Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je na prd, jelikož hororový hry vesměs moc strašidelný nejsou. Jako dobrou nasíračku bych viděl něco jako Serious Sam nebo Painkiller, a čím vyšší tep by hráč měl, tím víc bych spawnoval nepřátel.
    • TheLordoftheNonsense
      Hej, tohle je hodně dobrej nápad! To má i hloubku. A co třeba nějaká zombie akce (ne že by tohle téma nebylo v dnešních dobách omýváno pořád dokola)... no, rozhodně s tebou souhlasím. To by bylo cool.
  • Apple Watch za 10 tisîc a mainstreamový hráč, opravdu vám závidím vaši logiku.
    • Předpokládám že to nebylo myšleno na ČR..
  • Black_Hand
    Hmm, ale alesi neni ta cenovka $1400 tim, ze je to CELY POCITAC od dellu? ;) http://www.dell.com/us/p/inspiron-2350-aio/pd?oc=fdcwmn7043d&model_id=inspiron-2350-aio/ ten link tam vede primo z toho seznamu, i kdyz na storu pisou $1500.
  • Bude se pokračování jmenovat In Utero, nebo vytvoří prequel Bleach?
  • Jack1947
    To zní dobře problém je, (bez urážky ) co když se moc bát nebudu... to snad nebudu hrát úplně nudnou hru. Naopak bych uvítal kdybych měl jakse řiká srdce až v kalhotech. To je ale v herních horororech občas nemožné.

    Hlavně by to chtělo neprokouknout, herní praktiky/techniky hned ze začátku, to je problém dnešních hororů bohužel stačí vědět co nepřítel dělá, jaký má zorný úhel a jak je naskriptován a bum vyzráli jste nad AI... chtělo by to aby to dalo nějaký čas vyšpekolvat co má za lubem, tak snad překvapí. *4*
    • Hororový hry obecně stojí za prd. Lekaček se lekne každej, to ano, ale snažit se strašit hráče scénama s pokud možno co nejzvrácenějším násilím je nuda. Člověk se nejvíc bojí vlastních představ než toho, co mu někdo předhodí. Vzpomínám si, jakou jsem měl hrůzu, když jsem v Minecraftu zabloudil v podzemí, všude tma, bez pochodní a s posledním bochníkem chleba, ale za to s kapsama plných diamantů :D To byla větší panika než nějakej Outlast nebo Alien: Isolation :D
      • Alien Isolation se nezaměřuje na lekačky. Alien je chytrej a vyzrát na něj se mi tak uplně nepodařilo. Celkem mě jeho přítomnost zneklidňovala. Ne tak uplně, že bych se bál, ale zneklidňovala.
      • Jack1947
        Nevím majnkraft jsem nikdy nehrál tak nemůžu posoudit ale jinak pravda, nejde jen o lekačky ale i normální strach to že se strach rodí z vlastních představ na tom něco bude třeba mně osobně nedělá normálně dobře tma, takže kdyby byl horor ve tmě +představy asi bych se i bál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit