 2 3 Starší »
Grimo (anonym)
Aby tu zas byl koment k tématu, doufám že bude Steam aplikace i pro handheld BlackBerry.
30.1.2012
Dickie (anonym)
+3
znamená to, že ty telefony budou napájeny malým parním strojem místo baterie? To je zajímavý koncept.
28.1.2012
Streptokok (anonym)
+1
Na Steam nadávají jen zpátečníci, piráti nebo hlupáci.
28.1.2012
Dickie (anonym)
Piráti jej mohou jen vychvalovat :D
28.1.2012
? :O (anonym)
+3
Piráti steamu fandí, zpátečníci steam neznají a hlupáci zas neví co to je...
28.1.2012
iDarek (anonym)
+1
Uz cekam jenom na Facebook papirovy sesit.
28.1.2012
xxx (anonym)
-1
ted si mě fakt pobavil:D
29.1.2012
fista1 (anonym)
+2
Mali by radsej urobit Steam pre Linux(nemyslim tym Android)
28.1.2012
bzz (anonym)
+2
Nedávno sa tuším nejaké špekulácie o tomto znovu objavili. Nič nie je nemožné.
28.1.2012
Erkil1452 (anonym)
A k cemu to bude dobre? Hry na Linux tam nejsou a stranky se daji prohlizet i na Linuxu pohodlne v prohlizeci.
28.1.2012
Že by třeba vývojáři začali dělat i porty na Linux v rámci platformy Steamplay.
28.1.2012
jsou. spousta indie her bezi i na linuxu. jsou tam hry od id jako quake, nebo doom. stejne tak od epicu napr. starsi UTcka.
28.1.2012
Erkil1452 (anonym)
-2
Ale ty budou asi pocitam vetsinou free ne? Tak to potom nepotrebuji Steam. Nerad bych aby Steam skoncil jako Android market, mysleno zaplacan tunou nesmyslu. Ale ten Steamplay by smysl mel, ale nemyslim, ze do nej nektery vyznamny vydavatel pujde, kdyz vetsina her je na DX a Linux ma min nez 1% podil, cili zadny.
28.1.2012
pocitas spatne :). UT2004, Doom3, And Yet It Moves, Super Meat Boy atd. atd.
28.1.2012
Erkil1452 (anonym)
Hm, docela by me zajimaly podily prodeje techto her napric platformami. Ale myslim, ze to UT a Doom vysly na Linux az s velkym spozdenim, takze by to asi stejne nic nereklo.
29.1.2012
Erkil: Čo je to za otázku? Hry na MAC tam tiež najprv neboli, a teraz tam sú *7*
28.1.2012
fista1 (anonym)
Ale hej spekulacie su. Jednu dobu sa linuxaci radovali ze Steam bude aj na ich platforme. Potom to vsak Valve stoplo. Ale videl som clanok, v ktorom tvrdili, ze Vakve hlada ludi ktori by portovali hry na Linux. Co z toho je vssk pravda...
28.1.2012
fista1 (anonym)
Inac neviem ci poznas program Desura. Je to nieco ako Steam ale je to aj pre Linux. Su tam aj hry zadarmo, napriklad Seen Kingdoms: AA
28.1.2012
Ja na Steam nenadávam ani ho nevyužívam, takže bude táto aplikácia mať pre mňa nulový dopad. Oceňujem myšlienku Steamu tak ako oceňujem iTunes a podobné služby. Žial ich najväčšie plus by sa v dobách hackovania, ktoré nás ešte len čakajú, mohli stať hlavným mínusom.
28.1.2012
pietro (anonym)
+1
steam mam rad ale na mobil mi to pride skoro zbytocnost jedine co mi pride uzitocne je stale sledovanie akci a podobnych veci ale inak neviem...
27.1.2012
Erkil1452 (anonym)
+1
Tak kdyz uz si zacal, tak ja bych se rad zbavil Supreme Ruler: Cold War (29,99euro) za cokoliv jineho byt nizsi hodnoty, protoze mam nezvratny pocit, ze bych to ani nepochopil (komplikovana ekonomicko vojenska tahovka).
27.1.2012
vyměním za Half Life 2: Episode 1 *4*
28.1.2012
Erkil1452 (anonym)
Tak to snad ani nelze nemit (Valve to rozdava na potkani) ... http://steamcommunity.com/profiles/76561197992671057/games?tab=all
28.1.2012
člověk nikdy neví. třeba jednou narazím na někoho, kdo to nemá
28.1.2012
Prdelin (anonym)
+2
Sorry, že to dávam sem, ak to vadí, kľudne ma zmažte...

Nemá niekto záujem o Portal? Mám ho v inventári a neviem sa ho zbaviť. Vymenil by som za čokoľvek zaujímavé, Limbo, From Dust, Garry's Mod, Trackmania United, Trine 2, atd...
27.1.2012
Prdelin (anonym)
+2
* na výmenu mám Portal 2, samozrejme, chybička.
27.1.2012
Left 4 Dead 2?
28.1.2012
Prdelin (anonym)
To už mám, ale díky.
28.1.2012
No ke steamu jsem se už jednou vyjádřil jinde, ale vidím, že nejsem jedinej, koho ta hloupá věcička štve. *4*

Kdyby se steam najednou rozpadl a přestal navždy fungovat tak se tu z toho asi všichni podělají. Jen já bych to oslavil skleničkou *4* Snad ten den jednou nastane
27.1.2012
zuzo (anonym)
+7
A nejaké dôvody? To zas budú argumenty *1*
27.1.2012
Jo, protože se mu nejde příhlásit, páč zapomněl hesílko...
27.1.2012
na tg proti Steamu vyjit nemuzes.. Ovsem proti Originu, to schytas panecku plusu ;)..
Jako by to nebylo fuk.. Btw steam na iP/android povazuju za velkou zbytecnost a to to na PC pouzivam dost casto..
27.1.2012
:qq (anonym)
+3
Chtěl bych slyšet o věcech, u kterých by ses "podělal" ty.. u toho bych pro změnu skleničkou zapíjel třeba zas já a taky ti do toho nekecám, když mě nezajímají..
27.1.2012
? :O (anonym)
+6
No tak si ty hry jednoduše stáhni nelegálně když ti Steam nevyhovuje. Všechno má nějakou alternativu. Tím že tu bude pár lidiček psát, že steam nesnáší, svět nezmění. Je to asi tak nějak jako to řekl faceplam: "adapt or die". *4*
27.1.2012
« Novější 1 2 3 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se